19.12.2017 11:07 -
Vypnutí sklápění zrcátek / C5 III
|
3118746
|
|
martinpad
|
Město: Velim, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahoj vem, omlouvám se, zdali se to ji někde řeilo, ale nemohl jsem nic najít. Jen návody na C5 I a II a tento postup mi nefunguje. Chci na zimu vypnout automatické sklápěné zrcátek, lze to na X7 udělat bez pouití diagnostiky? Návod k X7 jsem si samozřejmě přečetl, ale je tam rada, a navtívím servis
Děkuji vem za radu
Ahoj vem, omlouvám se, zdali se to ji někde řeilo, ale nemohl jsem nic najít. Jen návody na C5 I a II a tento postup mi nefunguje. Chci na zimu vypnout automatické sklápěné zrcátek, lze to na X7 udělat bez pouití diagnostiky? Návod k X7 jsem si samozřejmě přečetl, ale je tam rada, a navtívím servis :)
Děkuji vem za radu
|
|
19.12.2017 14:45 -
Re: Vypnutí sklápění zrcátek / C5 III
|
3118780
|
|
jumep
|
|
|
iba diagnostikou sa to da nastavit
iba diagnostikou sa to da nastavit
|
|
19.12.2017 16:53 -
|
3118816
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Zbytočne riei, strekni silikón na miesto, kde sa to otáča a má pokoj. U nás sú tuhie zimy a nikdy s tým nebol problém. Má aj väčiu istotu, e ti niekto neurazí späák.
Zbytočne riei, strekni silikón na miesto, kde sa to otáča a má pokoj. U nás sú tuhie zimy a nikdy s tým nebol problém. Má aj väčiu istotu, e ti niekto neurazí späák.
|
|
20.12.2017 07:29 -
|
3118973
|
|
martinpad
|
Město: Velim, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Dekuji za rady. Mam doma sprej na vidlici horského kola, jen ted nevim jestli je to teflonovy nebo silikonovy. Kazdoapdne to tedy striknu do mechanizmu zrcatka.
Dekuji za rady. Mam doma sprej na vidlici horského kola, jen ted nevim jestli je to teflonovy nebo silikonovy. Kazdoapdne to tedy striknu do mechanizmu zrcatka.
|
|
20.12.2017 16:34 -
|
3119025
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Do mechanizmu nic nestříkám. Tam je sucho. Stříkám to z venku do vech kvír, kde se to při sklápění tře a kam můe zatéct voda a zmrznout.
EDIT: Teflonový sprej krátce po stříknutí zasychá a zanechává bílý povlak na černým plastu. Ten jde snadno setřít. Silikon naopak nezasychá skoro vůbec a je čirý a mastný. Kdy si silikonem stříkne pár kapek na sklo, bude mít problém to ze skla dostat. Při stírání v deti se bude proklínat.
Za mě - silikon nebrat!
Do mechanizmu nic nestříkám. Tam je sucho. Stříkám to z venku do vech kvír, kde se to při sklápění tře a kam můe zatéct voda a zmrznout.
EDIT: Teflonový sprej krátce po stříknutí zasychá a zanechává bílý povlak na černým plastu. Ten jde snadno setřít. Silikon naopak nezasychá skoro vůbec a je čirý a mastný. Kdy si silikonem stříkne pár kapek na sklo, bude mít problém to ze skla dostat. Při stírání v deti se bude proklínat.
Za mě - silikon nebrat!
|
|
| |