27.09.2013 11:36 -
Re: Váha vzduchu dieselový motor
|
2622120
|
|
kabe
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Ahoj pujcil jsem si diagnostiku a myslim ze moje vaha vzduchu je si patna.
Trvala zavada-signal teploty nasavaneho vzduchu (saci potrubi).prijatelnost hodnoty srovnani mezi obema teplotami vzduchu .
Trvala zavada- signal teploty nasavaneho vzduchu (saci potrubí). Zkrat na plus pol; preruseny obvod.
Prechodna- signal prutokomeru prutocne mnozstvi vzduchu jepriliz male.
Ahoj pujcil jsem si diagnostiku a myslim ze moje vaha vzduchu je si patna.
Trvala zavada-signal teploty nasavaneho vzduchu (saci potrubi).prijatelnost hodnoty srovnani mezi obema teplotami vzduchu .
Trvala zavada- signal teploty nasavaneho vzduchu (saci potrubí). Zkrat na plus pol; preruseny obvod.
Prechodna- signal prutokomeru prutocne mnozstvi vzduchu jepriliz male.
|
|
27.09.2013 17:06 -
|
2622154
|
|
kabecko01
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 24 |
|
|
tak myslí,e je patný snímač teploty? diadnostika je LEXIA. znalosti s ní minimální, věnoval jsem se jí jedno dopoledne . myslím, e je ten teploměr v té váze vzduchu za filtrem.
tak myslí,e je patný snímač teploty? diadnostika je LEXIA. znalosti s ní minimální, věnoval jsem se jí jedno dopoledne :-) . myslím, e je ten teploměr v té váze vzduchu za filtrem.
|
|
27.09.2013 18:50 -
|
2622162
|
|
kabecko01
|
|
|
dekuji ti zítra na to mrknu.
dekuji ti zítra na to mrknu.
|
|
27.09.2013 19:50 -
|
2622169
|
|
kabecko01
|
|
|
tak jsem tak zael hned vymontoval a změřil jsem odpor a zdá se mi přeruený.
tak jsem tak zael hned :-) vymontoval a změřil jsem odpor a zdá se mi přeruený.
|
|
25.02.2014 12:14 -
|
2671838
|
|
Rici
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 17 |
|
|
JFI Tak po roce problem vyřeen - výměna podtlakový trubičky na turbu a auto jede jako za mlada. Ani do nouzaku uz to nepada (zatim - mesic po vymene).
Diky vsem za rady
JFI Tak po roce problem vyřeen - výměna podtlakový trubičky na turbu a auto jede jako za mlada. Ani do nouzaku uz to nepada (zatim - mesic po vymene).
Diky vsem za rady :-)
|
|
06.04.2016 23:01 -
|
2937421
|
|
Admk
|
|
|
Ahoj Pánové, mam prosbu.u po třetí měním váhu pokadé chvilku jezdí a zase nic je to jen schoda náhod či co diagnostika ni neříká
Ahoj Pánové, mam prosbu.u po třetí měním váhu pokadé chvilku jezdí a zase nic je to jen schoda náhod či co diagnostika ni neříká
|
|
06.04.2016 23:02 -
|
2937422
|
|
jumep
|
|
|
a co sa s nou stane / aku pouzivas?
lavy podblatnik mas ok, nenateka ti tam voda?
a co sa s nou stane / aku pouzivas?
lavy podblatnik mas ok, nenateka ti tam voda?
|
|
14.11.2017 13:34 -
|
3109382
|
|
Kingluky
|
Město: Zdice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Koupil jsem novou váhu vzduchu od Magneti Marelli. Rozdíl oproti originál váze je značný. Auto začalo táhnout v celém spektru otáček ale nesníila se spotřeba. Je ta nová váha vzduchu nějaký mejd, nebo to je tak správně. Viz obrázek. Rozdíl je hlavně v tom e místo odporového drátu jsou napájeny rezistory.
Koupil jsem novou váhu vzduchu od Magneti Marelli. Rozdíl oproti originál váze je značný. Auto začalo táhnout v celém spektru otáček ale nesníila se spotřeba. Je ta nová váha vzduchu nějaký mejd, nebo to je tak správně. Viz obrázek. Rozdíl je hlavně v tom e místo odporového drátu jsou napájeny rezistory.
Přílohy: IMG_20171107_125735.jpg ( 3859906b ) - Original IMG_20171107_125725.jpg ( 3454891b ) - Nová Magneti Marelli |
|
14.11.2017 16:45 -
|
3109426
|
|
jumep
|
|
|
original vaha je VDO (a je jedina co som mal v rukach co je robena s tymi ploskami), vsetky ostatnu su robene (bastlene) s tym odporom a termistorom ako mas tu co si kupil
ono to vie fungovat, ale nerad to pouzivam a par ks co bolo takych odislo sposobom ze zle merali
original vaha je VDO (a je jedina co som mal v rukach co je robena s tymi ploskami), vsetky ostatnu su robene (bastlene) s tym odporom a termistorom ako mas tu co si kupil
ono to vie fungovat, ale nerad to pouzivam a par ks co bolo takych odislo sposobom ze zle merali
|
|
14.11.2017 17:56 -
|
3109434
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
origo je VDO ,tu uz dnes nekoupis ..ta co seda koupit dnes je signovana Siemens (vlastnik VDO)
ostatni jsou jak to tady uz nekdo vtipne nazval predrazena plastova hracka
origo je VDO ,tu uz dnes nekoupis ..ta co seda koupit dnes je signovana Siemens (vlastnik VDO)
ostatni jsou jak to tady uz nekdo vtipne nazval predrazena plastova hracka
|
|
| |