| | |
24.05.2008 12:38 -
Seřízení spojky
|
169174
|
|
petr
|
Město: itbořice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Nazdar lidi mám C5 pouze 20 dní a zdá se mi e spojka bere moc nahoře.Nemáte někdo zkuenost se spojkou popřípadě jak ji seřídit.Dík Petr.
Nazdar lidi mám C5 pouze 20 dní a zdá se mi e spojka bere moc nahoře.Nemáte někdo zkuenost se spojkou popřípadě jak ji seřídit.Dík Petr.
|
|
25.06.2008 10:30 -
Re: Seřízení spojky
|
169175
|
|
MaTo
|
Město: Senec, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Ano, mam to aj ja ale zatial som to neriesil.
Ano, mam to aj ja ale zatial som to neriesil.
|
|
25.06.2008 20:00 -
|
169176
|
|
tief
|
|
|
Spojka zaberajuca moc hore spravidla znamena spojka ktora konci ... na BX sa to dalo trocha dostelovat srubkou na pake spojky ale i tak to bolo vacsinou znamenie konciacej spojky. Ci sa to da dostelovat na C5 netusim, musi to omrknut nejaky kolega co ma manualnu prevodovku.
Spojka zaberajuca moc hore spravidla znamena spojka ktora konci ... na BX sa to dalo trocha dostelovat srubkou na pake spojky ale i tak to bolo vacsinou znamenie konciacej spojky. Ci sa to da dostelovat na C5 netusim, musi to omrknut nejaky kolega co ma manualnu prevodovku. ;-)
|
|
26.06.2008 15:51 -
|
169177
|
|
MaTo
|
Město: Senec, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Pytal som sa na to tiez v Citroene v NM, tam mi povedali ze spojka je variabilna, nastavit sa neda, nastavuje sa vraj sama. Tiez mi vraveli ze to moze byt uz jej koniec tym ze zabera tak vysoko. Niekedy sa mi vsak stane ze ked sa chcem prudsie pohnut (napr. v kopci) tak zaberie skoro celkom dole. Tolko moja skusenost.
Pytal som sa na to tiez v Citroene v NM, tam mi povedali ze spojka je variabilna, nastavit sa neda, nastavuje sa vraj sama. Tiez mi vraveli ze to moze byt uz jej koniec tym ze zabera tak vysoko. Niekedy sa mi vsak stane ze ked sa chcem prudsie pohnut (napr. v kopci) tak zaberie skoro celkom dole. Tolko moja skusenost.
|
|
29.11.2008 19:02 -
|
169166
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
Zdravím.
Podarilo sa nam pretazit C5ku (vozikom za 7,5t auto) , spojka je v ahu, auto nechcelo nikam ís a nereagvalo na plyn, po resete sme doli domov ale spojka potrebuje výmenu, dá sa urobi v normálnych podmienkach (jama,dielna) alebo radsej citroen servis? a spojku rozmyslame neaku sportovu..oplati sa? napada ma len SACHS .. neake navrhy?
Zdravím.
Podarilo sa nam pretazit C5ku (vozikom za 7,5t auto) , spojka je v ahu, auto nechcelo nikam ís a nereagvalo na plyn, po resete sme doli domov ale spojka potrebuje výmenu, dá sa urobi v normálnych podmienkach (jama,dielna) alebo radsej citroen servis? a spojku rozmyslame neaku sportovu..oplati sa? napada ma len SACHS .. neake navrhy?
|
|
04.07.2010 12:01 -
|
2349619
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
No tak jsem si to pročetl v různých vláknech a zjiuju e je spojka v háji, během dvou týdnů u zabírá a nahoře. To potěí, jsem rád, e mám C5-tku
No tak jsem si to pročetl v různých vláknech a zjiuju e je spojka v háji, během dvou týdnů u zabírá a nahoře. To potěí, jsem rád, e mám C5-tku :-))))
|
|
05.07.2010 08:09 -
|
2349692
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
-samozdrejme ten odvzdusnovak musis zavrit nez povolis pedal
-samozdrejme ten odvzdusnovak musis zavrit nez povolis pedal :palec
|
|
19.06.2011 20:02 -
|
2397777
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
TycoonX napsal(a): Zdravím. Podarilo sa nam pretazit C5ku (vozikom za 7,5t auto) , spojka je v ahu, auto nechcelo nikam ís a nereagvalo na plyn, po resete sme doli domov ale spojka potrebuje výmenu, dá sa urobi v normálnych podmienkach (jama,dielna) alebo radsej citroen servis? a spojku rozmyslame neaku sportovu..oplati sa? napada ma len SACHS .. neake navrhy?
Ono na C5 existuje sportovní spojka ? Jestli chce sporak kup si auto tomu odpovídající...
Zdravím. Podarilo sa nam pretazit C5ku (vozikom za 7,5t auto) , spojka je v ahu, auto nechcelo nikam ís a nereagvalo na plyn, po resete sme doli domov ale spojka potrebuje výmenu, dá sa urobi v normálnych podmienkach (jama,dielna) alebo radsej citroen servis? a spojku rozmyslame neaku sportovu..oplati sa? napada ma len SACHS .. neake navrhy?
Ono na C5 existuje sportovní spojka ? Jestli chce sporak kup si auto tomu odpovídající...
|
|
19.06.2011 21:12 -
|
2397794
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
OO polo nebo plné keram jo... to musí být i hezká cena , no asi tak, pro běný provoz napytel, podle mě dělat z C5 sporák je totální kravina... Jojo kdy je človek blbej tak mu nepomůe nic, nevím kdy jezdí jak hovado..
OO:-O polo nebo plné keram jo... to musí být i hezká cena :palec , no asi tak, pro běný provoz napytel, podle mě dělat z C5 sporák je totální kravina... Jojo kdy je človek blbej tak mu nepomůe nic, nevím kdy jezdí jak hovado.. :nevim
|
|
09.04.2012 10:08 -
|
2467768
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mas novej komplet nabo jen lamelu ?
mas novej komplet nabo jen lamelu ?
|
|
09.04.2012 11:38 -
|
2467864
|
|
jumep
|
|
|
odvzdusnene to bolo?
odvzdusnene to bolo?
|
|
14.08.2014 09:55 -
|
2724523
|
|
jumep
|
|
|
normalne na spojkovom valci ku ktoremu sa dostanes ked das prec airbox (filter)
kazdopadne, skor si myslim ze uz mas zodratu spojku
normalne na spojkovom valci ku ktoremu sa dostanes ked das prec airbox (filter)
kazdopadne, skor si myslim ze uz mas zodratu spojku
|
|
24.10.2017 20:27 -
|
3104122
|
|
pavouk77
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Zdravím prosím poradí mi někdo při odzdunění spojky padne pedál a na podlahu a u se nechce vrátit a nedá se ani nalapat Děkuji za rady
Zdravím prosím poradí mi někdo při odzdunění spojky padne pedál a na podlahu a u se nechce vrátit a nedá se ani nalapat Děkuji za rady:nevim:nevim
|
|
24.10.2017 21:49 -
|
3104164
|
|
jumep
|
|
|
spojka sa nenaslapava
povolis odvzdusnovak, zmacnkes ju, zatiahnes odvzdusnovak, dvihnes rukou pedal a postup opakujes
je dolezite drzat maximalnu hladinu kvapaliny
spojka sa nenaslapava
povolis odvzdusnovak, zmacnkes ju, zatiahnes odvzdusnovak, dvihnes rukou pedal a postup opakujes
je dolezite drzat maximalnu hladinu kvapaliny
|
|
| |
|
|