14.03.2017 17:24 -
Re: Rádio neudrí nastavení
|
3049597
|
|
oldtety
|
Město: Velké Bílovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Take nepomůe stlačení kliky dveří + otočení klíčem v zapalování + podrení antény rádia. Co obnáí výměna rádia? Je tam i nějaké párování s autem a zůstane mi četina?
Take nepomůe stlačení kliky dveří + otočení klíčem v zapalování + podrení antény rádia. Co obnáí výměna rádia? Je tam i nějaké párování s autem a zůstane mi četina? :nevim
|
|
15.03.2017 09:52 -
|
3049867
|
|
oldtety
|
Město: Velké Bílovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Tak dík, za rady. Dám vědět jak to dopadlo.
Tak dík, za rady. Dám vědět jak to dopadlo. :palec
|
|
13.05.2017 19:04 -
|
3065818
|
|
macejko74
|
Město: Miletin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Zdar chlapci,mám podobný problém.Rádio mi neudrí stanici,jinými slovy, stanici naladím chvíli to hraje potom to "zakvrčí" a je konec. CD normálně funguje,hodiny taky.Děkuji za odpovědi
Zdar chlapci,mám podobný problém.Rádio mi neudrí stanici,jinými slovy, stanici naladím chvíli to hraje potom to "zakvrčí" a je konec. CD normálně funguje,hodiny taky.Děkuji za odpovědi :-((((
|
|
13.05.2017 20:09 -
|
3065825
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Mě zas párkrát do roka překvpí rádio v té pracovní jedničce.
Standardně mám na pozici 1 Radiournál 94,6 FM
A někdy ráno sednu do auta a hraje Vltava. Koukám jako tele,zmáčknu pozice 1, na display je Radiożurnal a přitom hraje pořád ta Vltava na úplně jiné frekvenci. Musím zase ladit ručně na 94,6 a opětovně uloit.
PS: Auto neopoutí Prahu , take automatické ladění RDS by nemělo přicházet v úvahu.Přijedu domů s Radiournálem a ráno je tam Vltava jmenujicí se Radiournál.
Mě zas párkrát do roka překvpí rádio v té pracovní jedničce.
Standardně mám na pozici 1 Radiournál 94,6 FM
A někdy ráno sednu do auta a hraje Vltava. Koukám jako tele,zmáčknu pozice 1, na display je Radiożurnal a přitom hraje pořád ta Vltava na úplně jiné frekvenci. Musím zase ladit ručně na 94,6 a opětovně uloit.
PS: Auto neopoutí Prahu , take automatické ladění RDS by nemělo přicházet v úvahu.Přijedu domů s Radiournálem a ráno je tam Vltava jmenujicí se Radiournál.:nevim
|
|
11.10.2017 22:18 -
|
3101242
|
|
jruze
|
|
|
A co by si chtěl abys měl v Praze Dunaj?
A co by si chtěl abys měl v Praze Dunaj?:-))))
|
|
| |