09.10.2017 17:24 -
Chyba systému na sniování kodlivin...
|
3100545
|
|
LadesFCB
|
Město: Pňovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Zdravím,
asi před čtvrt rokem jsem si pořídil svého prvního Citroena C5, 2.0Hdi, r.v.2004. Ve běí jak má, jen se mi občas zcela nahodile rozsvítí kontrolka service+kontrolka chodu motoru a na displeji se oběví hláka s poruchou FAP filtru. Toto auto ale FAP filtr nemá, v RT3 byla nahrátá patná verze četiny... teď jsem si to nechal přeinstalovat na správnou verzi četiny, a doufal jsem, e tím by mohl být problém s touto hlákou vyřeen. Bohuel asi po jednom dni, kdy jsem jezdil s novou četinou se mi znovu roly obě kontrolky a na displeji se objevila hláka CHYBA SYSTÉMU NA SNIOVÁNÍ KODLIVIN. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Případně můe to být mým stylem jízdy? Moc tomu nedávám a jezdím spí na spotřebu, zlehka, tak jestli to můe být tím... po čase (asi pár dní) hláka i kontrolky zase zhasnou a takhle se to opakuje stále dokola... pár dní nebo týden v pohodě a pak pár dní zase chyba...
Zdravím,
asi před čtvrt rokem jsem si pořídil svého prvního Citroena C5, 2.0Hdi, r.v.2004. Ve běí jak má, jen se mi občas zcela nahodile rozsvítí kontrolka service+kontrolka chodu motoru a na displeji se oběví hláka s poruchou FAP filtru. Toto auto ale FAP filtr nemá, v RT3 byla nahrátá patná verze četiny... teď jsem si to nechal přeinstalovat na správnou verzi četiny, a doufal jsem, e tím by mohl být problém s touto hlákou vyřeen. Bohuel asi po jednom dni, kdy jsem jezdil s novou četinou se mi znovu roly obě kontrolky a na displeji se objevila hláka CHYBA SYSTÉMU NA SNIOVÁNÍ KODLIVIN. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Případně můe to být mým stylem jízdy? Moc tomu nedávám a jezdím spí na spotřebu, zlehka, tak jestli to můe být tím... po čase (asi pár dní) hláka i kontrolky zase zhasnou a takhle se to opakuje stále dokola... pár dní nebo týden v pohodě a pak pár dní zase chyba...
|
|
09.10.2017 17:38 -
Re: Chyba systému na sniování kodlivin...
|
3100556
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak je otazka kdo ti to "spravnou cestinu" nahraval videl jsem jich uz opravdu hodne podobnymi problemy...hold internet a zadarmo jsou mocne zbrane..co natom ze to az tak dobre nechodi..nektere dokonce nejen ze psali plaboly ale mluvili holandsky
chtelo by to diagnostiku a zakladni nastaveni RT3 s origo SW
tak je otazka kdo ti to "spravnou cestinu" nahraval :) videl jsem jich uz opravdu hodne podobnymi problemy...hold internet a zadarmo jsou mocne zbrane..co natom ze to az tak dobre nechodi..nektere dokonce nejen ze psali plaboly ale mluvili holandsky :)
chtelo by to diagnostiku a zakladni nastaveni RT3 s origo SW
|
|
09.10.2017 17:44 -
|
3100560
|
|
LadesFCB
|
Město: Pňovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 52 |
|
|
nahrával mi to pán z navigacecesky.cz ... tak snad by měla být verze a četina v pohodě... zkusím to jetě u známého prohnat přes diagnostiku a uvidim... je pravda, e na diagnostice jsem to měl u párkrát... pokadé jsme chybu vymazali a po čase se to udělalo znova
nahrával mi to pán z navigacecesky.cz ... tak snad by měla být verze a četina v pohodě... zkusím to jetě u známého prohnat přes diagnostiku a uvidim... je pravda, e na diagnostice jsem to měl u párkrát... pokadé jsme chybu vymazali a po čase se to udělalo znova :-(
|
|
09.10.2017 18:49 -
|
3100583
|
|
jumep
|
|
|
mazanim chyb sa porucha neodstrani, je tu o tom popisaneho vela
diagnostika napise aka chyba to je a tu odstranit a az potom mazat
a cestina v RT3 s tym nema uplne nic spolocne ( skus hladat tu: .link. )
mazanim chyb sa porucha neodstrani, je tu o tom popisaneho vela
diagnostika napise aka chyba to je a tu odstranit a az potom mazat
a cestina v RT3 s tym nema uplne nic spolocne ( skus hladat tu: http://www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/166539-antipollution-system-faulty-dieselove-motory/ )
|
|
| |