| | |
26.11.2013 20:21 -
Re: Elektrické ovládání sedadel / C5 I/II
|
2641392
|
|
jumep
|
|
|
citaj co som napisal
v kabine poistkovka pri diagnostickej zasuvke
citaj co som napisal
v kabine poistkovka pri diagnostickej zasuvke
|
|
27.11.2013 18:30 -
|
2641596
|
|
peteRR9
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
tak jsem to dneska pro jistotu nechal na servisu budu informovat čím to bylo
tak jsem to dneska pro jistotu nechal na servisu :-d budu informovat čím to bylo
|
|
26.07.2015 13:26 -
Motorek nastavení sedačky na dorazu pálí pojistky
|
2844524
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Ahoj, při dojezdu motorku na doraz dojde vdy k odpálení pojistky - co s tím? Jedná se o výkové nastavení přední části spolujezdcova sedadla.
Předpokládám e jedině vyměnit motorek .
Ahoj, při dojezdu motorku na doraz dojde vdy k odpálení pojistky - co s tím? Jedná se o výkové nastavení přední části spolujezdcova sedadla.
Předpokládám e jedině vyměnit motorek :nevim.
|
|
26.07.2015 15:49 -
|
2844577
|
|
ivanivan
|
|
|
Mě přestane vrčet, tak by tam měl být kontakt.
Mě přestane vrčet, tak by tam měl být kontakt.
|
|
26.07.2015 18:23 -
|
2844617
|
|
jruze
|
|
|
řekl bych e tam bude zátěák a né v motorku.
řekl bych e tam bude zátěák a né v motorku.:nevim
|
|
27.07.2015 10:56 -
|
2844842
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
V rozpisu dílů je pouze spínač a elektromotor, otázkou je kde hledat zátěák jak psal Jarda... Nemá někdo schéma el. zapojení pls? Tam by se to asi dalo najít.
V rozpisu dílů je pouze spínač a elektromotor, otázkou je kde hledat zátěák jak psal Jarda... Nemá někdo schéma el. zapojení pls? Tam by se to asi dalo najít.
|
|
27.07.2015 23:01 -
|
2845135
|
|
jumep
|
|
|
v sedacke je taka cierna skrinka
ak ti pomoze schema
v sedacke je taka cierna skrinka
ak ti pomoze schema
Přílohy: el-seat.pdf ( 39604b ) - kabelaz.pdf ( 43643b ) - umiestnenie.pdf ( 77128b ) - |
|
30.07.2015 15:28 -
|
2846136
|
|
johnny.m
|
|
|
No a mě to právě místo cvaknutí odpálí pojistku - o víkendu má být teplo tak to v neděli asi kuchnu a pohraju si . Vezmu měřák, nějakej sajrajt na čitěník, nabiju elektrickej roubovák a tradá. Jo a jetě pár pojistek a vyzkouím jestli to vyhazuje jen tenhle jeden kontakt nebo to dělaj vechny...
Jo a zátěák bude asi nejspí přímo v motorku, s naima vývojářema jsme je nikde jinde nebyli schopní objevit...
No a mě to právě místo cvaknutí odpálí pojistku - o víkendu má být teplo tak to v neděli asi kuchnu a pohraju si :-D. Vezmu měřák, nějakej sajrajt na čitěník, nabiju elektrickej roubovák a tradá. Jo a jetě pár pojistek a vyzkouím jestli to vyhazuje jen tenhle jeden kontakt nebo to dělaj vechny...
Jo a zátěák bude asi nejspí přímo v motorku, s naima vývojářema jsme je nikde jinde nebyli schopní objevit...
|
|
29.09.2017 11:20 -
|
3098146
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 83 |
|
|
Tak mám C5 relativně krátce a u dojezdila. Natěstí je to jen řifičova sedačka Je tam trvalý zkrat, Poraďte jak ji dostat ven aby se dala proměřit. Díky
Tak mám C5 relativně krátce a u dojezdila. Natěstí je to jen řifičova sedačka ;) Je tam trvalý zkrat, Poraďte jak ji dostat ven aby se dala proměřit. Díky
|
|
29.09.2017 14:34 -
|
3098186
|
|
Frenky
|
|
|
Zdravim. Sedacka je upevnena k podlaze ctyrmi torxy (na kazdem konci kolejnice je jeden). Na dva ze ctyr se dostanete (resp. zalezi na tom v jake pozici sedacka je). Na dalsi se musi posunout. Pripojeni sedacky je pomoci konektoru (pod plastovym krytem pod sedackou Pozor. Je tam i pripojeni AirBagu (oranzovy kabel). Pred manipulaci odpojit baterku. Frenky
Zdravim. Sedacka je upevnena k podlaze ctyrmi torxy (na kazdem konci kolejnice je jeden). Na dva ze ctyr se dostanete (resp. zalezi na tom v jake pozici sedacka je). Na dalsi se musi posunout. Pripojeni sedacky je pomoci konektoru (pod plastovym krytem pod sedackou Pozor. Je tam i pripojeni AirBagu (oranzovy kabel). Pred manipulaci odpojit baterku. Frenky
|
|
29.09.2017 16:47 -
|
3098203
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 83 |
|
|
jruze napsal(a): Jakej zkrat ? co to dělá?
30A pojistka odejde hned po vloení. Vyhřívání jsem nezkusil, masá riti AFIL OK. Jak dlouho nefunguje nevím, nastavil jsem si sedačku při koupi a teprve včera jsem s ní zkusil pohnout. Původní pojistka KO, nově vloená okamitě také. Bočnice s přepínači je jen nacvaknutá? Nebo nějaký je tam fígl. Zhruba uprostřed sedáku jako by drela na nějakém hranatém sloupku (Nejsem zubař ni gynekolog a dál prsty nestrčím)
30A pojistka odejde hned po vloení. Vyhřívání jsem nezkusil, masá riti AFIL OK. Jak dlouho nefunguje nevím, nastavil jsem si sedačku při koupi a teprve včera jsem s ní zkusil pohnout. Původní pojistka KO, nově vloená okamitě také. Bočnice s přepínači je jen nacvaknutá? Nebo nějaký je tam fígl. Zhruba uprostřed sedáku jako by drela na nějakém hranatém sloupku (Nejsem zubař ni gynekolog a dál prsty nestrčím)
|
|
30.09.2017 04:15 -
|
3098375
|
|
Frenky
|
|
|
Zdravim. Predni cast bocnice je zevnitr k sedacce prisroubovana, stredni cast je do sedacky zamacknuta pres ocelovou sponu, zadni cast je opet prisroubovana (pristup ke sroubu zezadu) a zavesena za hacek. Kabelaz ovladani sedacky a vyhrivani je pripojena pres konektory. Pripojeni kabelaze k ovladacum pohybu sedacky neni zevnitr nijak kryte, mozna tam bude problem. Frenky
Zdravim. Predni cast bocnice je zevnitr k sedacce prisroubovana, stredni cast je do sedacky zamacknuta pres ocelovou sponu, zadni cast je opet prisroubovana (pristup ke sroubu zezadu) a zavesena za hacek. Kabelaz ovladani sedacky a vyhrivani je pripojena pres konektory. Pripojeni kabelaze k ovladacum pohybu sedacky neni zevnitr nijak kryte, mozna tam bude problem. Frenky
Přílohy: Leva sedacka.JPG ( 99224b ) - Sestava leva |
|
| |
|
|