Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Diskuzní fórum / Motor, převodovka, výfukový systém / kratký výpadek motoru po ohřátí
19.09.2017 19:25 - kratký výpadek motoru po ohřátí 3095923
sumi
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 83
Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
Ahoj, nepravidelně mi po cca 5ti km krátce škubne motor. Není to vždy a je to jen jednou (no jednou 2x) a potom celou jízdu ok. Zatím to nemám moc odpozorované, ale po "záškubu" je jiř teplota vody na provozní teplotě. Výpadek je jen kraťoučký. Na diagnostice jsem nic nenašel (ale nečtu hned po projevu). Při těchto neurčitých souvislostech poraďtě alespoň na co se zaměřit (já vím první krok prohlídnout diagnostikou u někoho kdo tomu rozumí Díky za "nakopnutí"

19.09.2017 21:33 - Re: kratký výpadek motoru po ohřátí 3095988
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 11800

U??vate? Poslat soukromou zprávu
sumi napsal(a):
Ahoj, nepravidelně mi po cca 5ti km krátce škubne motor. Není to vždy a je to jen jednou (no jednou 2x) a potom celou jízdu ok. Zatím to nemám moc odpozorované, ale po "záškubu" je jiř teplota vody na provozní teplotě. Výpadek je jen kraťoučký. Na diagnostice jsem nic nenašel (ale nečtu hned po projevu). Při těchto neurčitých souvislostech poraďtě alespoň na co se zaměřit (já vím první krok prohlídnout diagnostikou u někoho kdo tomu rozumí Díky za "nakopnutí"

blbě se to hledá = diag je pomalá (na měřených hodnotách) a chybu to asi nevyhodí.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
© 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator 1.486s