19.09.2017 19:25 -
kratký výpadek motoru po ohřátí
|
3095923
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Ahoj, nepravidelně mi po cca 5ti km krátce kubne motor. Není to vdy a je to jen jednou (no jednou 2x) a potom celou jízdu ok. Zatím to nemám moc odpozorované, ale po "zákubu" je jiř teplota vody na provozní teplotě. Výpadek je jen kraoučký. Na diagnostice jsem nic nenael (ale nečtu hned po projevu). Při těchto neurčitých souvislostech poraďtě alespoň na co se zaměřit (já vím první krok prohlídnout diagnostikou u někoho kdo tomu rozumí Díky za "nakopnutí"
Ahoj, nepravidelně mi po cca 5ti km krátce kubne motor. Není to vdy a je to jen jednou (no jednou 2x) a potom celou jízdu ok. Zatím to nemám moc odpozorované, ale po "zákubu" je jiř teplota vody na provozní teplotě. Výpadek je jen kraoučký. Na diagnostice jsem nic nenael (ale nečtu hned po projevu). Při těchto neurčitých souvislostech poraďtě alespoň na co se zaměřit (já vím první krok prohlídnout diagnostikou u někoho kdo tomu rozumí;) Díky za "nakopnutí"
|
|
| |