| | |
17.11.2012 22:18 -
zmizlé víčko oleje
|
2523208
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
ahoj, stala se mi taková záhada, v červenci nedlouho po výměně oleje mi zmizelo víčko oleje z hlavy. zjistil jsem náhodou dříve ne dolo v yházení vekerého oleje z motoru, olej dolil, sehnal jiné a jezdil dál. Dnes jsem ale bohuel zjistil, e jsem opět bez víčka oleje a opět mám v motorovém prostoru oprskané komplet ve. (bohuel asi natek olej i do altíku a ten přestal dobíjet) auto celou dobu jezdí normálně, chytá na první otočení, nekube, tahne jak má, nehulí, spotřeba pod7l/100, ádné nestandartní zvuky, teploty či jakýkoli náznak problému. U jste se stím někdo někdy setkali? jeloko je víčko zajitěné na otočení nechápu jak můe jen tak zmizet...
ahoj, stala se mi taková záhada, v červenci nedlouho po výměně oleje mi zmizelo víčko oleje z hlavy. zjistil jsem náhodou dříve ne dolo v yházení vekerého oleje z motoru, olej dolil, sehnal jiné a jezdil dál. Dnes jsem ale bohuel zjistil, e jsem opět bez víčka oleje a opět mám v motorovém prostoru oprskané komplet ve. (bohuel asi natek olej i do altíku a ten přestal dobíjet) auto celou dobu jezdí normálně, chytá na první otočení, nekube, tahne jak má, nehulí, spotřeba pod7l/100, ádné nestandartní zvuky, teploty či jakýkoli náznak problému. U jste se stím někdo někdy setkali? jeloko je víčko zajitěné na otočení nechápu jak můe jen tak zmizet...:nevim
|
|
17.11.2012 22:38 -
Re: zmizlé víčko oleje
|
2523217
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
troll napsal(a): ahoj, stala se mi taková záhada, v červenci nedlouho po výměně oleje mi zmizelo víčko oleje z hlavy. zjistil jsem náhodou dříve ne dolo v yházení vekerého oleje z motoru, olej dolil, sehnal jiné a jezdil dál. Dnes jsem ale bohuel zjistil, e jsem opět bez víčka oleje a opět mám v motorovém prostoru oprskané komplet ve. (bohuel asi natek olej i do altíku a ten přestal dobíjet) auto celou dobu jezdí normálně, chytá na první otočení, nekube, tahne jak má, nehulí, spotřeba pod7l/100, ádné nestandartní zvuky, teploty či jakýkoli náznak problému. U jste se stím někdo někdy setkali? jeloko je víčko zajitěné na otočení nechápu jak můe jen tak zmizet... nemá tak kuny?e by sluně vykuňěná kára?tak to je divný-páč víčko jde ne e patně ale spí musí vyvinout určitý tlak...je tam takový protizub.já taky ztratil víčko(vůl-nenasadil jsem ho tam,ale jiná kára ne c-5)
ahoj, stala se mi taková záhada, v červenci nedlouho po výměně oleje mi zmizelo víčko oleje z hlavy. zjistil jsem náhodou dříve ne dolo v yházení vekerého oleje z motoru, olej dolil, sehnal jiné a jezdil dál. Dnes jsem ale bohuel zjistil, e jsem opět bez víčka oleje a opět mám v motorovém prostoru oprskané komplet ve. (bohuel asi natek olej i do altíku a ten přestal dobíjet) auto celou dobu jezdí normálně, chytá na první otočení, nekube, tahne jak má, nehulí, spotřeba pod7l/100, ádné nestandartní zvuky, teploty či jakýkoli náznak problému. U jste se stím někdo někdy setkali? jeloko je víčko zajitěné na otočení nechápu jak můe jen tak zmizet...:nevim nemá tak kuny?e by sluně vykuňěná kára?tak to je divný-páč víčko jde ne e patně ale spí musí vyvinout určitý tlak...je tam takový protizub.já taky ztratil víčko(vůl-nenasadil jsem ho tam,ale jiná kára ne c-5)
|
|
17.11.2012 23:11 -
|
2523231
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Právě, e jde to víčko vyndat jen otočením silou proto nechápu jak můe jen tak zmizet. Minulej tyden kdy sem do ostřikovačů lil nemrzku jetě bylo na svém místě.
Právě, e jde to víčko vyndat jen otočením silou proto nechápu jak můe jen tak zmizet. Minulej tyden kdy sem do ostřikovačů lil nemrzku jetě bylo na svém místě.
|
|
17.11.2012 23:41 -
|
2523252
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no mohlo být, ale určo nebylo dotaené, nebo pořádně dotaené, jinak leda Marané, kdybys měl kryt motoru, tak ho tam musí najít
no mohlo být, ale určo nebylo dotaené, nebo pořádně dotaené, jinak leda Marané, kdybys měl kryt motoru, tak ho tam musí najít ;-)
|
|
18.11.2012 09:48 -
|
2523280
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Tohle jsem u slyel od kámoe a bylo to vdy patně otočené víčko. Prostě se to vibracema motoru uvolnilo. Není otočit jako otočit
Tohle jsem u slyel od kámoe a bylo to vdy patně otočené víčko. Prostě se to vibracema motoru uvolnilo. Není otočit jako otočit;-)
|
|
18.11.2012 18:45 -
|
2523390
|
|
Hanz 397
|
|
|
Odvětrání klikové skříně? I kdy nechápu,proč by povolilo zrovna víčko-měrka nepotřebuje k vysunutí takovej tlak,take by la první...
Odvětrání klikové skříně? I kdy nechápu,proč by povolilo zrovna víčko-měrka nepotřebuje k vysunutí takovej tlak,take by la první...
|
|
08.09.2017 20:40 -
|
3094058
|
|
fanda C5
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Zdar vem, tak mě to potkalo taky. 13 tis. km na něj nikdo nesáhl a dnes jsem to objevil. Asi to jelo jen pár km, ale oblemtane to je řádně.
Záhada rovná zázraku.....hihihi
Zdar vem, tak mě to potkalo taky. 13 tis. km na něj nikdo nesáhl a dnes jsem to objevil. Asi to jelo jen pár km, ale oblemtane to je řádně.
Záhada rovná zázraku.....hihihi
|
|
| |
|
|