| | |
07.05.2010 15:44 -
Automatické stěrače
|
2344297
|
|
Jary
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Neví někdo, přestaly mi fungovat automatické stěrače. V první poloze funguje teď cyklovač. Dřív jsem v první poloze aktivoval automatiku(objevila se mi hláka e jsou aktivované) a fungovalo to. Teď nic.
Neví někdo, přestaly mi fungovat automatické stěrače. V první poloze funguje teď cyklovač. Dřív jsem v první poloze aktivoval automatiku(objevila se mi hláka e jsou aktivované) a fungovalo to. Teď nic.
|
|
08.05.2010 22:15 -
Re: Automatické stěrače
|
2344322
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
cauko.aké su automatické stierače?dadový senzor?
cauko.aké su automatické stierače?dadový senzor?
|
|
09.05.2010 09:15 -
|
2344325
|
|
stano1
|
|
|
Jary napsal(a): Neví někdo, přestaly mi fungovat automatické stěrače. V první poloze funguje teď cyklovač. Dřív jsem v první poloze aktivoval automatiku(objevila se mi hláka e jsou aktivované) a fungovalo to. Teď nic.
Ahoj,normálne to nieje,chod s tým na diagnostiku.
Ako si to vypol?
Ahoj,normálne to nieje,chod s tým na diagnostiku.
Ako si to vypol?
|
|
09.05.2010 14:01 -
|
2344336
|
|
Barlow
|
|
|
odpoj baterku min na 3 minuty pak by to mohlo chodit.
Pokud ne je treba to znovu povolit v lexia/proxia na BSI.
odpoj baterku min na 3 minuty pak by to mohlo chodit.
Pokud ne je treba to znovu povolit v lexia/proxia na BSI.
|
|
09.05.2010 16:52 -
|
2344347
|
|
jumep
|
|
|
po vypnuti a zapnuti klucu sa musia aktivovat znova packou (to si si ale predpokladam vsimol) - tj. vypat zapat alebo ostreknut okno
ak to len tak prestalo chodit, tak diagnostika ta nemine, pozret ci reaguje cidlo atd.
po vypnuti a zapnuti klucu sa musia aktivovat znova packou (to si si ale predpokladam vsimol) - tj. vypat zapat alebo ostreknut okno
ak to len tak prestalo chodit, tak diagnostika ta nemine, pozret ci reaguje cidlo atd.
|
|
10.05.2010 09:41 -
|
2344449
|
|
Jary
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Samozřejmě vím e je potřeba po vypnutí a zapnutí klíčku znovu aktivovat. Ale tady opravdu přestaly fungovat z ničeho nic.
čidlo je čisté, i baterku jsem odpojil, nic. Tak diagnostika.
Samozřejmě vím e je potřeba po vypnutí a zapnutí klíčku znovu aktivovat. Ale tady opravdu přestaly fungovat z ničeho nic.
čidlo je čisté, i baterku jsem odpojil, nic. Tak diagnostika.
|
|
03.09.2017 20:48 -
|
3093036
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Tak jsem dnes poprvé pouil stěrače (no mám C5 krátce a v poloze automatických cyklují a pokud setřu (páčka dolů) okno tak se aktivuje automatika. Vypnout stěrače lze jen přepnutím do polohy automatika a zpět. Toto asi nebude normální chování, alespoň dle návodu. Take někam na Lexii a vypnout / zapnot funkci automatických stěračů?
Tak jsem dnes poprvé pouil stěrače (no mám C5 krátce ;) a v poloze automatických cyklují a pokud setřu (páčka dolů) okno tak se aktivuje automatika. Vypnout stěrače lze jen přepnutím do polohy automatika a zpět. Toto asi nebude normální chování, alespoň dle návodu. Take někam na Lexii a vypnout / zapnot funkci automatických stěračů?
|
|
04.09.2017 19:10 -
|
3093213
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
V tom případě mám naroubované funkce C5 III do C5 II. Ta by podle manuálu měla fungovat jinak. Ale je fakt e na funkci rostlináře to nemá vliv. Tak díky za objsnění a já si budu dál vyuívat pohodové jízdy
V tom případě mám naroubované funkce C5 III do C5 II. Ta by podle manuálu měla fungovat jinak. Ale je fakt e na funkci rostlináře to nemá vliv. Tak díky za objsnění a já si budu dál vyuívat pohodové jízdy
|
|
04.09.2017 20:34 -
|
3093274
|
|
jumep
|
|
|
mne to tak nevadi, akurat mi vadi ze sa to neda aj deaktivovat posunutim packy dodola
mne to tak nevadi, akurat mi vadi ze sa to neda aj deaktivovat posunutim packy dodola
|
|
05.09.2017 22:06 -
|
3093595
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já nevím, co máte za problém s vypínáním automatických stěračů, já to zapomínal vypnout jak u dvojkový, tak i u X7, kdy neprí, tak to nestírá i kdy je to zapnuté, kdy vypnu motor, pak po nějaké době nastartuju, tak jsem je musel vdy znovu aktivovat, tím pádem je jedno, jestly je vypnu nebo ne.
Já nevím, co máte za problém s vypínáním automatických stěračů, já to zapomínal vypnout :-)) jak u dvojkový, tak i u X7, kdy neprí, tak to nestírá i kdy je to zapnuté, kdy vypnu motor, pak po nějaké době nastartuju, tak jsem je musel vdy znovu aktivovat, tím pádem je jedno, jestly je vypnu nebo ne. ;-)
|
|
05.09.2017 22:15 -
|
3093597
|
|
jumep
|
|
|
ked ti padnu 4 kvapky na okno a chces len zotret a nanese ti to ten bordel na snimac a rozplaznutu muchu lici po snimaci, tak to budes chciet tiez vypnut
ked ti padnu 4 kvapky na okno a chces len zotret a nanese ti to ten bordel na snimac a rozplaznutu muchu lici po snimaci, tak to budes chciet tiez vypnut
|
|
05.09.2017 22:24 -
|
3093602
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já mám velkou airodynamiku, jezdím rychle a okno voskuju, tam se ádná moucha neudrí.
Já mám velkou airodynamiku, jezdím rychle a okno voskuju, tam se ádná moucha neudrí. :-))))
|
|
| |
|
|