28.08.2017 13:09 -
Blikanie kontroliek,budikov atd...
|
3091882
|
|
Spencer
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Dobry den. Isiel som z parkoviska a z nicoho noc sa mi rozsvietila kontrolka airbagu a zobrazilo sa "airbag fault" a potom "passager airbag deactivated". Potom po chvili jazdy som vypol motor znovu nastartoval a kontrolka zmizla. Chvilu bol pokoj no situacia sa zopakovala, ale tentoraz ked som vypol motor vytiahol kluc samovolne zacali niektore kontrolky blikat, rozsvietila sa palubovka a nahodne sa zapinali a vypinali niektore kontrolky (vystrazny zvuk ziadny) a okrem toho sa zacali pohybovat vsetky budiky sem a tam, vsetko to trva asi este 10min po vytiahnuti kluca... Teraz to robi takmer stale. Skusal som poistky, odpojit baterku, vypnut airbag klucom, nic nepomaha. Okrem toho prestali fungovat parkovacie senzory a ked zapnem radio ked je motor vypnuty po asi 15 - 60sek. sa same vypne. Diagnostika neukazuje ziadnu chybu... Je to c5 rv2002. Co to moze byt? Dakujem.
Dobry den. Isiel som z parkoviska a z nicoho noc sa mi rozsvietila kontrolka airbagu a zobrazilo sa "airbag fault" a potom "passager airbag deactivated". Potom po chvili jazdy som vypol motor znovu nastartoval a kontrolka zmizla. Chvilu bol pokoj no situacia sa zopakovala, ale tentoraz ked som vypol motor vytiahol kluc samovolne zacali niektore kontrolky blikat, rozsvietila sa palubovka a nahodne sa zapinali a vypinali niektore kontrolky (vystrazny zvuk ziadny) a okrem toho sa zacali pohybovat vsetky budiky sem a tam, vsetko to trva asi este 10min po vytiahnuti kluca... Teraz to robi takmer stale. Skusal som poistky, odpojit baterku, vypnut airbag klucom, nic nepomaha. Okrem toho prestali fungovat parkovacie senzory a ked zapnem radio ked je motor vypnuty po asi 15 - 60sek. sa same vypne. Diagnostika neukazuje ziadnu chybu... Je to c5 rv2002. Co to moze byt? Dakujem.
|
|
28.08.2017 16:22 -
Re: Blikanie kontroliek,budikov atd...
|
3091959
|
|
jumep
|
|
|
v priestore rezervy nie je voda? (je tam jednotka parkovacieho asistentu)
v priestore rezervy nie je voda? (je tam jednotka parkovacieho asistentu)
|
|
28.08.2017 21:18 -
|
3092044
|
|
Spencer
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Nie, vsade je sucho... Teraz dokonca obcas prestava ist cely pristrojovy panel (nic neukazuje)...
Nie, vsade je sucho... Teraz dokonca obcas prestava ist cely pristrojovy panel (nic neukazuje)...
|
|
28.08.2017 21:28 -
|
3092056
|
|
jruze
|
|
|
Moná BSI - ale od PC??
Moná BSI - ale od PC??
|
|
28.08.2017 21:37 -
|
3092062
|
|
jumep
|
|
|
este pozri ci nemas vodu v zadnej lampe stropnej a potom uz to zver niekomu co si bude asi vediet viac rady, tu uz tazko konkretne radit
ale ako bolo povedane, znie to ako odchadzajuca BSI
este pozri ci nemas vodu v zadnej lampe stropnej a potom uz to zver niekomu co si bude asi vediet viac rady, tu uz tazko konkretne radit
ale ako bolo povedane, znie to ako odchadzajuca BSI
|
|
28.08.2017 23:13 -
|
3092083
|
|
Spencer
|
|
|
Hej asi to bude bsi mam podobne priznaky ako tu: .link. a co sa tyka tej vody v zadnej lampe, je pravda, ze asi pred mesiacom strasne prsalo a bolo to tam dost mokre. Ale neviem ako to moze suvisiet.
Hej asi to bude bsi mam podobne priznaky ako tu: http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2344687-vymena-bsi/#.WaSGjXraihB a co sa tyka tej vody v zadnej lampe, je pravda, ze asi pred mesiacom strasne prsalo a bolo to tam dost mokre. Ale neviem ako to moze suvisiet.
|
|
28.08.2017 23:14 -
|
3092084
|
|
jumep
|
|
|