| | |
05.01.2008 23:43 -
Odkazy na ND a vrakovitě
|
167128
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Dnes mi ná kolega pilot C 5 poslal celkom zaujímavú linku, tak sa s vami o ňu podelím .link.
Dnes mi ná kolega pilot C 5 poslal celkom zaujímavú linku, tak sa s vami o ňu podelím http://www.universauto.sk/index.php
|
|
31.08.2008 21:02 -
Díly na C5
|
167225
|
|
Bobo
|
|
|
Chtěl bych upozornit na nové stránky pro milovníky vozu CITROEN. www.automaxhulin.cz
Chtěl bych upozornit na nové stránky pro milovníky vozu CITROEN. www.automaxhulin.cz
|
|
12.09.2008 19:45 -
Re: Odkazy na ND a vrakovitě
|
167129
|
|
pilot C 5
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 39 |
|
|
.link.
http://renault-twingo.autobazar.eu/card.php?id=140339
|
|
19.12.2008 15:31 -
|
167130
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
minule som pri googleni po stredovych kruhoch na alu disky Hungaro nasiel celkom zaujimavu stranku .link.. je to sice francuzske ale maju tam dobre ceny a da sa vyhladavat podla ref. cisla ND, ktore si najdete na uz asi znamej stranke .link. (najlepsie ak si vyfiltrujete ND priamo na svoje auto zadanim VIN). tu ma napada vyuzitie klubu na hromadnejsie objednavky a tym lacnejsie postovne (na drobnosti to je cca 20 eur). dufam ze som pomohol. ja tam mozno teraz okrem tych krytov budem kupovat aj stierace.
minule som pri googleni po stredovych kruhoch na alu disky Hungaro nasiel celkom zaujimavu stranku http://www.citroen-auch.com. je to sice francuzske ale maju tam dobre ceny a da sa vyhladavat podla ref. cisla ND, ktore si najdete na uz asi znamej stranke http://service.citroen.com (najlepsie ak si vyfiltrujete ND priamo na svoje auto zadanim VIN). tu ma napada vyuzitie klubu na hromadnejsie objednavky a tym lacnejsie postovne (na drobnosti to je cca 20 eur). dufam ze som pomohol. ja tam mozno teraz okrem tych krytov budem kupovat aj stierace.
|
|
12.05.2009 11:29 -
|
660778
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
chcel by som sa spytat ci sa nenajdu clenovia co maju zaujem kupit nejake originalne ND (vratane doplnkov a prislusenstva) aby sme urobili hromadnu objednavku, ktoru som vyssie spominal, z prveho linku v predchadzajucom prispevku (citroen-auch.com) ?
chcel by som sa spytat ci sa nenajdu clenovia co maju zaujem kupit nejake originalne ND (vratane doplnkov a prislusenstva) aby sme urobili hromadnu objednavku, ktoru som vyssie spominal, z prveho linku v predchadzajucom prispevku (citroen-auch.com) ?
|
|
12.05.2009 12:50 -
|
660780
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Koukal jsem, e nabídka je podobná jako u českého dealera a ceny vycházejí po přepočtu (při kurzu 27,- Kč/1 EUR) větinou lepí ne u nás (např. origo. zástěrky, které by se mi líbily, vychází o 300,- Kč levněji), ovem potovné by rozdíl určitě smazalo a organizovat hromadnou objednávku za tolik peněz, je spíe pro nějakého zkueného a francouztiny znalého organizátora. Pokud by se něco takového ale organizovalo, moná bych se také připojil, zvlá pokud by se kurz dostal jetě níe. (I kdy vy na Slovensku u máte vlastně jenom "Oiro")
Koukal jsem, e nabídka je podobná jako u českého dealera a ceny vycházejí po přepočtu (při kurzu 27,- Kč/1 EUR) větinou lepí ne u nás (např. origo. zástěrky, které by se mi líbily, vychází o 300,- Kč levněji), ovem potovné by rozdíl určitě smazalo :nevim a organizovat hromadnou objednávku za tolik peněz, je spíe pro nějakého zkueného a francouztiny znalého organizátora. Pokud by se něco takového ale organizovalo, moná bych se také připojil, zvlá pokud by se kurz dostal jetě níe. (I kdy vy na Slovensku u máte vlastně jenom "Oiro")
|
|
29.09.2009 06:19 -
Diely,součástky a proste komponenty z PL
|
1106580
|
|
pilot C 5
|
|
|
.link.
http://moto.allegro.pl/search.php?string=citroen+c5&category=620&country=1&p=0
|
|
29.09.2009 06:21 -
Re: Diely,součástky a proste komponenty z PL
|
1106581
|
|
pilot C 5
|
|
|
A komu by to bolo jakoe daleko,tak sa to dá cez .link.
A komu by to bolo jakoe daleko,tak sa to dá cez http://www.autofra.sk/nahradne-diely/index.php?mode=faq-11#ukaz
|
|
05.10.2009 18:14 -
|
1107044
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Můj bratr má C5 v kombíku u 3 roky (2.0 HDi rok 2004). Kdy mu na parkoviti někdo pokodil dveře a urval kliku, tak ji sehnal právě přes motoallegro.pl . Díl zakoupil tak, e se domluvil s polským kolegou v práci, který ji koupil na sebe (nachal zaslat na domácí adresu v Polsku) a pak mu ji dovezl do práce. Bratr mu to pak zaplatil v české měně. Pravdou je, e tam na těchle stránkám mají na nae auto mraky věcí... a myslím e často za rozumné ceny. Kdy si spočítáte, e kurz Koruna /Zlotý je cca 6-7 kč /1 zlotý , tak potom například páčka tempomatu je za nějakých +- 600-700 kč
Jetě např. v minulém týdnu jsem tady viděl (u nich) tapicírungy vech dveří v edivé barvě s dřevěnou litou za nějakých 1500 kč a také středovou konzoli ve "dřevě". Za babku by se takhle dal upravit interiér. Koené sedačky (komlet včetně dveřních tapeců v kůi) tady byly minulý týden za cca 8 000 kč.
Můj bratr má C5 v kombíku u 3 roky (2.0 HDi rok 2004). Kdy mu na parkoviti někdo pokodil dveře a urval kliku, tak ji sehnal právě přes motoallegro.pl . Díl zakoupil tak, e se domluvil s polským kolegou v práci, který ji koupil na sebe (nachal zaslat na domácí adresu v Polsku) a pak mu ji dovezl do práce. Bratr mu to pak zaplatil v české měně. Pravdou je, e tam na těchle stránkám mají na nae auto mraky věcí... a myslím e často za rozumné ceny. Kdy si spočítáte, e kurz Koruna /Zlotý je cca 6-7 kč /1 zlotý , tak potom například páčka tempomatu je za nějakých +- 600-700 kč
Jetě např. v minulém týdnu jsem tady viděl (u nich) tapicírungy vech dveří v edivé barvě s dřevěnou litou za nějakých 1500 kč a také středovou konzoli ve "dřevě". Za babku by se takhle dal upravit interiér. Koené sedačky (komlet včetně dveřních tapeců v kůi) tady byly minulý týden za cca 8 000 kč.
|
|
05.10.2009 18:51 -
|
1107045
|
|
Mamlas
|
|
|
Ja uz jsem tam taky kupoval jedno cidlo. Vyslo to tak o pulku levneji. Jedina nevyhoda je, ze se plati za prevod nejakych 200kc.
Hlavne se tam sezene uplne vsechno a levne, tady si o tom muzem nechat jenom zdat.
Ja uz jsem tam taky kupoval jedno cidlo. Vyslo to tak o pulku levneji. Jedina nevyhoda je, ze se plati za prevod nejakych 200kc.
Hlavne se tam sezene uplne vsechno a levne, tady si o tom muzem nechat jenom zdat.
|
|
07.10.2009 21:52 -
|
1107186
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Musím uznat,e jsem u pár dílů koupil z PL,nakonec to mám co by kamenem dohodil a byl jsem spkojenej.Né vechno bych tam ale koupil,protoe tomu zas tak nějak moc nevěřim,ale na druhou stranu je fakt,e tam koupíte o mnoho levněji,né jen podle kurzu,ale i podle marí tady prodávajících,to člověk asne.Ale rozhodně bych varoval kupovat nějaký díly na nějaký burze atd...kdy tak ve "sklepě"...Záleí co člověk potřebuje...Větinu dílů si raději objednám z Hulina
Musím uznat,e jsem u pár dílů koupil z PL,nakonec to mám co by kamenem dohodil a byl jsem spkojenej.Né vechno bych tam ale koupil,protoe tomu zas tak nějak moc nevěřim,ale na druhou stranu je fakt,e tam koupíte o mnoho levněji,né jen podle kurzu,ale i podle marí tady prodávajících,to člověk asne.Ale rozhodně bych varoval kupovat nějaký díly na nějaký burze atd...kdy tak ve "sklepě"...Záleí co člověk potřebuje...Větinu dílů si raději objednám z Hulina :-d
|
|
30.10.2012 14:36 -
|
2516445
|
|
maros19
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) alx, 30.10.12 15:00 Důvod: inzerce | | |
|
30.10.2012 19:31 -
|
2516480
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Také jsem nakoupil v PL . Po půlročním neúspěném shánění displeje ( monochromatickej navigační ) jak po vrakovitích , inzerci , a i přes české zastoupení Citroen jsem koukl na polskou obdobu naeho Aukra , a nael tam poláka co ho měl v nabídce ( a i spoustu jiných displejů , autorádií , navigací ) . Kolega z xsara.cz mi tam zavolal , domluvil kdy přijedu . Přijel jsem k němu , namontoval , nakonfiguroval . Spokojenost . A cena - polovina ceny co by stál v Citroenu kdyby ho dokázali dodat . Na tom jejich Allegro.pl je toho na nae káry spousta .
Také jsem nakoupil v PL . Po půlročním neúspěném shánění displeje ( monochromatickej navigační ) jak po vrakovitích , inzerci , a i přes české zastoupení Citroen jsem koukl na polskou obdobu naeho Aukra , a nael tam poláka co ho měl v nabídce ( a i spoustu jiných displejů , autorádií , navigací ) . Kolega z xsara.cz mi tam zavolal , domluvil kdy přijedu . Přijel jsem k němu , namontoval , nakonfiguroval . Spokojenost . A cena - polovina ceny co by stál v Citroenu kdyby ho dokázali dodat . Na tom jejich Allegro.pl je toho na nae káry spousta .
|
|
02.08.2013 13:23 -
Odkazy na ND a vrakovitě
|
2604237
|
|
vrchota
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 22.08.13 23:54 Důvod: zadej si to do sekce inzeráty, toto vlákno je pouze na odkazy a pak si to musí u oéfovat sám s vrakáčem | | |
|
22.08.2013 19:58 -
|
2611959
|
|
tominob211
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 22.08.13 23:55 Důvod: vyřídit si to cestou SZ, jinak to vypadá jako reklama, první příspěvek a hned poruení!!! | | |
|
07.10.2016 19:29 -
|
3000258
|
|
sefi
|
Město: Cheb, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravim nevite nekdo o vrakovisti v Karlovarskem kraji?
Zdravim nevite nekdo o vrakovisti v Karlovarskem kraji?
|
|
15.08.2017 10:28 -
|
3089170
|
|
vaseck
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Hledám nějaké vrakovitě v Brně. Narazil jsem na jedno kolem holubic, to je pro mě na prd, e bych musel nechat odtáhnout auto. A pak jedno .link. . Nevíte o nějakém dalím? Díky za info.
Hledám nějaké vrakovitě v Brně. Narazil jsem na jedno kolem holubic, to je pro mě na prd, e bych musel nechat odtáhnout auto. A pak jedno http://www.vrakoviste-brno.cz/ . Nevíte o nějakém dalím? Díky za info.
|
|
| |
|
|