| | |
18.10.2016 21:10 -
vysoky tlak turba
|
3003699
|
|
hispeed
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Přeji vem krásný večer,mám ji rok c5 2,2hdi r.v.2001 a víceméně celý ten rok ho dávám pomalu dokupy . No teď ji delí dobu se snaím najít zde dobře známou závadu a to pokles výkonu s průvodními hlakami tipu antipolution apodobně... Podtlaky jsem proel dvakrát,hadičky jsou ok a membránz také ventily jsem měnil z funkčního auta,turbo je dávaný repas a závada stále přetrvává na diag to píe0235 -signál plnícího tlaku turbokompresoru-zkrat napájecího obvodu na plus pol baterie,nebo zkrat na kostru ,,p0245-plnící tlak turbokompresoru-naměřený tlak příli vysoký ... byla by nějaká dobrá due co by mne prosím nějak nasměrovala co jete vyzkouet?
Přeji vem krásný večer,mám ji rok c5 2,2hdi r.v.2001 a víceméně celý ten rok ho dávám pomalu dokupy:-) . No teď ji delí dobu se snaím najít zde dobře známou závadu a to pokles výkonu s průvodními hlakami tipu antipolution apodobně... Podtlaky jsem proel dvakrát,hadičky jsou ok a membránz také ventily jsem měnil z funkčního auta,turbo je dávaný repas a závada stále přetrvává :nevim na diag to píe:p0235 -signál plnícího tlaku turbokompresoru-zkrat napájecího obvodu na plus pol baterie,nebo zkrat na kostru ,,p0245-plnící tlak turbokompresoru-naměřený tlak příli vysoký ... byla by nějaká dobrá due co by mne prosím nějak nasměrovala co jete vyzkouet?
|
|
18.10.2016 22:17 -
Re: vysoky tlak turba
|
3003729
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Zbytečné vlákno, stačí pouít hledání, např. :
.link.
Zbytečné vlákno, stačí pouít hledání, např. :
http://www.c5club.cz/page/kod-40/search_string-P0245/x-0/y-0 --)
|
|
18.10.2016 23:39 -
|
3003743
|
|
hispeed
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
hledání pouito,ale bez výsledku,za odkaz děkuji,ale tak mi nic nového nesdělil...
hledání pouito,ale bez výsledku,za odkaz děkuji,ale tak mi nic nového nesdělil...
|
|
19.10.2016 07:15 -
|
3003751
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak patně čte, jedna rada např. výměna BSM...
Tak patně čte, jedna rada např. výměna BSM...
|
|
19.10.2016 13:44 -
|
3003837
|
|
jumep
|
|
|
nechcel som sem pisat, lebo je to zbytocne zalozene vlakno
ale vratim sa k tomu takto:
podtlaky, podtlaky, podtlaky a ked nie podtlaky, tak podtlaky a potom mozno turbo
nechcel som sem pisat, lebo je to zbytocne zalozene vlakno
ale vratim sa k tomu takto:
podtlaky, podtlaky, podtlaky a ked nie podtlaky, tak podtlaky a potom mozno turbo
|
|
19.10.2016 16:20 -
|
3003871
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
zmeras podtlakovou pistolou..bud si s tym skocis do servisu ..alebo si ju kupis za 20-30
zmeras podtlakovou pistolou..bud si s tym skocis do servisu ..alebo si ju kupis za 20-30
|
|
19.10.2016 18:47 -
|
3003889
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
po stopadesáté ... napojit budíky na hadičky a jet to projet .link.
po stopadesáté ... napojit budíky na hadičky a jet to projet https://www.forstagro.cz/dojici-technika/regulacni-ventily-a-vakuometry/vakuometry/vakuometr-63mm-100-kpa-1-4.html
|
|
19.10.2016 19:17 -
|
3003891
|
|
BlueSeven
|
|
|
hispeed napsal(a): no tak to právěe nemám monost si nikde pujčit a kupovat to fakt nechci,předpokládám,e to bude draí ne samotné auto... Jumep-turbo se měnilo a podtlaky nevím jak změřit,visuálně tam ádnou vadu nevidím (ádná prasklinka) a hadičky a kolinka jsem menil
Tak to u má jen jednu monost, dojet k Lukimu nebo Jumepovi, má to tam kousek, tak co řeí
Tak to u má jen jednu monost, dojet k Lukimu nebo Jumepovi, má to tam kousek, tak co řeí ;-)
|
|
19.10.2016 20:14 -
|
3003925
|
|
hispeed
|
|
|
panove dekuju,zkusím teda jeste sehnat nějaký ten manometr a snad se něčeho dopátrám..
panove dekuju,zkusím teda jeste sehnat nějaký ten manometr a snad se něčeho dopátrám..
|
|
21.10.2016 13:41 -
|
3004337
|
|
hispeed
|
|
|
tak záhada nejspí vyřeena... půjčil jsem si dnes tu vakuovou pistol a hledal tedy kde se mi ztrácí podtlak.. Nalezl jsem ulomenou hadičku jakoby pod,nebo za brzdovým válcem jak to z tama vede do ovládání swirl ventilu. Můete mi prosím vás někdo říct jak se jmenuje ta součástka co je pod tím válcem? Je ulomená celá ta násoska jak se na to dává to gumové kolínko take je to neopravitelné...
tak záhada nejspí vyřeena... půjčil jsem si dnes tu vakuovou pistol a hledal tedy kde se mi ztrácí podtlak.. Nalezl jsem ulomenou hadičku jakoby pod,nebo za brzdovým válcem jak to z tama vede do ovládání swirl ventilu. Můete mi prosím vás někdo říct jak se jmenuje ta součástka co je pod tím válcem? Je ulomená celá ta násoska jak se na to dává to gumové kolínko take je to neopravitelné...:nevim
|
|
21.10.2016 17:57 -
|
3004422
|
|
jumep
|
|
|
Podtlakovy zasobnik. Viac ak nikto ti dopisem v pondelok
Podtlakovy zasobnik. Viac ak nikto ti dopisem v pondelok
|
|
01.08.2017 18:38 -
|
3086200
|
|
Bozule
|
|
|
Zdravím před pár dny nám taky vyskočila tato hláka P0245 plnicí tlak turbokompresoru -naměřený tlak je příli vysoký a hláka se objeví jen někdy větinou odpoledne kdy je horko rozsvítí se servis a auto spadne do nouzáku.Po vypnutí a znovu nastartování hláka po chvíli zmizí.Procházeli jsem hadičky ale nic jsme nenali a tak sháníme někoho kdo by se nám na to mohl podívat předem díky
Zdravím před pár dny nám taky vyskočila tato hláka P0245 plnicí tlak turbokompresoru -naměřený tlak je příli vysoký a hláka se objeví jen někdy větinou odpoledne kdy je horko rozsvítí se servis a auto spadne do nouzáku.Po vypnutí a znovu nastartování hláka po chvíli zmizí.Procházeli jsem hadičky ale nic jsme nenali a tak sháníme někoho kdo by se nám na to mohl podívat předem díky
|
|
01.08.2017 21:59 -
|
3086279
|
|
jruze
|
|
|
igok napsal(a): Neviem či ti to pomôe ale tu som práve písal o vyrieení problému s vysokým tlakom turba. Ale to bol iný motor a iný chybový kód. .link.
Tak nějak to je,ale myslím e jednoduí by bylo se domluvit s Martinem ,,autodiagem" - není to myslím moc daleko a neřeit to o čem moc neví. (jestlie se jedná o 2.2 HDI tak to turbo pro regulaci tlaku potřebuje podtlak),jestli se jedná o jiný motor potřebuje,,ubrání" podtlaku. - přeberte si to sami.
Tak nějak to je,ale myslím e jednoduí by bylo se domluvit s Martinem ,,autodiagem" - není to myslím moc daleko a neřeit to o čem moc neví.:palec (jestlie se jedná o 2.2 HDI tak to turbo pro regulaci tlaku potřebuje podtlak),jestli se jedná o jiný motor potřebuje,,ubrání" podtlaku. - přeberte si to sami.
|
|
03.08.2017 13:14 -
|
3086801
|
|
Bozule
|
|
|
Zdravím a moc chválím jumep odstranil závadu během chvilky jednalo se o prasklou hadici a auto zase jede bez problémů moc děkujeme
Zdravím a moc chválím jumep :palec odstranil závadu během chvilky jednalo se o prasklou hadici a auto zase jede bez problémů moc děkujeme
|
|
| |
|
|