12.07.2017 09:22 -
Re: Co s autem... ?
|
3081429
|
|
SWalker
|
Město: Kroměří, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
A jaká je podle vás reálná ance na prodej mé C5? Příp. měl by někdo zájem? Samozřejmě nedělám si nějaké extra iluze o ceně...
A jaká je podle vás reálná ance na prodej mé C5? Příp. měl by někdo zájem? Samozřejmě nedělám si nějaké extra iluze o ceně... :nevim
|
|
12.07.2017 16:05 -
|
3081603
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Ahoj. Já si znovu přečetl tvůj příspěvek ze dne 30.6.2017 a jetě ten dalí. Podle toho co píe bych to auto nechtěl ani kdyby bylo zadarmo.
Ahoj. Já si znovu přečetl tvůj příspěvek ze dne 30.6.2017 a jetě ten dalí. Podle toho co píe bych to auto nechtěl ani kdyby bylo zadarmo.
|
|
13.07.2017 09:22 -
|
3081732
|
|
SWalker
|
Město: Kroměří, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Tak to je ideálně pro někoho, kdo si dokáe rozvody a spojku udělat sám, co já nejsem. Kdybych věděl o někom, komu dovezu nové díly a udělá mi to jen za práci, tak to neřeím (7 tis. spojka+9 tis. rozvody). To mi ale nikdo neudělá Nebo někdo, kdo by si to vzal na ND, je tam toho spousta měněného - bez auta být nemůu, take tam furt něco opravuju. A ne tady do toho pořád cpát, to raději nechám do rotu a pořídím obyč octávku.
Tak to je ideálně pro někoho, kdo si dokáe rozvody a spojku udělat sám, co já nejsem. Kdybych věděl o někom, komu dovezu nové díly a udělá mi to jen za práci, tak to neřeím (7 tis. spojka+9 tis. rozvody). To mi ale nikdo neudělá ;-) Nebo někdo, kdo by si to vzal na ND, je tam toho spousta měněného - bez auta být nemůu, take tam furt něco opravuju. A ne tady do toho pořád cpát, to raději nechám do rotu a pořídím obyč octávku.
|
|
13.07.2017 12:41 -
|
3081748
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
Jezdi s tim az se to potká, nebo spojka dospojkuje. Jen počítej, aby jsi měl vdy peníze na cestu zpět. Mám to stejný s automatem a najetýma 200 tkm. Pokud by jsem si chtěl auto nechat na dalích 100 tkm, tak musím do něj vrazit do roka asi 50 tkč. Auto je, ale u morálně zastaralý, elektrika 16 let stara, auto dojezdím jetě rok do 220 tkm, pokud se doije Pak bych si asi rád koupil C5 II serii z konce produkce, třeba jen s 1.8 ( sice nepojede jako V6, ale hydra je hydra ) ....
Jezdi s tim az se to potká, nebo spojka dospojkuje. Jen počítej, aby jsi měl vdy peníze na cestu zpět. Mám to stejný s automatem a najetýma 200 tkm. Pokud by jsem si chtěl auto nechat na dalích 100 tkm, tak musím do něj vrazit do roka asi 50 tkč. Auto je, ale u morálně zastaralý, elektrika 16 let stara, auto dojezdím jetě rok do 220 tkm, pokud se doije :-) Pak bych si asi rád koupil C5 II serii z konce produkce, třeba jen s 1.8 ( sice nepojede jako V6, ale hydra je hydra ) ....
|
|
| |