| | |
13.05.2013 17:47 -
Loisko pravej poloosi / C5 III
|
2579385
|
|
banan1987
|
Město: Brezno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 84 |
|
|
zdravím potrebujem pomôc a neviem nikde nájs iadny podobný príspevok. na homo.kžbe mojej C5 2,0HDI rok 2009 mi praskla maneta.. problém bol objedna ju nakožko som ju neobjednával v citroene.. tú som u zohnal na starom modele bola totoná ale zistil som e mám rozhasené loisko na pravej poloosi čo je v polovici poloosi smerom ku prevodovke.. "nie to v náboji"... ale neviem nikde zohna objednávacie číslo poprípade rozmer aké loisko tam pasuje.. vie niekto poradi chcel by som meni obidve veci naraz tak to chcem zohna dopredu... VIN: VF7RDRHRH54053892
zdravím potrebujem pomôc a neviem nikde nájs iadny podobný príspevok. na homo.kžbe mojej C5 2,0HDI rok 2009 mi praskla maneta.. problém bol objedna ju nakožko som ju neobjednával v citroene.. tú som u zohnal na starom modele bola totoná ale zistil som e mám rozhasené loisko na pravej poloosi čo je v polovici poloosi smerom ku prevodovke.. "nie to v náboji"... ale neviem nikde zohna objednávacie číslo poprípade rozmer aké loisko tam pasuje.. vie niekto poradi chcel by som meni obidve veci naraz tak to chcem zohna dopredu... VIN: VF7RDRHRH54053892
|
|
13.05.2013 18:02 -
Re: Loisko pravej poloosi / C5 III
|
2579392
|
|
jumep
|
|
|
stredove manzety sa daju pokial viem len v citroene kupit, poznaju ich v katalogoch ale nikto ich fyzicky nevedel dodat a ked niekto ano tak boli z citroenu
o lozisku sa hovori pri traseni autom
objednacie cislo je : 3247 06
a rozmer 35 X 62 - 16
stredove manzety sa daju pokial viem len v citroene kupit, poznaju ich v katalogoch ale nikto ich fyzicky nevedel dodat a ked niekto ano tak boli z citroenu
o lozisku sa hovori pri traseni autom
objednacie cislo je : 3247 06
a rozmer 35 X 62 - 16
|
|
13.05.2013 21:03 -
|
2579476
|
|
banan1987
|
Město: Brezno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 84 |
|
|
autom mi netrasie len to ma uz cudne zvuky ked je auto v zabere.. manzetu som zohnal jednalo sa o vonkajsiu vnutorna nieje problem.. a lozisko skusim objednat len ma prekvapila ta hrubka poloosi.. dakujem za pomoc
autom mi netrasie len to ma uz cudne zvuky ked je auto v zabere.. manzetu som zohnal jednalo sa o vonkajsiu vnutorna nieje problem.. a lozisko skusim objednat len ma prekvapila ta hrubka poloosi.. :D dakujem za pomoc
|
|
23.03.2017 15:59 -
|
3052769
|
|
Tarasus
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 82 |
|
|
Ahoj,
nenael jsem v hodné téma, tak to píi sem, aby nezakládal kvůli jedné otázce nové téma....
Auto mám teď aktuálně v servisu s loiskem na pravém předním kole. Mechanik mi do telefonu docela hodně "brečel" jak se celé dopoledne morduje s ABS kroukem. Řikal, e pokud ho nevyndá, tak e by nemohl vylisovat loisko.
Můete mi to někdo něják potvrdit...to e ho musí nejdříve vyndat, aby mohl vylisovat loisko a e se větinou zničí a musí se dát nový v hodnotě cca 2000 Kč?
Koukal jsem do service. citroen a nikde jsem ho v rozkresleních nenael ( nael jsem pouze čidla), abych si udělal vlastní představu o postupu výměny loiska.
Pokud by někdo zasvěcený se chtěl podělit o třeba část postupu výměny nebo citroen kód toho krouku, tak by to byla pecka
Děkuji za pomoc.
Ahoj,
nenael jsem v hodné téma, tak to píi sem, aby nezakládal kvůli jedné otázce nové téma....
Auto mám teď aktuálně v servisu s loiskem na pravém předním kole. Mechanik mi do telefonu docela hodně "brečel" jak se celé dopoledne morduje s ABS kroukem:nevim. Řikal, e pokud ho nevyndá, tak e by nemohl vylisovat loisko.
Můete mi to někdo něják potvrdit...to e ho musí nejdříve vyndat, aby mohl vylisovat loisko a e se větinou zničí a musí se dát nový v hodnotě cca 2000 Kč?
Koukal jsem do service. citroen a nikde jsem ho v rozkresleních nenael ( nael jsem pouze čidla), abych si udělal vlastní představu o postupu výměny loiska.
Pokud by někdo zasvěcený se chtěl podělit o třeba část postupu výměny nebo citroen kód toho krouku, tak by to byla pecka;-)
Děkuji za pomoc.
|
|
23.03.2017 18:57 -
|
3052797
|
|
Tarasus
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 82 |
|
|
Tak jsem se dopátral co a jak a obohatím vás o mé čerstvé zkuenosti.
číslo loiska je 3350 82.
ádný ABS krouek se vyndavat nemusí. Je toti součástí loiska (můe se zničit při demontái, protoe je na novém loisku nový).
Mechanik koupil sadu od SKF. Podle mě kvalitní značka...o tom ádná. Co mě vak velice nemile překvapilo bylo, kdy mi řekl, e loisko stálo 3000 Kč
Já sám jsem se do toho původně chtěl pustit... u jsem pár loisek vyměnil ( ne ale na C5). Čas jsem si na to u, ale nedokázal najít. Přesto jsem si ale zjioval cenu a SKF se dá v pohodě sehnat okolo 1500 Kč. Řikal jsem si to je v pohodě... Řekne si materiál plus práci a budu tak na cca 2500 Kč a on mi kdy jsem si přijel pro auto řekne 4000 Kč
To má čerstvá zkuenost s výměnou loiska na pravém předním kole
Tak jsem se dopátral co a jak a obohatím vás o mé čerstvé zkuenosti.
číslo loiska je 3350 82.
ádný ABS krouek se vyndavat nemusí. Je toti součástí loiska (můe se zničit při demontái, protoe je na novém loisku nový).
Mechanik koupil sadu od SKF. Podle mě kvalitní značka...o tom ádná. Co mě vak velice nemile překvapilo bylo, kdy mi řekl, e loisko stálo 3000 Kč :-o
Já sám jsem se do toho původně chtěl pustit... u jsem pár loisek vyměnil ( ne ale na C5). Čas jsem si na to u, ale nedokázal najít. Přesto jsem si ale zjioval cenu a SKF se dá v pohodě sehnat okolo 1500 Kč. Řikal jsem si to je v pohodě... Řekne si materiál plus práci a budu tak na cca 2500 Kč a on mi kdy jsem si přijel pro auto řekne 4000 Kč :nevim:-o
To má čerstvá zkuenost s výměnou loiska na pravém předním kole :-(
|
|
23.03.2017 20:29 -
|
3052823
|
|
Tarasus
|
|
|
To loisko bylo poslední co na tom autě dělal
To loisko bylo poslední co na tom autě dělal;-)
|
|
21.05.2017 23:35 -
|
3067712
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Ahojte.
Ked je tu rec o lozisku...
Vie mi prosim niekto napisat, co vsetko je potrebne k vymene predneho loziska?
Som objednany na 30.5, skor sa nedalo, lebo ze 25 je sviatok a oni to tu automaticky beru ako predlzeny vikend, 4.6 mam ist domov, mam obavu, ze to za 3 dni nestihnu vymenit...
Myslim, ze by to malo byt napr. MOOG PE-WB-11365.
Ahojte.
Ked je tu rec o lozisku...
Vie mi prosim niekto napisat, co vsetko je potrebne k vymene predneho loziska?
Som objednany na 30.5, skor sa nedalo, lebo ze 25 je sviatok a oni to tu automaticky beru ako predlzeny vikend, 4.6 mam ist domov, mam obavu, ze to za 3 dni nestihnu vymenit...
Myslim, ze by to malo byt napr. MOOG PE-WB-11365.
|
|
21.05.2017 23:58 -
|
3067715
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Minule, trubku hydrauliky menili 2 tyzdne...
Minule, trubku hydrauliky menili 2 tyzdne...
|
|
22.05.2017 09:32 -
|
3067762
|
|
jumep
|
|
|
trubka je nieco uplne ine
obnasa to zhodit tehlicu, to by hadam za den mohli dat, akurat sa obavam ze tam je blbo rieseny abs snimac a ten nepojde dole
inak to je povolit poloos, spodny silent
ten otocny cap spodny, a zrazit z vrchnecho capu + brzda dole
trubka je nieco uplne ine
obnasa to zhodit tehlicu, to by hadam za den mohli dat, akurat sa obavam ze tam je blbo rieseny abs snimac a ten nepojde dole
inak to je povolit poloos, spodny silent
ten otocny cap spodny, a zrazit z vrchnecho capu + brzda dole
|
|
22.05.2017 11:05 -
|
3067784
|
|
jruze
|
|
|
ABS snímač je to samé jako na C5 I a II zadní - zatím el pokadé je to víc práce ale není tam moc velkej rozdíl od starích (jen je to humpolácké a x věcí navíc)- no hůř se to vylisovává a nalisovává(ve značce by měli mít přípravky)
ABS snímač je to samé jako na C5 I a II zadní - zatím el pokadé je to víc práce ale není tam moc velkej rozdíl od starích (jen je to humpolácké a x věcí navíc)- no hůř se to vylisovává a nalisovává(ve značce by měli mít přípravky)
|
|
05.06.2017 17:36 -
|
3071990
|
|
eisy811
|
|
|
Takze, stasticko som mal, domov som v pohode dosiel, na moje prekvapenie, nijak zasadne, drasticky sa zvuk toho loziska nezmenil. Huci uz viac, no nic extra na rozbitie to neni.
Takze, teraz vyriesit opravu.
Je tu niekto ochotny napisat utahovacie momenty? Popripade aj pre zadne loziska, aj tie dam vymenit.
A este mozno, co take by bolo fajn preventivne vymenit pri 150 000km?
Nieco som nasiel o snimaci tlaku paliva, no neviem ci sa to tyka aj mna.
Chcem mensiu generalku auta, aby som eliminoval veci, co by ma mohli postihnut pocas cesty
Dakujem.
Takze, stasticko som mal, domov som v pohode dosiel, na moje prekvapenie, nijak zasadne, drasticky sa zvuk toho loziska nezmenil. Huci uz viac, no nic extra na rozbitie to neni.
Takze, teraz vyriesit opravu.
Je tu niekto ochotny napisat utahovacie momenty? Popripade aj pre zadne loziska, aj tie dam vymenit.
A este mozno, co take by bolo fajn preventivne vymenit pri 150 000km?
Nieco som nasiel o snimaci tlaku paliva, no neviem ci sa to tyka aj mna.
Chcem mensiu generalku auta, aby som eliminoval veci, co by ma mohli postihnut pocas cesty
Dakujem.
|
|
| |
|
|