30.04.2017 20:25 -
braking fault
|
3063541
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
Poslední dobou mě vcelku vytáčí jedna závada.
Například dneska: v klidu jedu za za traktorem na 2jku a zničeho nic se mi ztratí výkon. I kdy totálně selápnu plyn tak to okamitě zpomaluje.. Selápnu spojku (rychlost nechám) pustím spojku a jede to v klidu dál. V tu samou chvíli to vyhodí hláku Braking fault a u budíků se rozsvítí červené STOP a vykřičník v závorce. moná e je to náhoda ale udělá to co jsem si viml pokadé kdy se oteplí..
Brzdy jsou jetě v pohodě a čidlo opotřebení destiček na obou stranách je ustřihnuté a zaizolované. Byl jsem s tím na dia(diagbox). Vyhodilo mi to sdruený přístroj a klimatizaci.
Něco jsem tu pročítal e to můe dělat i baterka ale ta je vcelku nová (rok stará) a auto startuje jako za mlada.Hláku to vyhodí jak se mu zlíbí. 14 dní nic a pak 4x za hodinu. Neví někdo čím by to mohlo být?
Citroen c5 I, 2,0HDI 80kw RHZ
Poslední dobou mě vcelku vytáčí jedna závada.
Například dneska: v klidu jedu za za traktorem na 2jku a zničeho nic se mi ztratí výkon. I kdy totálně selápnu plyn tak to okamitě zpomaluje.. Selápnu spojku (rychlost nechám) pustím spojku a jede to v klidu dál. V tu samou chvíli to vyhodí hláku Braking fault a u budíků se rozsvítí červené STOP a vykřičník v závorce. moná e je to náhoda ale udělá to co jsem si viml pokadé kdy se oteplí..
Brzdy jsou jetě v pohodě a čidlo opotřebení destiček na obou stranách je ustřihnuté a zaizolované. Byl jsem s tím na dia(diagbox). Vyhodilo mi to sdruený přístroj a klimatizaci.
Něco jsem tu pročítal e to můe dělat i baterka ale ta je vcelku nová (rok stará) a auto startuje jako za mlada.Hláku to vyhodí jak se mu zlíbí. 14 dní nic a pak 4x za hodinu. Neví někdo čím by to mohlo být?
Citroen c5 I, 2,0HDI 80kw RHZ
|
|
30.04.2017 21:39 -
Re: braking fault
|
3063547
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Proč nehledá:
.link.
Proč nehledá:
http://www.c5club.cz/diskuze/hydraulika-rizeni-brzdy/2539209-senzor-opotrebeni-brzdovych-desticek/2/
|
|
30.04.2017 21:45 -
|
3063548
|
|
brixtr
|
|
|
hledal jsem ale ty si mi poslal link na breaking a mě to napsalo opravdu Braking.. proto jsem to měl spojené s tím poklesem výkonu, resp uplném umření ne zmáčknu spojku
hledal jsem ale ty si mi poslal link na breaking a mě to napsalo opravdu Braking.. proto jsem to měl spojené s tím poklesem výkonu, resp uplném umření ne zmáčknu spojku
|
|
30.04.2017 22:05 -
|
3063556
|
|
jumep
|
|
|
breaking je len preto ze to niekto onehda nevedel opisat
kazdopadne chce to diagnostiku co konkretne vyhadzuje tu hlasku a podla toho hladat
breaking je len preto ze to niekto onehda nevedel opisat
kazdopadne chce to diagnostiku co konkretne vyhadzuje tu hlasku a podla toho hladat
|
|
30.04.2017 22:07 -
|
3063557
|
|
brixtr
|
|
|
take jezdit s diagnostikou v autě a čekat no minule se mi to stalo a ne sem dojel do servisu(cca 600metru) tak to zmizelo..
a myslí e to můe s tím poklesem souviset nebo je to opravdu jen blbá náhoda?
take jezdit s diagnostikou v autě a čekat :) no minule se mi to stalo a ne sem dojel do servisu(cca 600metru) tak to zmizelo..
a myslí e to můe s tím poklesem souviset nebo je to opravdu jen blbá náhoda?
|
|
30.04.2017 22:10 -
|
3063560
|
|
jumep
|
|
|
nezostava ti tam ziaden zaznam v ziadnej jednotke o chybe?
ono to chce vedet pohladat tie chyby
inak pri C5 1 som tu mal nejake pripady ked bol problem v kabelazi - zvazok co ide do ABS jednotky, zvonku na pohlad nebolo vidiet nic, ale ked som ho rozplietol (od konektoru abs az po zvazok pri baterke) tak jeden z hlavnych privodov bol nacaty (hruby modry kabel)
nezostava ti tam ziaden zaznam v ziadnej jednotke o chybe?
ono to chce vedet pohladat tie chyby
inak pri C5 1 som tu mal nejake pripady ked bol problem v kabelazi - zvazok co ide do ABS jednotky, zvonku na pohlad nebolo vidiet nic, ale ked som ho rozplietol (od konektoru abs az po zvazok pri baterke) tak jeden z hlavnych privodov bol nacaty (hruby modry kabel)
|
|
30.04.2017 22:13 -
|
3063561
|
|
brixtr
|
|
|
no jeliko mi můj druhy notebook s dia umřel tak ted nwm.. ale kdy nad tím tak přemýlím tak mi před časem( cca 2 měsice) dia ukazala chybu BSI ale nějak si u nevybavím co to bylo.
no jeliko mi můj druhy notebook s dia umřel tak ted nwm.. ale kdy nad tím tak přemýlím tak mi před časem( cca 2 měsice) dia ukazala chybu BSI ale nějak si u nevybavím co to bylo.
|
|
01.05.2017 08:57 -
|
3063607
|
|
brixtr
|
|
|
Ten první bohuel dia nespustí.. čert ví proč u jsem to řeil jakou dobu a mě to přestalo bavit. Ale to je jedno.. mrknu na tu brzdovou kapalinu.. sice je to otravne ale to mi ani tolik nevadí jako ten pokles výkonu..
Ten první bohuel dia nespustí.. čert ví proč u jsem to řeil jakou dobu a mě to přestalo bavit. Ale to je jedno.. mrknu na tu brzdovou kapalinu.. sice je to otravne ale to mi ani tolik nevadí jako ten pokles výkonu..
|
|
04.05.2017 10:27 -
|
3064117
|
|
brixtr
|
|
|
tak kapalina byla zkontrolována ale objevil jsem e je ruplé víčko od nádrky na brzdovku. dolil jsem tak 1 deci a vyměnil víčko. mohlo to dělat? včera jsem to po dolití a výměně projel cca 100 km a u to nedělalo ale nwm
tak kapalina byla zkontrolována ale objevil jsem e je ruplé víčko od nádrky na brzdovku. dolil jsem tak 1 deci a vyměnil víčko. mohlo to dělat? včera jsem to po dolití a výměně projel cca 100 km a u to nedělalo ale nwm :D
|
|
04.05.2017 11:39 -
|
3064122
|
|
brixtr
|
|
|
no při té příleitosti jsem rovnou vyměnil palivovy vzduchovy a olejový filtr + olej.
tou anomalii má na mysli např. e by to mohla děla třeba váha vzduchu?
no při té příleitosti jsem rovnou vyměnil palivovy vzduchovy a olejový filtr + olej.
tou anomalii má na mysli např. e by to mohla děla třeba váha vzduchu?
|
|
| |