| | |
10.03.2017 05:47 -
Re: Únik paliva z nádre
|
3048170
|
|
Leo
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Přátelé u se to tu rozebíralo, ale nějak jsem nedohledal potřebný detail. Tekla mi nafta při plné nádri. Zjistil jsem e pod čerpadlem nebylo vůbec těsnění. Koupil jsem originál, ale přijde mi e je mení a sklouzává mi z nádrze (výstupek kde mi přijde e má být) a nebo ho dávám na patné místo. Nemá tu někdo fotku nebo nákres detail kam to má přijít? Děkuji
Přátelé u se to tu rozebíralo, ale nějak jsem nedohledal potřebný detail. Tekla mi nafta při plné nádri. Zjistil jsem e pod čerpadlem nebylo vůbec těsnění. Koupil jsem originál, ale přijde mi e je mení a sklouzává mi z nádrze (výstupek kde mi přijde e má být) a nebo ho dávám na patné místo. Nemá tu někdo fotku nebo nákres detail kam to má přijít? Děkuji
|
|
10.03.2017 09:20 -
|
3048228
|
|
jumep
|
|
|
nie, ono sa tam ma natiahnut a potom to zasrobovat
ako si na to prisiel sam, je to velmi prijemna robota
tu gumicku ked tam natiahnes, tak tam drzi, sice silou vole, ale drzi
na nu treba zatlacit cerpadlo a drzat zatlacene a potom srobovat a zatiahnut, chyba k tomu 3tia ruka a miesto, ale da sa to
nie, ono sa tam ma natiahnut a potom to zasrobovat
ako si na to prisiel sam, je to velmi prijemna robota
tu gumicku ked tam natiahnes, tak tam drzi, sice silou vole, ale drzi
na nu treba zatlacit cerpadlo a drzat zatlacene a potom srobovat a zatiahnut, chyba k tomu 3tia ruka a miesto, ale da sa to
|
|
11.03.2017 08:32 -
|
3048544
|
|
Leo
|
|
|
Dík. Tak se sice podařilo, ale asi to budu muset rozebrat a znovu. Nepodařilo se mi dotáhnout matku úplně tak jak byla původně (nejdou nasadit konektory) by jsem ji doklepával kladívkem. Zřejmě to těsnění vyskočilo. Není divu opravdu tam drí silou vůle a jetě kdy je ve mastné tak se ani nedivím. Byla i dost zima, ale u svítí sluníčko tak hned jak bude chvilka bude sborka rozborka jak na vojně Pamatujte chybama se člověk učí Jinak díky za odpověď
Dík. Tak se sice podařilo, ale asi to budu muset rozebrat a znovu. Nepodařilo se mi dotáhnout matku úplně tak jak byla původně (nejdou nasadit konektory) by jsem ji doklepával kladívkem. Zřejmě to těsnění vyskočilo. Není divu opravdu tam drí silou vůle a jetě kdy je ve mastné tak se ani nedivím. Byla i dost zima, ale u svítí sluníčko tak hned jak bude chvilka bude sborka rozborka jak na vojně :-) Pamatujte chybama se člověk učí :-D Jinak díky za odpověď ;-)
|
|
11.03.2017 13:33 -
|
3048615
|
|
jumep
|
|
|
skus si kupit aj samotnu maticu a ci ti ide samotna dobre nasrobovat
skus si kupit aj samotnu maticu a ci ti ide samotna dobre nasrobovat
|
|
12.03.2017 12:46 -
|
3048910
|
|
Leo
|
|
|
Vyzkouím jak to rozeberu. Koukám jsi z Piean, tam jsem v 86-88 slouil
Vyzkouím jak to rozeberu. Koukám jsi z Piean, tam jsem v 86-88 slouil :-)
|
|
12.03.2017 20:39 -
|
3049020
|
|
DOUFAK
|
|
|
Mě se kdysi 2007 přidíralo čerpadlo v nádri a měl jsem piliny,pony na dně v pal.filtru,tak jsem koupil Nové,vyměnil a ta originál matice co tam byla u nikdy nela zpátky.Prostě se tam nevela,scvrkla se či co. Musel jsem matici rozříznout,naroubovat a nasadil jsem na to jako sichr po obvodě MOTEX pásku a s ní jsem to utáhl a na značky.Pak jsem si koupil jinou Novou matici a bylo to to samé.Nela tam,byla malá.Take to mám roky takto "zbastlené" ale neteče to a drí to i při plné nádri. Matice stála v Citroenu tuím 120 kč. těsnění 100. Novou matici jsem nechával i ve vroucí vodě,aby se roztáhla,ale nic.Prostě u tam normálně nela a dodnes nechápu,proč tomu tak je....
Mě se kdysi 2007 přidíralo čerpadlo v nádri a měl jsem piliny,pony na dně v pal.filtru,tak jsem koupil Nové,vyměnil a ta originál matice co tam byla u nikdy nela zpátky.Prostě se tam nevela,scvrkla se či co. Musel jsem matici rozříznout,naroubovat a nasadil jsem na to jako sichr po obvodě MOTEX pásku a s ní jsem to utáhl a na značky.Pak jsem si koupil jinou Novou matici a bylo to to samé.Nela tam,byla malá.Take to mám roky takto "zbastlené" ale neteče to a drí to i při plné nádri. Matice stála v Citroenu tuím 120 kč. těsnění 100. Novou matici jsem nechával i ve vroucí vodě,aby se roztáhla,ale nic.Prostě u tam normálně nela a dodnes nechápu,proč tomu tak je....:nevim:-o
|
|
12.03.2017 20:42 -
|
3049021
|
|
jumep
|
|
|
lebo sa roztiahla nadrz
lebo sa roztiahla nadrz
|
|
12.03.2017 20:47 -
|
3049022
|
|
DOUFAK
|
|
|
jumep napsal(a): lebo sa roztiahla nadrz
Tím,jak jsem sundal tu matici se roztáhla nádr??!! A to dělají vechny nádre,nebo jen ta moje? No co jsem tenkrát udělal patně? Nafta v nádri byla studená,dělal jsem to po ránu.
Tím,jak jsem sundal tu matici se roztáhla nádr??!! A to dělají vechny nádre,nebo jen ta moje? No co jsem tenkrát udělal patně? Nafta v nádri byla studená,dělal jsem to po ránu.
|
|
12.03.2017 20:55 -
|
3049030
|
|
jumep
|
|
|
ono ten plast normalne naboptna, trpi tym vela nadrzi
tym len ze si to dal dole sa to uvolnilo na to ako to bolo narastene
ono ten plast normalne naboptna, trpi tym vela nadrzi
tym len ze si to dal dole sa to uvolnilo na to ako to bolo narastene
|
|
12.03.2017 21:06 -
|
3049033
|
|
DOUFAK
|
|
|
Tak to je dost zvlátní a je to zase jedna z Francouzských divočin ala C5. Oem ABSOLUTNÍ divočina,která ABSOLUTNĚ vede na C5 je konstrukce ruční brzdy od A do Z !!!
Tak to je dost zvlátní a je to zase jedna z Francouzských divočin ala C5. Oem ABSOLUTNÍ divočina,která ABSOLUTNĚ vede na C5 je konstrukce ruční brzdy od A do Z !!!
|
|
12.03.2017 21:08 -
|
3049037
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Na ádným jiným autě mi ručka nedala 170 000 km a 10let bez zásahu, mazání, rozhýbávání ...
Na ádným jiným autě mi ručka nedala 170 000 km a 10let bez zásahu, mazání, rozhýbávání ... ;-)
|
|
13.03.2017 07:37 -
|
3049116
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nestalo se mi nikdy na zadne automobilce ani benzin ani u nafty ze by se roztahla nadrz pri demontazi sroubeni
ale uz se mi mnohokrat stalo ze jsem dal sroubeni pres zavit i kdyz to vapadalo ze je to rovne a na zavitu,nekdy toho mista moc neni...a urcite 2x mi sroubeni prasklo...(jen konstatovani)
nestalo se mi nikdy na zadne automobilce ani benzin ani u nafty ze by se roztahla nadrz pri demontazi sroubeni :nevim
ale uz se mi mnohokrat stalo ze jsem dal sroubeni pres zavit i kdyz to vapadalo ze je to rovne a na zavitu,nekdy toho mista moc neni...a urcite 2x mi sroubeni prasklo...(jen konstatovani)
|
|
| |
|
|