| | |
04.11.2013 23:17 -
Re: Zadní stěrač C5 I/II Break
|
2633449
|
|
ivanivan
|
|
|
V plechu je zastrčený a na dveřích pod litou . Můe ho z kastle vytáhnout. Je lepí rozdělat i polstr zevnitř, aby ses dostal ke kabelům pořádně.
V plechu je zastrčený a na dveřích pod litou ;-) . Můe ho z kastle vytáhnout. Je lepí rozdělat i polstr zevnitř, aby ses dostal ke kabelům pořádně.
|
|
25.11.2013 09:46 -
|
2640992
|
|
gull
|
|
|
Tak jsem konečně zprovoznil zadní stěrač a zde je pár postřehů. Shořelý motorek jsem zjistil u v létě, zároveň jsem měl uvnitř vylámané to ozubené kolečko. Na vrakáčích jsem neuspěl, tak jsem koupil nový od Tobolíka za 2433,- Valeo VA 579703, originál od citoenu tuím stojí přes 4.000,-. e se dá kadá osa rozhýbat bohuel není pravda. Při mém pokusu, jsem po 2hodinách vzdal, hlavně jsem ulomil jeden doraz, take jsem začal shánět i "loisko hřídele! bohuel náhrada se asi neprodává, alespoň já jsem nesehnal, take jsem musel koupit originál v citroenu za 2650,- (obj.č. 6405K2). Samozřejmě ramínko stěrače jsem měl taky zničené, prasklá objímka a tisícihran úplně rozdrolený...tady jsem něco málo uetřil ... z aukra od prodejce MAX-ECO za 290,-.
Celková suma se teda vyplhala na 5579,- Kč ...nevím proč mě tak tve kdy něco nefunguje, i kdy se dá jezdit i bez toho
Tak jsem konečně zprovoznil zadní stěrač a zde je pár postřehů. Shořelý motorek jsem zjistil u v létě, zároveň jsem měl uvnitř vylámané to ozubené kolečko. Na vrakáčích jsem neuspěl, tak jsem koupil nový od Tobolíka za 2433,- Valeo VA 579703, originál od citoenu tuím stojí přes 4.000,-. e se dá kadá osa rozhýbat bohuel není pravda. Při mém pokusu, jsem po 2hodinách vzdal, hlavně jsem ulomil jeden doraz, take jsem začal shánět i "loisko hřídele! bohuel náhrada se asi neprodává, alespoň já jsem nesehnal, take jsem musel koupit originál v citroenu za 2650,- (obj.č. 6405K2). Samozřejmě ramínko stěrače jsem měl taky zničené, prasklá objímka a tisícihran úplně rozdrolený...tady jsem něco málo uetřil ... z aukra od prodejce MAX-ECO za 290,-.
Celková suma se teda vyplhala na 5579,- Kč :-o ...nevím proč mě tak tve kdy něco nefunguje, i kdy se dá jezdit i bez toho :nevim
|
|
14.11.2014 16:55 -
Zadní dveře a stěrač
|
2751640
|
|
Miiiirek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Ahoj,
mám takovou závadu, při nastartovaném autě a putěném zadním stěrači jsem otevřel kufr, od té doby stěrač nefunguje a zámek zadních dveří nefunguje, tedy otevře se a při druhém odemknutí. Díky za rady
Ahoj,
mám takovou závadu, při nastartovaném autě a putěném zadním stěrači jsem otevřel kufr, od té doby stěrač nefunguje a zámek zadních dveří nefunguje, tedy otevře se a při druhém odemknutí. Díky za rady
|
|
14.11.2014 19:31 -
Re: Zadní dveře a stěrač
|
2751674
|
|
jumep
|
|
|
Zlomene kable v krku dveri
Zlomene kable v krku dveri
|
|
15.11.2014 16:11 -
Re: Zadní dveře a stěrač
|
2751857
|
|
Miiiirek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Díky, zlomený zelený drát v krku, stěrač jede a dveře taky. Jetě jednou Díííííky.
Díky, zlomený zelený drát v krku, stěrač jede a dveře taky. Jetě jednou Díííííky.
|
|
28.11.2014 12:32 -
|
2758630
|
|
Foxi
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Ahojky
Jen takova otazka, da se prodlouzit interval stirani cyklovace zadniho sterace? Tak aspon na dvojnasobek..
Ahojky
Jen takova otazka, da se prodlouzit interval stirani cyklovace zadniho sterace? Tak aspon na dvojnasobek..
|
|
23.05.2016 07:20 -
|
2953688
|
|
BERY
|
|
|
Včera oprava zadního stěrače:
Kontrola pojistek - vechny OK
Zlomené 2 dráty v krku co vede do pátých dveří (2 jiné tam byly opravovány u někdy v minulosti)
po kompletaci stále nefunkční
Rozborka podruhé, tentokrát a k motorku.
Byl patný kontakt v konektoru u motorku, ulomený zámek co to drí pohromadě, tak se to asi utřepalo.
Spojeno a zajitěno stahovačkou a izolačkou.
A u zase stírám
Včera oprava zadního stěrače:
Kontrola pojistek - vechny OK
Zlomené 2 dráty v krku co vede do pátých dveří (2 jiné tam byly opravovány u někdy v minulosti)
po kompletaci stále nefunkční:-(
Rozborka podruhé, tentokrát a k motorku.
Byl patný kontakt v konektoru u motorku, ulomený zámek co to drí pohromadě, tak se to asi utřepalo.
Spojeno a zajitěno stahovačkou a izolačkou.:-)
A u zase stírám :palec
|
|
05.03.2017 20:39 -
|
3046779
|
|
Jinec
|
|
|
Ahoj, nevíte je na zadni stěrač samotná pojistka? Potřebuji ho dočasně vypnout. Samovolně se mi spoutí za jizdy stírá a dáva odstrikovaci kapalinu nevim co stím.
Ahoj, nevíte je na zadni stěrač samotná pojistka? Potřebuji ho dočasně vypnout. Samovolně se mi spoutí za jizdy stírá a dáva odstrikovaci kapalinu:( nevim co stím.
:-(
|
|
05.03.2017 20:51 -
|
3046798
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/clanky/ke-stazeni/manualy/servisni-manualy-a-dokumentace-ke-stazeni
|
|
05.03.2017 20:56 -
|
3046799
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
ja jeste pridam k procteni tento odkaz .link.
ja jeste pridam k procteni tento odkaz http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/1430570-nefunkcni-prava-packa-sterace-ostrikovace-pocitac/
|
|
06.03.2017 16:19 -
|
3046970
|
|
Jinec
|
|
|