06.01.2017 19:26 -
Re: Hučení spojky
|
3026353
|
|
jumep
|
|
|
v najhorsom pripade dojdes bez vymackavania spojky
daval som sachs a nebol s tym problem
v najhorsom pripade dojdes bez vymackavania spojky
daval som sachs a nebol s tym problem
|
|
06.01.2017 20:35 -
|
3026379
|
|
luta
|
|
|
mátě někdo zkuenost s tou Valeo 4P sadou s pevným setrvákem ? Kdysi jsem četl, e 1.6 hdi ma dvouhmotu snad kvůli rázům při regeneraci FAPu. Verze bez FAPu, e ho snad mít nemusí? Nevím zda to není nějaká fáma.
.link.
edit : ikdy koukám, e i sada s dvouhmotou stojí podobně .link. take asi o jednohmotě je zbytečné uvaovat.
mátě někdo zkuenost s tou Valeo 4P sadou s pevným setrvákem ? Kdysi jsem četl, e 1.6 hdi ma dvouhmotu snad kvůli rázům při regeneraci FAPu. Verze bez FAPu, e ho snad mít nemusí? Nevím zda to není nějaká fáma.
https://mlparts.cz/autodily/citroen/c5-ii-rc/1.6-hdi-rc8hzb-80kw/spojka-prislusenstvi?productId=182315
edit : ikdy koukám, e i sada s dvouhmotou stojí podobně https://mlparts.cz/autodily/citroen/c5-ii-rc/1.6-hdi-rc8hzb-80kw/spojka-prislusenstvi/spojka-sada?productId=219293 take asi o jednohmotě je zbytečné uvaovat.
|
|
07.01.2017 09:15 -
|
3026427
|
|
luta
|
|
|
tak jsem si nechal opravu nacenit v autorizaku, jen za setrvacnik 20tis, spojkova sada 10tis, celkove skoro 40 nerentabilní. Ty ceny origo dílů mě zaskočily.
Take asi holt ta druhoka.
tak jsem si nechal opravu nacenit v autorizaku, jen za setrvacnik 20tis, spojkova sada 10tis, celkove skoro 40 :( nerentabilní. Ty ceny origo dílů mě zaskočily.
Take asi holt ta druhoka.
|
|
07.01.2017 12:35 -
|
3026466
|
|
jumep
|
|
|
tu sachs sadu som daval aspon 5 ludom, nikto sa za 2 roky nestazoval
tu sachs sadu som daval aspon 5 ludom, nikto sa za 2 roky nestazoval
|
|
13.01.2017 09:59 -
|
3028249
|
|
luta
|
|
|
Tak jsem si nechal vymenit setrvak i spojkovou sadu Sachs. A zatim po par km maximalni spokojenost. Co s tim jezdim tak ta puvodni spojka nikdy nesla tak krasne. Zabirala dole v kratkem rozsahu..Rozjezd do kopce byl vzdycky peklo.. Tedka zabira krasne plynule . Po vypnuti motoru zadne cvakani od setrvaku, ani popiskovani pri rozjizdeni.. doufam ze to tak dlouho vydrzi a nebudu muset resit zadne dalsi problemy
Jinak vypinaci lozisko bylo uplne na kasi Klidne muzu nafotit co z nej zbylo
Tak jsem si nechal vymenit setrvak i spojkovou sadu Sachs. A zatim po par km maximalni spokojenost. Co s tim jezdim tak ta puvodni spojka nikdy nesla tak krasne. Zabirala dole v kratkem rozsahu..Rozjezd do kopce byl vzdycky peklo.. Tedka zabira krasne plynule . Po vypnuti motoru zadne cvakani od setrvaku, ani popiskovani pri rozjizdeni.. doufam ze to tak dlouho vydrzi a nebudu muset resit zadne dalsi problemy :-)
Jinak vypinaci lozisko bylo uplne na kasi :) Klidne muzu nafotit co z nej zbylo :-d
|
|
25.02.2017 13:21 -
|
3044284
|
|
luta
|
|
|
Měl bych dotaz. Po vymene spojky mi zacal nekde kapat olej. Prevodovej nebo hydraulickej. Pod prevodovkou u praveho kola vede nejaka hadice zezadu dopredu do narazniku. To je hydraulika? Asi mi tam neco spatne udelali. Pred tim bylo sucho. Kdyz se vytahuje prevodovka tak se rozpojuje hydraulika? Do servisu pojedu jen mi to nejde moc do hlavy.
Měl bych dotaz. Po vymene spojky mi zacal nekde kapat olej. Prevodovej nebo hydraulickej. Pod prevodovkou u praveho kola vede nejaka hadice zezadu dopredu do narazniku. To je hydraulika? Asi mi tam neco spatne udelali. Pred tim bylo sucho. Kdyz se vytahuje prevodovka tak se rozpojuje hydraulika? Do servisu pojedu jen mi to nejde moc do hlavy.
|
|
25.02.2017 23:20 -
|
3044419
|
|
jumep
|
|
|
to je pravdepodobne prepadova hadica zo serva a rozpaja sa maximalne vpredu ako ide do toho narazniku
je mozne ze ako s tym pohli tak zacala tiect, stava sa to
bud tam mozes dat hadicu a spony alebo vymenit celu prepadovu trubku 4012 A6 (toto ale patri do inej sekcie, nie spojky - nedavno sa to tam preberalo)
to je pravdepodobne prepadova hadica zo serva a rozpaja sa maximalne vpredu ako ide do toho narazniku
je mozne ze ako s tym pohli tak zacala tiect, stava sa to
bud tam mozes dat hadicu a spony alebo vymenit celu prepadovu trubku 4012 A6 (toto ale patri do inej sekcie, nie spojky - nedavno sa to tam preberalo)
|
|
26.02.2017 12:24 -
|
3044516
|
|
luta
|
|
|