23.01.2017 23:13 -
Re: katalyzátor
|
3031301
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
i proto to pisu...
nedavno jsme presne tenhle motor delali ,jezdi na LPG najeto kolem 280 ale problem s katama ani lambdama fakt nemel a to dostaval docela hodne oleje na 100km
je hodne veci ktere u tohodle relativne jednoducheho motoru vyhlasi problem s regulaci
i proto to pisu...
nedavno jsme presne tenhle motor delali ,jezdi na LPG najeto kolem 280 ale problem s katama ani lambdama fakt nemel a to dostaval docela hodne oleje na 100km :)
je hodne veci ktere u tohodle relativne jednoducheho motoru vyhlasi problem s regulaci
|
|
12.02.2017 17:32 -
Re: katalyzátor
|
3039098
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Dobrý večer,
tak katalyzátor vyměněný, originál byl "durch" vzatý, mříky vysypané (ne celé), ale prakticky je vidět skrz. Zkusím případně nafotit. Výměna za BOSAL, sehnal jsem nový za 5600,- Kč. Přítí týden STK, tak mám snad letos "těstí" vybráno.
zdraví
vlkr
Dobrý večer,
tak katalyzátor vyměněný, originál byl "durch" vzatý, mříky vysypané (ne celé), ale prakticky je vidět skrz. Zkusím případně nafotit. Výměna za BOSAL, sehnal jsem nový za 5600,- Kč. Přítí týden STK, tak mám snad letos "těstí" vybráno.
zdraví
vlkr
|
|
| |