11.02.2017 22:25 -
Re: Catalysator Converter Fault
|
3038915
|
|
Hanz 397
|
|
|
citrus napsal(a): no to si ma poteil, tri dni dozadu som dal Boky. Teraz chápem prečo sa moj liečitel ukrnul ked som ich vytiahol
Ale ano ma pravdu, poznam pripad keď jeden člen vymenil sviečky a po rieeni problemu s chodom motora zistil e jedna z nich bola vadna
Já mám s Boschkama spoustu patných zkueností,ale nejhorí je asi ta,kdy jsem na hybridu BMW E72 vyměnil svíčky a po poskládání a nastartování jsem zjistil,e motor jde na 7. Tak znova celý rozebrat,co je práce na tři hodiny vechny vyměnit za NGK a znova poskládat (dalí tři hoďky). Take výměna svíček dohromady skoro dva dny . Od tý doby mi Boschky nesmí do koíku...
Já mám s Boschkama spoustu patných zkueností,ale nejhorí je asi ta,kdy jsem na hybridu BMW E72 vyměnil svíčky a po poskládání a nastartování jsem zjistil,e motor jde na 7. Tak znova celý rozebrat,co je práce na tři hodiny vechny vyměnit za NGK a znova poskládat (dalí tři hoďky). Take výměna svíček dohromady skoro dva dny :palec . Od tý doby mi Boschky nesmí do koíku...:-p
|
|
| |