06.02.2017 18:39 -
Re: Osvětlení pedálů a nohou spolujezdce
|
3036394
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
nejspí to tak bude.. pojistky jsou v pořádku.. doufám e se to vyndavá tak snadno jako v peugeotu
ted jsem si pročital která zásuvka je která jak do ní jde proud atd. ae nějak jsem se do toho zamotal
napojit na zásuvku ve předu u popelníku nebo vzadu za řadící pákou? nesvítí mi ani jedna znich tak abych to zbytečně celý nemusel rozebírat.. k té zadní se dostanu vcelku snadno ale k té přední si nějak nejsem jist
nejspí to tak bude.. pojistky jsou v pořádku.. doufám e se to vyndavá tak snadno jako v peugeotu :D
ted jsem si pročital která zásuvka je která jak do ní jde proud atd. ae nějak jsem se do toho zamotal :D
napojit na zásuvku ve předu u popelníku nebo vzadu za řadící pákou? nesvítí mi ani jedna znich tak abych to zbytečně celý nemusel rozebírat.. k té zadní se dostanu vcelku snadno ale k té přední si nějak nejsem jist
|
|
06.02.2017 23:07 -
|
3036625
|
|
jumep
|
|
|
predna ma 3pin konektor s 3 kablami, ten tenky je na to osvetlenie
zadna nema osvetlene a teda len 2 kable
predna ma 3pin konektor s 3 kablami, ten tenky je na to osvetlenie
zadna nema osvetlene a teda len 2 kable
|
|
07.02.2017 19:41 -
|
3037095
|
|
brixtr
|
|
|
Bohuel teď jsem pořád v práci a v tmě by se to dělalo naprd.. Tam je stejná árovka jako je v popelníku ne? Ty mám asi 4 ale obyc... Ledky bych musel poresit
Bohuel teď jsem pořád v práci a v tmě by se to dělalo naprd.. Tam je stejná árovka jako je v popelníku ne? Ty mám asi 4 ale obyc... Ledky bych musel poresit
|
|
08.02.2017 15:39 -
|
3037393
|
|
brixtr
|
|
|
předtím ne je koupim tak dotaz.. bude to fungovat normálně to posvícení i kdy by tam ta árovka nebyla? na jednu stranu mi to nijak nevadilo e to nesvítí proto se ptám
předtím ne je koupim tak dotaz.. bude to fungovat normálně to posvícení i kdy by tam ta árovka nebyla? na jednu stranu mi to nijak nevadilo e to nesvítí proto se ptám
|
|
08.02.2017 16:08 -
|
3037400
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Pokud je jen křuplá árovka a na kablu proud je, tak jasně e ano..
Pokud je jen křuplá árovka a na kablu proud je, tak jasně e ano.. :-)
|
|
| |