| | |
04.02.2017 14:47 -
Zatemnění vnějích zrcátek / C5 III
|
3035839
|
|
Danipet
|
|
|
Ahoj chlapy,
Mám takový problém, viml jsem si teď asi třetí den se mi nezatepňuje zrcátko řidiče, nemám s tím ádné zkuenosti a nikde jsem to tady nenael. Nevíte čím to můe být, moc ani nechápu ten princip jak to funguje, tak pokud by někdo věděl co s tím, jestli je to ve skle toho zrcátka, nebo jinde(problém), budu rád za kadý poznatek..
Ahoj chlapy,
Mám takový problém, viml jsem si teď asi třetí den se mi nezatepňuje zrcátko řidiče, nemám s tím ádné zkuenosti a nikde jsem to tady nenael. Nevíte čím to můe být, moc ani nechápu ten princip jak to funguje, tak pokud by někdo věděl co s tím, jestli je to ve skle toho zrcátka, nebo jinde(problém), budu rád za kadý poznatek..:-))))
|
|
04.02.2017 15:56 -
Re: Zatemnění vnějích zrcátek / C5 III
|
3035859
|
|
certik
|
Město: , Auto: None | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Mel by byt v horni vrstve zrcatka elektricky ovladanej polarizacni filtr. K nemu je privedeno napeti, ridi se nejakou z jednotek v aute soucasne se zatemnovanim toho vnitrniho. Na 99% je to nekde v tech dratech/konektorech, bud tim jak se zrcatko sklapi nebo tim ze neni uplne utesneny takze tam muze vnikat lecos.
Jen tak naokraj: Stalo se mi presne totez, cca 14 dni po konci zaruky mi prestalo stmivat zrcatko u spolujezdce. Pri dalsi pravidelne kontrole v servisu jsem to nahlasil. Tam to rozebrali, podivali se, slozili zpatky a rekli ze oprava by byla moc draha a ze to je lepsi neresit Vtipny je ze od te doby mi to funguje naprosto spolehlive, takze to klidne muze byt jen povytazenej/zasvinenej konektor tam nekde (nevim jestli tam nejakej je ale hadam ze jo).
Mel by byt v horni vrstve zrcatka elektricky ovladanej polarizacni filtr. K nemu je privedeno napeti, ridi se nejakou z jednotek v aute soucasne se zatemnovanim toho vnitrniho. Na 99% je to nekde v tech dratech/konektorech, bud tim jak se zrcatko sklapi nebo tim ze neni uplne utesneny takze tam muze vnikat lecos.
Jen tak naokraj: Stalo se mi presne totez, cca 14 dni po konci zaruky mi prestalo stmivat zrcatko u spolujezdce. Pri dalsi pravidelne kontrole v servisu jsem to nahlasil. Tam to rozebrali, podivali se, slozili zpatky a rekli ze oprava by byla moc draha a ze to je lepsi neresit :) Vtipny je ze od te doby mi to funguje naprosto spolehlive, takze to klidne muze byt jen povytazenej/zasvinenej konektor tam nekde (nevim jestli tam nejakej je ale hadam ze jo).
|
|
04.02.2017 16:23 -
|
3035864
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vnitrni jednoku nema ,ridi se pomoci senzoru v nem na spodni strane
k vnejsim mi posli vin kouknu
vnitrni jednoku nema ,ridi se pomoci senzoru v nem na spodni strane
k vnejsim mi posli vin kouknu
|
|
04.02.2017 18:10 -
|
3035914
|
|
Danipet
|
|
|
tady mas to vinko
VF7RW4HTH54050550
tady mas to vinko
VF7RW4HTH54050550
|
|
04.02.2017 19:20 -
|
3035935
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak je to jak jsem si myslel...
ovladani je ze stredoveho vnitrniho a je pro obe vnejsi spolecne,jsou to jen dva vodice ,ktere spinaji filtr ve skle
cili pokud jedna strana jde a druha ne bude to mit v podstate dve priciny:
1.kabelaz s nejvetsi pravdepodobnosti ve dverich/do dveri
2.vadne sklo ,v tomhle pripade jsi v tom asi za 9000.-
na stredovem zrcatku jsou to piny 5 a 4..v zrcatkach to jsou piny 5 a 6 v 6pinovem konektoru
tak je to jak jsem si myslel...
ovladani je ze stredoveho vnitrniho a je pro obe vnejsi spolecne,jsou to jen dva vodice ,ktere spinaji filtr ve skle
cili pokud jedna strana jde a druha ne bude to mit v podstate dve priciny:
1.kabelaz s nejvetsi pravdepodobnosti ve dverich/do dveri
2.vadne sklo ,v tomhle pripade jsi v tom asi za 9000.-
na stredovem zrcatku jsou to piny 5 a 4..v zrcatkach to jsou piny 5 a 6 v 6pinovem konektoru
|
|
04.02.2017 19:25 -
|
3035937
|
|
Danipet
|
|
|
Autodiag: diky to jsem potreboval vedet, zkusim uvidim, co to bude, jeste jednou diky.
Autodiag: diky to jsem potreboval vedet, zkusim uvidim, co to bude, jeste jednou diky.
|
|
04.02.2017 19:58 -
|
3035939
|
|
autodiag
|
|
|
no bohuzel realita
ony tak stoji ..u audi ani nechces vedet..
no bohuzel realita
ony tak stoji ..u audi ani nechces vedet..:palec
Přílohy: Untitled.png ( 69460b ) - |
|
04.02.2017 19:59 -
|
3035942
|
|
Danipet
|
|
|
ne preklik to neni, presne je to 9450,-
ne preklik to neni, presne je to 9450,-
|
|
04.02.2017 20:34 -
|
3035957
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Počkat, vy myslíte celý zrcátko, ne? Já myslel, e kdy by to bylo vadnym sklem, tak stačí vyměnit samotný sklo, popř opravit konektor, kabelá atp..?
Počkat, vy myslíte celý zrcátko, ne? Já myslel, e kdy by to bylo vadnym sklem, tak stačí vyměnit samotný sklo, popř opravit konektor, kabelá atp..?:nevim
|
|
04.02.2017 20:37 -
|
3035958
|
|
jumep
|
|
|
jo, ale to je zatmavovacie sklo a je extra drahe
jo, ale to je zatmavovacie sklo a je extra drahe
|
|
04.02.2017 20:43 -
|
3035966
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Koukám, e celý je za cca 20, tak to je masakr, e samotný tmavící sklo je za skoro 10 ...
Koukám, e celý je za cca 20, tak to je masakr, e samotný tmavící sklo je za skoro 10 ... :-o
|
|
| |
|
|