25.05.2014 19:35 -
Re: Výměna řídící jendotky
|
2699316
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ja som musel RJ motora. Robil to jeden Poliak. Z mojej poskodenej RJ dostal software do druhej (vyrobil klon) a vsetko slape ako ma bez vymeny BSI, klucov.... Samotnu RJ (krabica)som nekupoval len som mu dal moju staru a vratil mi dve, staru a naklonovanu. Verim ze by to vedel aj opravit ak tam je studeny spoj.
Inac z ostravy to ani neni daleko
Ak chces, mozem dat kontakt SZ
ja som musel RJ motora. Robil to jeden Poliak. Z mojej poskodenej RJ dostal software do druhej (vyrobil klon) a vsetko slape ako ma bez vymeny BSI, klucov.... Samotnu RJ (krabica)som nekupoval len som mu dal moju staru a vratil mi dve, staru a naklonovanu. Verim ze by to vedel aj opravit ak tam je studeny spoj.
Inac z ostravy to ani neni daleko ;-)
Ak chces, mozem dat kontakt SZ
|
|
25.05.2014 23:07 -
|
2699439
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Jardo vyndám starou a buď provedu klon (pokud mám jinou), nebo odvezu do Třebotova, namontuji a běhá. Jinak diag doporučila aktualizaci softu a také ji provedla.
Třebotov: .link.
Jardo vyndám starou a buď provedu klon (pokud mám jinou), nebo odvezu do Třebotova, namontuji a běhá. Jinak diag doporučila aktualizaci softu a také ji provedla.
Třebotov: http://motorpower.cz/repasovane-jednotky/BOSCH-EDC15/
|
|
22.01.2017 23:34 -
|
3030858
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Jetě dluím výsledek. Nakonec to nebylo řídící jednotkou, ale regulátorem tlaku paliva (HPI). Někdy reguloval, někdy se zasekl.
Jetě dluím výsledek. Nakonec to nebylo řídící jednotkou, ale regulátorem tlaku paliva (HPI). Někdy reguloval, někdy se zasekl.
|
|
23.01.2017 08:11 -
|
3030884
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
klasika rekl bych
klasika rekl bych ;)
|
|
| |