| | |
01.01.2017 17:34 -
Re: Kontrola árovek palubním počítačem / C5 III
|
3024830
|
|
Honzaho
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 150 |
|
|
sgt napsal(a): Mám X7 predFL, exclusive s malym LCD displejom a ziadne hlasky to nikdy nehadzalo a to som uz menil predne parkovacky, denne svietenie a najcastejsie kufrove parkovacky.
Nie su tie hlasky skor univerzal, lebo ten diplej sa pouziva aj v inych modeloch? (C3, C4).
Mám stejnou zkuenost, za 4 roky mně odely snad vechny árovky včetně denního svícení a nikdy jsem neviděl ádnou hláku na displeji. Asi je to jak píe autodiag, otázka výbavy.
Mám stejnou zkuenost, za 4 roky mně odely snad vechny árovky včetně denního svícení a nikdy jsem neviděl ádnou hláku na displeji. Asi je to jak píe autodiag, otázka výbavy.
|
|
01.01.2017 18:29 -
|
3024848
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Otazka vybavy
Pisal, ze ma Exclusive
Skor inak
Je tu niekto s x7 co ma funkcne hlasenie vadnej ziarovky?
A najde sa niekto aj po facelifte?
Som bol v tom, ze su len tri stupne vybavy a realne vlastne len dva..
Alebo to je len u toho, co ma navi?
Otazka vybavy
Pisal, ze ma Exclusive
Skor inak
Je tu niekto s x7 co ma funkcne hlasenie vadnej ziarovky?
A najde sa niekto aj po facelifte?
Som bol v tom, ze su len tri stupne vybavy a realne vlastne len dva..
Alebo to je len u toho, co ma navi?
|
|
01.01.2017 18:45 -
|
3024851
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no ja som po FL ale ziarovka sa mi este nevypalila. tak neviem. no tiez by som cakal od toho check nieco viac napriklad ked mi svieti service koli malo kvapaliny do ostrekovacov tak by mi to ten check mal znova vypisat? to sa ale nestane
vybavy su len dve business seduction a exclusive min od roku 2013. aj ked doobjednat sa dali aj veci ako xenony ci navigacia aj do seduction - ja to tak mam
no ja som po FL ale ziarovka sa mi este nevypalila. tak neviem. no tiez by som cakal od toho check nieco viac napriklad ked mi svieti service koli malo kvapaliny do ostrekovacov tak by mi to ten check mal znova vypisat? to sa ale nestane
vybavy su len dve business seduction a exclusive min od roku 2013. aj ked doobjednat sa dali aj veci ako xenony ci navigacia aj do seduction - ja to tak mam
|
|
01.01.2017 21:36 -
|
3024944
|
|
jumep
|
|
|
ja som to na palubaku nevidel, vzdy len v diagnostike (ak tam boli ledky rovnako tam bol zapis ze zla ziarovka)
a videl som tam zapisane vsetky, ale nie na palubaku tak aby to uzivatel videl, je to tam skor pre servis pri servisnej prehliadke aby vymenili
ja som to na palubaku nevidel, vzdy len v diagnostike (ak tam boli ledky rovnako tam bol zapis ze zla ziarovka)
a videl som tam zapisane vsetky, ale nie na palubaku tak aby to uzivatel videl, je to tam skor pre servis pri servisnej prehliadke aby vymenili
|
|
01.01.2017 22:54 -
|
3024974
|
|
jruze
|
|
|
Je to asi dané typem hadvere a softu - několik X7 to psalo a svítil servis (neumím AJ tak nevím co) diag to umí přesně.Ty ledky mohou udělat nějakou paseku - ta elektronika na to musí být přizpůsobena.
Je to asi dané typem hadvere a softu - několik X7 to psalo a svítil servis (neumím AJ tak nevím co) diag to umí přesně.Ty ledky mohou udělat nějakou paseku - ta elektronika na to musí být přizpůsobena.;-)
|
|
02.01.2017 12:08 -
|
3025078
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Je to trochu paradox - C5tka mi nic nepise, ale C3ka rv. 2007 v socka vybave pise veskere zarovky, snad krome SPZ, to si nejsem jisty.
Je to trochu paradox - C5tka mi nic nepise, ale C3ka rv. 2007 v socka vybave pise veskere zarovky, snad krome SPZ, to si nejsem jisty.
|
|
02.01.2017 17:44 -
|
3025185
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
RimmerCZ napsal(a): Je to trochu paradox - C5tka mi nic nepise, ale C3ka rv. 2007 v socka vybave pise veskere zarovky, snad krome SPZ, to si nejsem jisty.
no to je dobre, moja c3 rv2008 to teda nikdy nenapisala. a ziarovky h7 menim dost casto
no a beriem spat to svoje tvrdenie o check - ked vypise low level v ostrikovaci, checkom sa do da opat precitat, je to tam
no to je dobre, moja c3 rv2008 to teda nikdy nenapisala. a ziarovky h7 menim dost casto
no a beriem spat to svoje tvrdenie o check - ked vypise low level v ostrikovaci, checkom sa do da opat precitat, je to tam
|
|
02.01.2017 19:29 -
|
3025214
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Btw. takovej Peugeot 407 árovky hlásí. Zrovna nedávno mi soused povídal, jak mu displej ukázal, e má v háji parkovačku. Má rok někde kolem 2008.
Trochu se divim, kdy to je taky PSA.
Btw. takovej Peugeot 407 árovky hlásí. Zrovna nedávno mi soused povídal, jak mu displej ukázal, e má v háji parkovačku. Má rok někde kolem 2008.
Trochu se divim, kdy to je taky PSA.
|
|
02.01.2017 20:58 -
|
3025222
|
|
Frenky
|
|
|
Jak psal nekde autodiag, hodne je to o FW jednotek, ktere se staraji o zarovky. Desky jednotek budou stejne, ale otazkou je jestli je HW vsude stejny. Usetrit na par neosazenych soucastkach muze byt ve vyrobni davce docela balik. A na to dnes slysi kazdy vyrobce. Bohuzel. Frenky
Jak psal nekde autodiag, hodne je to o FW jednotek, ktere se staraji o zarovky. Desky jednotek budou stejne, ale otazkou je jestli je HW vsude stejny. Usetrit na par neosazenych soucastkach muze byt ve vyrobni davce docela balik. A na to dnes slysi kazdy vyrobce. Bohuzel. Frenky
|
|
| |
|
|