| | |
27.10.2010 21:20 -
Re: typ automatické převodovky + problém s řazením
|
2360727
|
|
tief
|
|
|
a vzdy muzes prehodit hydroblok a PC kdyby neco, zelezo bude stejne ...
a vzdy muzes prehodit hydroblok a PC kdyby neco, zelezo bude stejne ...
|
|
27.10.2010 21:25 -
|
2360731
|
|
Tomik
|
Město: Hrdejovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Díky, tak na to přítí týden vlítnu a dám vědět co a jak. Jetě otázka, na kolik byste tak odhadli výměnu automatu ve značkovém servisu? Nebo to zvládne i neznačkový?
Díky, tak na to přítí týden vlítnu a dám vědět co a jak. Jetě otázka, na kolik byste tak odhadli výměnu automatu ve značkovém servisu? Nebo to zvládne i neznačkový?
|
|
27.10.2010 21:43 -
|
2360735
|
|
jumep
|
|
|
je to ako spojka, spravy aj neznackovy, len si daj pozor na slendrianov co potom ponatahuju kable kade tade a podobne (ulamane uchyty atd.)
je to ako spojka, spravy aj neznackovy, len si daj pozor na slendrianov co potom ponatahuju kable kade tade a podobne (ulamane uchyty atd.)
|
|
27.10.2010 21:55 -
|
2360736
|
|
tief
|
|
|
hlavne pozor na montaz hydromenica, musi sa davat dole s prevodovkou, bohuzial su experti co to nechaju na motore a pacia cez to prevodovku - hlavny hriadel potom spravi papa ...
hlavne pozor na montaz hydromenica, musi sa davat dole s prevodovkou, bohuzial su experti co to nechaju na motore a pacia cez to prevodovku - hlavny hriadel potom spravi papa ...
|
|
06.11.2010 07:55 -
|
2361460
|
|
Tomik
|
Město: Hrdejovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahojte,
take auto u zase jezdí, nakonec jsem se rozhodl pro servis Blíkovicích (u Moravských Budějovic), cenově byl srovnatelný s ostatními, ale nabídl a hlavně písemně mi potvrdil záruku půl roku na převedovku a montá. To mě přesvědčilo, take jsem tam táhl auto přes půl republiky. Výsledek předčil moje očekávání, naprosto seriozní přístup, termíny přesně podle domluvy, velmi ochotný člověk. Auto jede lépe, ne kdy jsem ho koupil před více ne dvěma lety, zároveň zjistil, e byly utrené skoro vechny silentbloky na motoru, take po výměně je auto mnohem tií a můj letitý problém s vibracemi za jízdy je pryč. Taky mi řekl, e příčina je v neměnění oleje a následném spálení lamel. Radím vem, opravdu ten olej měňte, a vám ve značkovém servisu říkají cokoli, jinak je to docela drahá legrace. Celá akce vyla na necelých 24.000 Kč. Kontakt na servis je uloen na CCCA.
.link.
Ahojte,
take auto u zase jezdí, nakonec jsem se rozhodl pro servis Blíkovicích (u Moravských Budějovic), cenově byl srovnatelný s ostatními, ale nabídl a hlavně písemně mi potvrdil záruku půl roku na převedovku a montá. To mě přesvědčilo, take jsem tam táhl auto přes půl republiky. Výsledek předčil moje očekávání, naprosto seriozní přístup, termíny přesně podle domluvy, velmi ochotný člověk. Auto jede lépe, ne kdy jsem ho koupil před více ne dvěma lety, zároveň zjistil, e byly utrené skoro vechny silentbloky na motoru, take po výměně je auto mnohem tií a můj letitý problém s vibracemi za jízdy je pryč. Taky mi řekl, e příčina je v neměnění oleje a následném spálení lamel. Radím vem, opravdu ten olej měňte, a vám ve značkovém servisu říkají cokoli, jinak je to docela drahá legrace. Celá akce vyla na necelých 24.000 Kč. Kontakt na servis je uloen na CCCA.
http://www.ccca.cz/seznam/citroen_jeneral
|
|
29.06.2014 11:20 -
Kulisa řazení u automatu
|
2710645
|
|
Bleák
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahoj
mám problém s voličem.Mezi polohou D a sekvencí nedrí volič podá sám do sekvence. Mám podezření e tam praskla nějaká pruina.Potřebuji návod nebo foto jak to vypadá ajak se to rozdělává.
děkuji
Ahoj
mám problém s voličem.Mezi polohou D a sekvencí nedrí volič podá sám do sekvence. Mám podezření e tam praskla nějaká pruina.Potřebuji návod nebo foto jak to vypadá ajak se to rozdělává.
děkuji
|
|
29.06.2014 12:08 -
Re: Kulisa řazení u automatu
|
2710654
|
|
jruze
|
|
|
Bleák napsal(a): Ahoj
děkuji
Prostřední panel(odkrýt aby ses dostal na 4.rouby co to drí,odpojit kabelá,u převodovky odpojit bovden (je tam zamačkávací pojistka),vymačknout z kuličky,vejfuk ven,tepelný tít ven a kulisu ven - rozpertlovat a podívat se co se pokazilo. Pokud tě nepřela chu tak ti polu pracovní postup.
Prostřední panel(odkrýt aby ses dostal na 4.rouby co to drí,odpojit kabelá,u převodovky odpojit bovden (je tam zamačkávací pojistka),vymačknout z kuličky,vejfuk ven,tepelný tít ven a kulisu ven - rozpertlovat a podívat se co se pokazilo. Pokud tě nepřela chu tak ti polu pracovní postup.:-))))
|
|
29.06.2014 17:56 -
|
2710777
|
|
Bleák
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ano díky polete mě pracovní postup
Ano díky polete mě pracovní postup
|
|
13.07.2014 00:18 -
|
2714836
|
|
jumep
|
|
|
da sa to otvorit aj v aute myslim, u segri to tak spravili ....
da sa to otvorit aj v aute myslim, u segri to tak spravili ....
|
|
18.11.2016 01:36 -
|
3013349
|
|
craft
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Co se týká popisované závady, poprosil bych o pracovní postup.
Co se týká popisované závady, poprosil bych o pracovní postup.
|
|
| |
|
|