| | |
21.10.2008 14:17 -
Dálkové ovládání obráceně
|
169066
|
|
vykouk
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
mám asi kuriozní otázku, ale... na dálkovém ovladači mi tlačítka pro zamykání a odemykání fungují obráceně ne je uvedeno ve vech manuálech a na vech fotografíích z inzercí apod. Ten čudlík blíče ke klíči odemyká, ten schovanej zamyká. Je to dost nepříjemný v kapse - u se mi párkrát povedlo odemknout- já vim do 30sec se zamkne, ale... neví někdo co s tím? díky
mám asi kuriozní otázku, ale... na dálkovém ovladači mi tlačítka pro zamykání a odemykání fungují obráceně ne je uvedeno ve vech manuálech a na vech fotografíích z inzercí apod. Ten čudlík blíče ke klíči odemyká, ten schovanej zamyká. Je to dost nepříjemný v kapse - u se mi párkrát povedlo odemknout- já vim do 30sec se zamkne, ale... neví někdo co s tím? díky
|
|
22.10.2008 07:11 -
Re: Dálkové ovládání obráceně
|
169067
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Ale tak je to spravne, tak to ma by!!
Mně to funguje stejně a v návodu k obsluze je to také takhle popsáno.
Ale tak je to spravne, tak to ma by!!
Mně to funguje stejně a v návodu k obsluze je to také takhle popsáno.
|
|
22.10.2008 09:18 -
|
169068
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Ano, i ja potvrzuji ze mi to take tak funguje. Cili to mas spravne
Ano, i ja potvrzuji ze mi to take tak funguje. Cili to mas spravne :)
|
|
22.10.2008 10:27 -
|
169069
|
|
lemone
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Docela jste mě zblbli. Ale je to tak. Funguje mi taky tak.
Docela jste mě zblbli. Ale je to tak. Funguje mi taky tak.
|
|
23.10.2008 10:57 -
|
169070
|
|
vykouk
|
|
|
tak to jsem teda matlák, já to mám v návodech i internetu jsem viděl fotky dálkových ovládání s obrázky obráceně. ty moje jsou ji samosebou ooupané a tak jsem to u koupil. tak jsem asi truchlík, díky
tak to jsem teda matlák, já to mám v návodech i internetu jsem viděl fotky dálkových ovládání s obrázky obráceně. ty moje jsou ji samosebou ooupané a tak jsem to u koupil. tak jsem asi truchlík, díky
|
|
23.10.2008 11:11 -
|
169071
|
|
vykouk
|
|
|
a hele e nejsem blbej
.link.
a hele e nejsem blbej
http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/84090062_2.jpg
|
|
23.10.2008 11:38 -
|
169072
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Mas to nejake pomotane kamo Tim vytazkem z manualu jsi jenom potvrdil to ze nam to vsem funguje stejne a tudiz spravne
Mas to nejake pomotane kamo Tim vytazkem z manualu jsi jenom potvrdil to ze nam to vsem funguje stejne a tudiz spravne
|
|
23.10.2008 11:56 -
|
169073
|
|
tief
|
|
|
vykouk: takze tlacitko "A" ti odemkne auto a tlacitko "B" zamkne ?
vykouk: takze tlacitko "A" ti odemkne auto a tlacitko "B" zamkne ?
|
|
23.10.2008 12:18 -
|
169074
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Mě to chodí stejně jako vykoukovi, A - odemknout, B - zamknout.......
Mě to chodí stejně jako vykoukovi, A - odemknout, B - zamknout.......
|
|
23.10.2008 13:47 -
Dálkové ovládání obráceně
|
169075
|
|
Luky29
|
Město: Vsetín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Já bych řekl, e Tomikm s Vykoukem jsou na tom lépe, protoe odemykací knoflík mají chráněný. :- )
Já bych řekl, e Tomikm s Vykoukem jsou na tom lépe, protoe odemykací knoflík mají chráněný. :- )
|
|
23.10.2008 14:04 -
|
169076
|
|
tief
|
|
|
no ja neviem u nas je A mierne vystouple a B je zarovno s klicem takze nahodne spis zamknes nez odemknes. A samozrejme A zamkne ( obrazek ze zavrenym zamkem ) a B odemkne ( obrazek s otevrenym zamkem )
Zeby vice generaci klicu ?
no ja neviem u nas je A mierne vystouple a B je zarovno s klicem takze nahodne spis zamknes nez odemknes. A samozrejme A zamkne ( obrazek ze zavrenym zamkem ) a B odemkne ( obrazek s otevrenym zamkem )
Zeby vice generaci klicu ?
|
|
23.10.2008 17:05 -
|
169077
|
|
alx
|
|
|
tak moment.
Vykouk pise, ze tlacitko A (v prohlubni) mu zamyka a tlacitko B (blize k zasunutemu klici) mu odemyka, coz je podle odkazu ktery sam napsal spravne a vsem nam ostatnim to take tak funguje podle reakci, tak kde je problem???
tak moment.
Vykouk pise, ze tlacitko A (v prohlubni) mu zamyka a tlacitko B (blize k zasunutemu klici) mu odemyka, coz je podle odkazu ktery sam napsal spravne a vsem nam ostatnim to take tak funguje podle reakci, tak kde je problem???
|
|
23.10.2008 17:09 -
|
169078
|
|
Darja
|
|
|
Mě spí není jasné, jestli ty piktogramy neodpovídají tomu, co čudlík dělá??
Mě spí není jasné, jestli ty piktogramy neodpovídají tomu, co čudlík dělá??
|
|
23.10.2008 18:24 -
|
169079
|
|
tief
|
|
|
ja spis myslim ze "čudlík blíče ke klíči" myslel cudlik blize k OTEVRENEMU klici ...
nepise ze ho ma v prohlubni ...
ja spis myslim ze "čudlík blíče ke klíči" myslel cudlik blize k OTEVRENEMU klici ...
nepise ze ho ma v prohlubni ...
|
|
23.10.2008 19:39 -
|
169080
|
|
vykouk
|
|
|
Tak koukam e jsem rozpoutal debatu. Moc se omlouvám, myslel jsem, e to píu jasně - take - pokud je klíč vystřelen - kovové zoubky vidím a můu je strčit do spínací skřínky- tak nyní ten blií čudlík (ten co je nejdále od malého na okna) odemyká a ten blí k čudlíku na okna zamyká - a to je obráceně ne jsem poslal na obrázku.
Tak koukam e jsem rozpoutal debatu. Moc se omlouvám, myslel jsem, e to píu jasně - take - pokud je klíč vystřelen - kovové zoubky vidím a můu je strčit do spínací skřínky- tak nyní ten blií čudlík (ten co je nejdále od malého na okna) odemyká a ten blí k čudlíku na okna zamyká - a to je obráceně ne jsem poslal na obrázku.
|
|
23.10.2008 19:41 -
|
169081
|
|
máca
|
|
|
jj.Má to obráceně.Mně to funguje přesně naopak.Mám 2 klíče a u obou to mám stejně
jj.Má to obráceně.Mně to funguje přesně naopak.Mám 2 klíče a u obou to mám stejně
|
|
23.10.2008 20:52 -
|
169082
|
|
alx
|
|
|
to: vykouk
psal jsi, ze "ten schovanej zamyká", coz jsme predpokladal, ze myslis ten v prohlubni. To me asi zmatlo, protoze logicky jsem take myslel ze blize klici je ten v te prohlubni, tedy blize k vystrelenemu klici.
to: vykouk
psal jsi, ze "ten schovanej zamyká", coz jsme predpokladal, ze myslis ten v prohlubni. To me asi zmatlo, protoze logicky jsem take myslel ze blize klici je ten v te prohlubni, tedy blize k vystrelenemu klici.
|
|
05.07.2016 07:30 -
|
2970218
|
|
domibr
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím, troku se mi zbláznilo DO. Mám na něm 3 tlačítka, odemknout, rozsvítit světla, zamknout. Z ničeho nic tlačítko na odemykání neodemyká, tlačítko na zamykání nezamyká, tlačítko na světla najednou odemyká. Zkouel jsem znovu syncho zastrčením do zapalování, otočením a drením tlačítka na zamknutí, ale nepomohlo. Nevíte co by to mohlo být?
Zdravím, troku se mi zbláznilo DO. Mám na něm 3 tlačítka, odemknout, rozsvítit světla, zamknout. Z ničeho nic tlačítko na odemykání neodemyká, tlačítko na zamykání nezamyká, tlačítko na světla najednou odemyká. Zkouel jsem znovu syncho zastrčením do zapalování, otočením a drením tlačítka na zamknutí, ale nepomohlo. Nevíte co by to mohlo být?
|
|
05.07.2016 07:36 -
|
2970219
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
A baterii si zkusil vyměnit?
A baterii si zkusil vyměnit?
|
|
05.07.2016 09:20 -
|
2970283
|
|
jumep
|
|
|
zmerat tu bateriu, skontrolovat ci sa neporusila ta guma a nestlaca to nejako divne a pripadne skusit odpojit aj bateriu v aute a skusit to potom
zmerat tu bateriu, skontrolovat ci sa neporusila ta guma a nestlaca to nejako divne a pripadne skusit odpojit aj bateriu v aute a skusit to potom
|
|
| |
|
|