07.06.2016 20:48 -
Re: Folie na světla
|
2959689
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
no neviem ako inde.... ale ja mam na mojej X7 folie na zadných svetlách a v pohode som preiel cez technicku.... neboli s tým problémi. mam ich aj zapísané v takej kniočke spolu z foliami na sklá..... takto som tu kúpil u od predolého majiteža Vak pozri sa na fotky na mojom profile..... ak s tým nebude ma problemi môem ti to len odporuči.... tie folie vyzeraju super jedine čo som si vimol je to e okolo smeroviek a cuvacieho svetla je ta folia vyrezaná
no neviem ako inde.... ale ja mam na mojej X7 folie na zadných svetlách a v pohode som preiel cez technicku.... neboli s tým problémi. :D mam ich aj zapísané v takej kniočke spolu z foliami na sklá..... takto som tu kúpil u od predolého majiteža :) Vak pozri sa na fotky na mojom profile..... ak s tým nebude ma problemi môem ti to len odporuči.... tie folie vyzeraju super :D jedine čo som si vimol je to e okolo smeroviek a cuvacieho svetla je ta folia vyrezaná :)
Přílohy: CAM01244.jpg ( 324394b ) - |
|
08.06.2016 06:53 -
Re: Folie na světla
|
2959849
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
jruze napsal(a): Dříve jsem stříkal auta a vosk a silikonovej olej z laku dostat je dost problém nejosvědčenějí způsob byl obrousit pod benzínem , při stříkání jen lehce zapráit nechat zaschnout a a potom souvislou vrstvu.Pokud se stříká na plast musí se dát do laku sloka na plast(to platí u nárazníků a myslím e to bude stejné i u toho světla - stím nemám zkuenost) jinak co znám lidi co se tímto zabývají tak dávají poslední úpravu něco s UV filtrem a drí to v pohodě.
No nebyl problém, e by to nechytlo, spí si to nějak nesedlo s tím plastem, mysím e to chtělo ten základ na plasty. Nicméně to řeit nechci, ani sem nechtěl. Zajímalo mě jestli někdo nemáte nějakou skuenost s těma foliema.
No nebyl problém, e by to nechytlo, spí si to nějak nesedlo s tím plastem, mysím e to chtělo ten základ na plasty. Nicméně to řeit nechci, ani sem nechtěl. Zajímalo mě jestli někdo nemáte nějakou skuenost s těma foliema.
|
|
| |