| | |
14.09.2014 19:42 -
Re: Nefunkční klimatizace / C5 I
|
2732775
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Nemůu najít jak dlouho to vydrelo z toho epoxydu.....ví to někdo ? Kdy to ukroutilo i hliník tak z čeho by se to potom mělo udělat ? To by snad ukroutilo i ocel ? Mám to vystuené dvěma ocelovýmí trny, ty se jen tak neukroutí. Uvidíme co to vydrí . Po tom co tu píete se nedivým, e se ty plastové zuby vymelou.....
Nemůu najít jak dlouho to vydrelo z toho epoxydu.....ví to někdo ? Kdy to ukroutilo i hliník tak z čeho by se to potom mělo udělat ? To by snad ukroutilo i ocel ? Mám to vystuené dvěma ocelovýmí trny, ty se jen tak neukroutí. Uvidíme co to vydrí . Po tom co tu píete se nedivým, e se ty plastové zuby vymelou.....
|
|
14.09.2014 21:42 -
|
2732982
|
|
Hanz 397
|
|
|
5 měsíců...
A není to v tomhle vlákně,ale tady: .link.
Take by se asi mělo v klapkách pokračovat tam
5 měsíců...
A není to v tomhle vlákně,ale tady: http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2378841-problemy-s-topenim-v-c5-i-klapky/11/#.VBXvB5R_tbo
Take by se asi mělo v klapkách pokračovat tam
|
|
06.05.2015 14:03 -
|
2818050
|
|
jirka987
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Prosím o radu,na autě mi nespíná kompresor klimatizace. Co s tím? Díky
Prosím o radu,na autě mi nespíná kompresor klimatizace. Co s tím? Díky
|
|
06.05.2015 16:13 -
|
2818090
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Nechat si zkontrolovat těsnost okruhu / pokud netěsní, vyměnit děravý díl / dopnit obsah.
Tohle sám doma nevyřeí.
Nechat si zkontrolovat těsnost okruhu / pokud netěsní, vyměnit děravý díl / dopnit obsah.
Tohle sám doma nevyřeí.
|
|
12.05.2015 09:40 -
|
2820256
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Ahojte.
Trochu divně se mi klima chová. Ona větinou dost blbě klimovala na spolujezdce, kdy tam byla furt velká zima, ale plus 2-3 stupně navíc tam větinou pomohly.
Ovem včera jsem sedl do auta po práci, měl tam 22 vlevo, 24 vpravo, a mám 22 vude. A začalo to ledovat jak sviň. Abych udrel rozumnou teplotu, tak jsem musel dát 26 vlevo, 27 vpravo. Jakmile jsem hodil 28, tak to začalo topit, jak kdyby 28 fakt bral správně. Čím to, co to?
Večer jsem sedl znova a u to vcelku fungovalo jak tak zase. Ale obecně je ta klima tak trochu boj někdy a mám pocit, e někdy trucuje a dělá si, co chce
PS: Nedávno mi týpek měnil rádio za jiný typ, co by snad problém být neměl, ale občas mi nefunguje na volantu přepínání. Taky mi neel pouít klíček dálkáč, tak jsem to odemkl obyč, otevřel kufr a houkání. Klíč do zámku a ok. Ale pak se mi rádio neustále tiilo a hotovo. Take odpojit baterku a ve snad ok. Ale trochu podezírám i nějaké kontakty zadrbané, jak si tam hrál...
Ahojte.
Trochu divně se mi klima chová. Ona větinou dost blbě klimovala na spolujezdce, kdy tam byla furt velká zima, ale plus 2-3 stupně navíc tam větinou pomohly.
Ovem včera jsem sedl do auta po práci, měl tam 22 vlevo, 24 vpravo, a mám 22 vude. A začalo to ledovat jak sviň. Abych udrel rozumnou teplotu, tak jsem musel dát 26 vlevo, 27 vpravo. Jakmile jsem hodil 28, tak to začalo topit, jak kdyby 28 fakt bral správně. Čím to, co to?
Večer jsem sedl znova a u to vcelku fungovalo jak tak zase. Ale obecně je ta klima tak trochu boj někdy a mám pocit, e někdy trucuje a dělá si, co chce :nevim :-)
PS: Nedávno mi týpek měnil rádio za jiný typ, co by snad problém být neměl, ale občas mi nefunguje na volantu přepínání. Taky mi neel pouít klíček dálkáč, tak jsem to odemkl obyč, otevřel kufr a houkání. Klíč do zámku a ok. Ale pak se mi rádio neustále tiilo a hotovo. Take odpojit baterku a ve snad ok. Ale trochu podezírám i nějaké kontakty zadrbané, jak si tam hrál...
|
|
13.05.2015 00:35 -
|
2820923
|
|
jumep
|
|
|
co ukazuje teplomer vonkajsi?
v akom stave je teplomer vnutorny (pred pakou na panely klimatizacie)?
co ukazuje teplomer vonkajsi?
v akom stave je teplomer vnutorny (pred pakou na panely klimatizacie)?
|
|
13.05.2015 09:30 -
|
2820954
|
|
Stirius
|
|
|
Venkovní ukazoval 22 normál. Někdy se mi zblázní a jde totálně mimo mísu, ale asi je to kontakt, prásknu dveřma u spolujezdce a postupně skokama se to srovná. Vnitřní jsem nechal u servisáka kontrolovat a tvrdil, e jsou ok. Ale věřím mu tak na 80%. A to mrchu, co se točí a láme, tak to jsi mi vyměňoval tehdy ty, tak ta je snad ok... Nevím no.
Venkovní ukazoval 22 normál. Někdy se mi zblázní a jde totálně mimo mísu, ale asi je to kontakt, prásknu dveřma u spolujezdce a postupně skokama se to srovná. Vnitřní jsem nechal u servisáka kontrolovat a tvrdil, e jsou ok. Ale věřím mu tak na 80%. A to mrchu, co se točí a láme, tak to jsi mi vyměňoval tehdy ty, tak ta je snad ok... Nevím no.
|
|
13.05.2015 14:52 -
|
2821035
|
|
jumep
|
|
|
klapka robi len stale kurim alebo chladim
staci ze bude blbnut to vonkajsie cidlo a moze to robit toto, takze vyries to cidlo
klapka robi len stale kurim alebo chladim
staci ze bude blbnut to vonkajsie cidlo a moze to robit toto, takze vyries to cidlo
|
|
13.05.2015 15:04 -
|
2821045
|
|
Stirius
|
|
|
Mno jo, ono u tebe jsem ho měnil, ale stejně není úplně ok asi. To čidlo bude asi dobré, ale někde po cestě se to ku..í. Mrknu na to no...
Mno jo, ono u tebe jsem ho měnil, ale stejně není úplně ok asi. To čidlo bude asi dobré, ale někde po cestě se to ku..í. Mrknu na to no...
|
|
13.05.2015 15:09 -
|
2821047
|
|
jumep
|
|
|
spoj je len na module dveri a potom konektor na karoserii (ked das von kastlik tak sa k nemu da dostat)
.link.
spoj je len na module dveri a potom konektor na karoserii (ked das von kastlik tak sa k nemu da dostat)
http://c5.jumep.com/elektrika/P1070617.JPG
|
|
16.05.2016 20:58 -
|
2951948
|
|
Stirius
|
|
|
Ahojte,
mám dalí problém a nemůu tu nikde najít, e by to někomu dělalo. Před týdnem, kdy bylo docela teplo, tak jsem nastartoval, klima na auto, jednou foukla a vypla se. Nelo to přepnout ani na auto znovu, ani na manuál, nelo ovládat ani ventilátor, prostě mrtvo. ádný vzduch, nic. Znovu nastartovat nepomohlo. Jel jsem pak do bankrotomatu, vybral prachy a po nastartování to tam chytilo. Tak nevím, co je patně?
Nerad bych v létě ve 30kách zdechal, protoe si klima jednou foukne a umře.
Díky za rady.
Ahojte,
mám dalí problém a nemůu tu nikde najít, e by to někomu dělalo. Před týdnem, kdy bylo docela teplo, tak jsem nastartoval, klima na auto, jednou foukla a vypla se. Nelo to přepnout ani na auto znovu, ani na manuál, nelo ovládat ani ventilátor, prostě mrtvo. ádný vzduch, nic. Znovu nastartovat nepomohlo. Jel jsem pak do bankrotomatu, vybral prachy a po nastartování to tam chytilo. Tak nevím, co je patně?
Díky za rady.
|
|
16.05.2016 21:55 -
|
2951978
|
|
jumep
|
|
|
regulator ventilatora - je to tu x krat popisane - studenak
vyries skor ako zhori tranzistor
regulator ventilatora - je to tu x krat popisane - studenak
vyries skor ako zhori tranzistor
|
|
17.05.2016 09:09 -
|
2952048
|
|
jruze
|
|
|
Stirius napsal(a): Ahojte,
Díky za rady.
Kdy zapne objeví se vyplněný ventilátor na panelu a po chvilce Zmizí? - podívej se na BSM (pojistkovnice v motoru) - kdysi jsem dával foto které piny to jsou - budou opálené - píchni si zkouečku na regulátor jestli jsou kablíky napájené i pod zátěí (né vdy je to tranzistor),nebo občes to bývá konektor na ventilátoru.
Kdy zapne objeví se vyplněný ventilátor na panelu a po chvilce Zmizí? - podívej se na BSM (pojistkovnice v motoru) - kdysi jsem dával foto které piny to jsou - budou opálené - píchni si zkouečku na regulátor jestli jsou kablíky napájené i pod zátěí (né vdy je to tranzistor),nebo občes to bývá konektor na ventilátoru.;-)
|
|
17.05.2016 19:11 -
|
2952193
|
|
Stirius
|
|
|
Dík, zkusíme...
Dík, zkusíme...
|
|
20.05.2016 07:52 -
|
2952795
|
|
j.rakosnik
|
|
|
Zdravím vechny, můj problém jsem zde před časem popisoval níe - vymontoval jsem tedy regulátor, ale piny a kabely jsou ok a na samotném regulátoru se nezdá být nic spáleného ani nijak zvlátního...nemáte někdo třeba foto z oprav, nebo foto patných částí? Nehrabu se v tom autě denně, take takový profík, jako vy nejsem co se zkueností týče, tak bych moná uvítal nějakou podrobnou radu Moc díky! Pokud to nejde tady, tak prosím polete foto na mail janrak021@gmail.com
Zdravím vechny, můj problém jsem zde před časem popisoval níe - vymontoval jsem tedy regulátor, ale piny a kabely jsou ok a na samotném regulátoru se nezdá být nic spáleného ani nijak zvlátního...nemáte někdo třeba foto z oprav, nebo foto patných částí? Nehrabu se v tom autě denně, take takový profík, jako vy nejsem co se zkueností týče, tak bych moná uvítal nějakou podrobnou radu :) Moc díky! Pokud to nejde tady, tak prosím polete foto na mail janrak021@gmail.com
|
|
20.05.2016 11:21 -
|
2952840
|
|
ivanivan
|
|
|
Jsi zase jinde . Hledej ventilátor topení, u tě jednou přesunuli a má tam i odpovědi .
.link.
Jsi zase jinde ;-) . Hledej ventilátor topení, u tě jednou přesunuli a má tam i odpovědi :-d .
http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/1104949-ventilator-topeni-c5-i/19/#.Vz7WyVSLRxA
|
|
20.05.2016 11:35 -
|
2952841
|
|
j.rakosnik
|
|
|