16.05.2016 23:49 -
Snímač tlaku lita/rail
|
2952014
|
|
Dan70
|
|
|
Zdravím vechny a mám prosbu zda někdo nemáte el.schema nebo nevite jaké snímače nebo jiné prvky jsou na obvodu se snimačem tlaku lity.
Snimač je v pořádku ale po montái vykazuje obvod ve zkratu .
Děkuji a přeji poklidný večer.
Zdravím vechny a mám prosbu zda někdo nemáte el.schema nebo nevite jaké snímače nebo jiné prvky jsou na obvodu se snimačem tlaku lity.
Snimač je v pořádku ale po montái vykazuje obvod ve zkratu .
Děkuji a přeji poklidný večer.
|
|
17.05.2016 00:12 -
Re: Snímač tlaku lita/rail
|
2952021
|
|
jumep
|
|
|
ak to dobre vidim tak snimac tlaku je samostatne 3 kable priamo na riadiacku motora
ak to dobre vidim tak snimac tlaku je samostatne 3 kable priamo na riadiacku motora
|
|
17.05.2016 08:47 -
|
2952034
|
|
jruze
|
|
|
Není to o tom kam vedou kablíky,ale o tom e můe být problém v ECU a potom tato uvedená hláka je nepřesně uvedená - myslím e tato hláka a její přesné znění je = obvod přeruen nabo zkrat na + = je přeruený kablík,roztaený pin atd..
Není to o tom kam vedou kablíky,ale o tom e můe být problém v ECU a potom tato uvedená hláka je nepřesně uvedená - myslím e tato hláka a její přesné znění je = obvod přeruen nabo zkrat na + = je přeruený kablík,roztaený pin atd.. ;-)
|
|
17.05.2016 11:26 -
|
2952116
|
|
Dan70
|
|
|
Pánové děkuji moc za konzultaci ... toho sem se obával, nezbývá mi ne jít po svazku a najít kde je přeruený kablik.
Docela mne překvapilo jak je ta izolace na kabelech vytvrdlá a to pak rádo praská.
Jak jsem byl večer uonadny tak jsem chybovou hlaku zkratil - přesné znění je:" - Obvod snímace tlaku paliva - zkrat obvodu na kostru"
Jetě jednou díky
Pánové děkuji moc za konzultaci ... toho sem se obával, nezbývá mi ne jít po svazku a najít kde je přeruený kablik.
Docela mne překvapilo jak je ta izolace na kabelech vytvrdlá a to pak rádo praská.
Jak jsem byl večer uonadny tak jsem chybovou hlaku zkratil - přesné znění je:" - Obvod snímace tlaku paliva - zkrat obvodu na kostru"
Jetě jednou díky:-)
|
|
| |