| | |
08.04.2012 21:15 -
Re: Suspension faulty - Request not granted
|
2467407
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Podle mne nejspíe ne. Pokud to alespoň trochu pruilo a nesedělo na doraz a Ty jsi nevymetal díry na dorazy, mělo by to být OK. Jinak v manuálu píí max 10 km/hod. Nepruí to.
Podle mne nejspíe ne. Pokud to alespoň trochu pruilo a nesedělo na doraz a Ty jsi nevymetal díry na dorazy, mělo by to být OK. Jinak v manuálu píí max 10 km/hod. Nepruí to.
|
|
09.04.2012 12:46 -
|
2467883
|
|
brutar
|
Město: Český Dub, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X Break | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Bylo to nafoukaný cca na 60-70%. Na normální silnici to nebylo ani poznat krom toho, e by předek vý. Kdy člověk ve 40km/h projel díru, tak to trochu víc bouchlo, ale na dorazy to nělo (aspoň myslím). Take by to mělo být v poho.
Bylo to nafoukaný cca na 60-70%. Na normální silnici to nebylo ani poznat krom toho, e by předek vý. Kdy člověk ve 40km/h projel díru, tak to trochu víc bouchlo, ale na dorazy to nělo (aspoň myslím). Take by to mělo být v poho.
|
|
29.07.2015 07:50 -
|
2845626
|
|
cimbal
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Zdravím, s touto hlákou jsem se v autě také setkal. Auto nedrelo výku, čerpadlo čerpalo jak o závod, trochu mení hladina LDS - doplněna a pořád zlobilo (zvednutí auta do normální výky trvalo třeba i 15 min) U jsem se chystal shánět nové čerpadlo, ale nadalo mi to a opakovaně ( o něco důkladněji) jsem procházel hadičky s LDS. Výsledak - přetrhlá hadička skrytá za plastovým krytem PP podběhu (při prohlídce po fleku od uniklé LDS ani památky). Autíčko u opět vesele jezdí . PS: díky vem co tu radí, mnohokrát mi to pomohlo.
Zdravím, s touto hlákou jsem se v autě také setkal. Auto nedrelo výku, čerpadlo čerpalo jak o závod, trochu mení hladina LDS - doplněna a pořád zlobilo (zvednutí auta do normální výky trvalo třeba i 15 min) U jsem se chystal shánět nové čerpadlo, ale nadalo mi to a opakovaně ( o něco důkladněji) jsem procházel hadičky s LDS. Výsledak - přetrhlá hadička skrytá za plastovým krytem PP podběhu (při prohlídce po fleku od uniklé LDS ani památky). Autíčko u opět vesele jezdí :-). PS: díky vem co tu radí, mnohokrát mi to pomohlo.
|
|
14.05.2016 08:28 -
|
2951019
|
|
Maxifik
|
|
|
Tak jsem do toho spadl také. Nejprve sporadicky "Serious suspension fault" pak čím dál častěji. Vystoupím z auta a je ve zvednuté poloze a neklesne. Po cca 30 minutách, po odelmknutí, se vrátí do provozní polohy. Na ruční zvedání reaguje OK. Půjdu hledat. Holt sraz se blíí a sype se to.
Tak jsem do toho spadl také. Nejprve sporadicky "Serious suspension fault" pak čím dál častěji. Vystoupím z auta a je ve zvednuté poloze a neklesne. Po cca 30 minutách, po odelmknutí, se vrátí do provozní polohy. Na ruční zvedání reaguje OK. Půjdu hledat. Holt sraz se blíí a sype se to.
|
|
14.05.2016 10:52 -
|
2951041
|
|
jumep
|
|
|
ak to nechce klesat tak najskor vyskac, robi to aj predok aj zadok?
ak to nechce klesat tak najskor vyskac, robi to aj predok aj zadok?
|
|
14.05.2016 11:56 -
|
2951051
|
|
Maxifik
|
|
|
Teď jsem se vrátil od auta. Diag ukazuje na zadní - zkrat na kostru nebo odpojený (přechodná závada). Tak ho koupím a uvidíme.
Teď jsem se vrátil od auta. Diag ukazuje na zadní - zkrat na kostru nebo odpojený (přechodná závada). Tak ho koupím a uvidíme.
|
|
14.05.2016 12:21 -
|
2951053
|
|
jumep
|
|
|