11.12.2015 13:08 -
Ovládání výdechu větrání
|
2896448
|
|
Mafa
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Dobrý den,
dnes, kdy jsem si chtěl v mojí C5 III naklopit foukání kolečkem u řidiče, nejprve jsem otočil do krajní polohy zavřeno a kdy jsem pak otočil kolečkem zpět, něco v něm cvaklo a u polohu výdechu jaksi neovládám, točí se jen kolečko na prázdno. Řeil to u někdo? Víte jaký je mechanismus toho naklápění? Dá se to nějak opravit svépomocí?
Předem díky za rady.
Dobrý den,
dnes, kdy jsem si chtěl v mojí C5 III naklopit foukání kolečkem u řidiče, nejprve jsem otočil do krajní polohy zavřeno a kdy jsem pak otočil kolečkem zpět, něco v něm cvaklo a u polohu výdechu jaksi neovládám, točí se jen kolečko na prázdno. Řeil to u někdo? Víte jaký je mechanismus toho naklápění? Dá se to nějak opravit svépomocí? :nevim
Předem díky za rady.
|
|
27.04.2016 15:28 -
Re: Ovládání výdechu větrání
|
2946427
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Poradit neviem, ale tiez mam podobny problem, pravy vyduch vedla tachometra mam zaseknuty, nejde zavriet. NEnasiel by sa v dokumentacii neaky montazny navod?
Poradit neviem, ale tiez mam podobny problem, pravy vyduch vedla tachometra mam zaseknuty, nejde zavriet. NEnasiel by sa v dokumentacii neaky montazny navod?
|
|
27.04.2016 15:31 -
|
2946432
|
|
jumep
|
|
|
je to tam len nacvaknute, tam je len navod ako to kedtak cele dat von aby si to mohol vymenit
ale vsetko je to len skladacka, cupliky zacvaknute do seba
je to tam len nacvaknute, tam je len navod ako to kedtak cele dat von aby si to mohol vymenit
ale vsetko je to len skladacka, cupliky zacvaknute do seba
|
|
27.04.2016 20:58 -
|
2946587
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
uz som to par krat nadrapoval, no bojim aby som to nezlamal
uz som to par krat nadrapoval, no bojim aby som to nezlamal :)
|
|
| |