29.02.2016 12:51 -
Re: Snímání otáček a rychlosti / C5 III
|
2923720
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
me neprijde zbetecne nekomu poradit aby si menil cidlo kdyz nemas tu jistotu ze to tim je,auto jsi nevidel a symptomy tomu moc neodpovidaji a po dvou prispevcich napises ze to cidlem neni
me neprijde zbetecne nekomu poradit aby si menil cidlo kdyz nemas tu jistotu ze to tim je,auto jsi nevidel a symptomy tomu moc neodpovidaji a po dvou prispevcich napises ze to cidlem neni :nevim
|
|
29.02.2016 14:40 -
|
2923731
|
|
dzakobo
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Jednou se mi stalo na dalnici, ze se tempomat sam od sebe vypnul. Pote nesel nahodit. Kdyz jsem chtel zadat rychlost, tak problikavaly ty dve carky na budiku a nic to nedelalo (nicmene potom auto jelo uplne normalne a letani otacek se neprojevovalo - vydrzelo to dva dny). Jinak pokud navolim pri 90km/h (na 6-ku) treba rychlost 130, tak zacne zrychlovat, jakmile dosahne zminenych otacek a zacnou kolisat, tak vypadne.
Jednou se mi stalo na dalnici, ze se tempomat sam od sebe vypnul. Pote nesel nahodit. Kdyz jsem chtel zadat rychlost, tak problikavaly ty dve carky na budiku a nic to nedelalo (nicmene potom auto jelo uplne normalne a letani otacek se neprojevovalo - vydrzelo to dva dny). Jinak pokud navolim pri 90km/h (na 6-ku) treba rychlost 130, tak zacne zrychlovat, jakmile dosahne zminenych otacek a zacnou kolisat, tak vypadne.
|
|
22.03.2016 22:36 -
|
2930945
|
|
peterman69
|
Město: Stupava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ja som vymenil snimac otacok motora ,lebo mi vypisovalo ESP/ASR system faulty a spomalilo auto a nechcelo pokracovat .Musel som vypnut motor chvilku pockat a znova nastartovat .Ked som priiel na kriovatku a rozbehol sa znova to vyhodilo chybu ESP/ASR .... Dal som do servisu citroen na diagnostiku ukázalo chybu a vymenili mi to a nevyhadzuje mi tu hlaskovu chybu Vetko je v poriadku
Ja som vymenil snimac otacok motora ,lebo mi vypisovalo ESP/ASR system faulty a spomalilo auto a nechcelo pokracovat .Musel som vypnut motor chvilku pockat a znova nastartovat .Ked som priiel na kriovatku a rozbehol sa znova to vyhodilo chybu ESP/ASR .... Dal som do servisu citroen na diagnostiku ukázalo chybu a vymenili mi to a nevyhadzuje mi tu hlaskovu chybu :-) Vetko je v poriadku
|
|
| |