28.02.2016 20:55 -
Hydraulika/BHI - spustenie čerpadla zadusí motor
|
2923434
|
|
lukas113
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ahojte, pri spustení čerpadla autu kolíu otáčky a niekedy sa aj vypne motor hlavne keď auto stojí a niekto vystupuje alebo nastupuje. Kolísanie otáčok je spojené aj s hlákou antipollution fault a asi nadmerným odberom prúdu pretoe vidím zmenu intenzity vonkajích svetiel aj podsvietenia displejov. Ak je auto v pohybe tak trhe aj "prevodovkou". Rieenie sa mi zatiaž nikde nepodarilo nájs. Diagnostiku (cez diagbox z Číny) skúal kamarát ale tvári sa, e auto nenájde - neviem či je problém v zle naintalovanom programe alebo niekde inde - nemáme to ako vyskúa auto bolo testované inou diagnostikou a motor bol OK. Čerpadlo bolo rozobraté a vyčistené ale iaž nepomohlo...Baterka je vporiadku, sviečky sme vymenili, hladina kvapaliny je OK...Budem vďačný za kadú radu.
Ahojte, pri spustení čerpadla autu kolíu otáčky a niekedy sa aj vypne motor hlavne keď auto stojí a niekto vystupuje alebo nastupuje. Kolísanie otáčok je spojené aj s hlákou antipollution fault a asi nadmerným odberom prúdu pretoe vidím zmenu intenzity vonkajích svetiel aj podsvietenia displejov. Ak je auto v pohybe tak trhe aj "prevodovkou". Rieenie sa mi zatiaž nikde nepodarilo nájs. Diagnostiku (cez diagbox z Číny) skúal kamarát ale tvári sa, e auto nenájde - neviem či je problém v zle naintalovanom programe alebo niekde inde - nemáme to ako vyskúa :( auto bolo testované inou diagnostikou a motor bol OK. Čerpadlo bolo rozobraté a vyčistené ale iaž nepomohlo...Baterka je vporiadku, sviečky sme vymenili, hladina kvapaliny je OK...Budem vďačný za kadú radu.
|
|
28.02.2016 21:07 -
Re: Hydraulika/BHI - spustenie čerpadla zadusí motor
|
2923441
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud ti BHI nevyhodi pojistku (predpokladam ze tam mas 40A tj ktera tam patri) tak zvyseny odber u nej nehledej
videl bych to na klapku,hadici nebo sani..to al ehadam
diag napovi vic
pokud ti BHI nevyhodi pojistku (predpokladam ze tam mas 40A tj ktera tam patri) tak zvyseny odber u nej nehledej
videl bych to na klapku,hadici nebo sani..to al ehadam
diag napovi vic
|
|
28.02.2016 21:26 -
Re: Hydraulika/BHI - spustenie čerpadla zadusí motor
|
2923444
|
|
lukas113
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Svorky na AKU a kostru sme prebrusili (snaď dostatočne). A uz mi to aj vypalilo poistku (40A) pri väčej záai (4 žudia v aute) poprípade viete poradit niekoho dobreho s diagnostikou v okoli BA? Ďakujem
Svorky na AKU a kostru sme prebrusili (snaď dostatočne). A uz mi to aj vypalilo poistku (40A) pri väčej záai (4 žudia v aute) :( poprípade viete poradit niekoho dobreho s diagnostikou v okoli BA? Ďakujem
|
|
| |