04.11.2015 18:12 -
Servisy - Plzeň a okolí
|
2882466
|
|
Hondzig
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Cau vsichni,potrebuju radu ohledne servisu v Plzni a okoli,kam davate auta,nekdo spolehlivý kdo se opravdu vyzná? Uz jsem jich par zkusil a zkusenost vesmes spatna např.tipy na p.Hartla rovnou odmitam Pry je neco ve Vejprnicich,mate nekdo osobni zkusenost? Dik za pripadny doporučení. H
Cau vsichni,potrebuju radu ohledne servisu v Plzni a okoli,kam davate auta,nekdo spolehlivý kdo se opravdu vyzná? Uz jsem jich par zkusil a zkusenost vesmes spatna :-( např.tipy na p.Hartla rovnou odmitam ;-) Pry je neco ve Vejprnicich,mate nekdo osobni zkusenost? Dik za pripadny doporučení. H
|
|
04.11.2015 19:40 -
Re: Servisy - Plzeň a okolí
|
2882483
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
V Liticích je Lubo Haňák. Dělal jsem tam po koupi auta pár věcí (výměna poloosy a pár drobností) a je v pohodě. Dělal dřív prej hlavně XM (nedá na ně dopustit), ale teď tam má i C5 a dalí kousky. Jen je to trochu podivín, kterej v půlce hovoru třeba zjistí, e něco musí jít koupit, omluví se a hned to poloí. Tehdá jsem ho vezl po tý opravě jetě do Plzně, kdy měl s sebou nějakej koík s jídlem, flaku vína a spěchal za nějakou babou. Ale zas poradí na co občas kouknout, co si pohlídat a podobně.
V C.C.C.A by na něj měl být odkaz. Kdytak můu poslat tel. číslo do zprávy.
V Liticích je Lubo Haňák. Dělal jsem tam po koupi auta pár věcí (výměna poloosy a pár drobností) a je v pohodě. Dělal dřív prej hlavně XM (nedá na ně dopustit), ale teď tam má i C5 a dalí kousky. Jen je to trochu podivín, kterej v půlce hovoru třeba zjistí, e něco musí jít koupit, omluví se a hned to poloí. Tehdá jsem ho vezl po tý opravě jetě do Plzně, kdy měl s sebou nějakej koík s jídlem, flaku vína a spěchal za nějakou babou. :-)))) Ale zas poradí na co občas kouknout, co si pohlídat a podobně.
V C.C.C.A by na něj měl být odkaz. Kdytak můu poslat tel. číslo do zprávy.
|
|
04.11.2015 20:02 -
Re: Servisy - Plzeň a okolí
|
2882494
|
|
besty36
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Milan Folda Autoservis Vejprnice Drustevní 771. Jezdil jsem k němu jetě s Renaultem, je ikovný. S Citroenem jsem u něj jetě nebyl ale určitě to bude umět.
Milan Folda Autoservis Vejprnice Drustevní 771. Jezdil jsem k němu jetě s Renaultem, je ikovný. S Citroenem jsem u něj jetě nebyl ale určitě to bude umět.
|
|
| |