21.10.2015 17:15 -
Re: nastavení Xenonů po nastartování
|
2876571
|
|
Sharpers
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Jruze, říká, e je to u Vech stejné a já mám dva auta a kadé to dělá jinak. Jedno po zapnutí zapalování, druhé a po rozsvícení světel
Jruze, říká, e je to u Vech stejné a já mám dva auta a kadé to dělá jinak. Jedno po zapnutí zapalování, druhé a po rozsvícení světel :)
|
|
21.10.2015 18:07 -
|
2876594
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Pokud je jiný modelový rok tak tam to můe být jinak. Někdy je modelový rok malý facelift...
Pokud je jiný modelový rok tak tam to můe být jinak. Někdy je modelový rok malý facelift...
|
|
21.10.2015 18:15 -
|
2876595
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nebo taky můe být rozdíl v tom, jak je na kterým z těch dvou aut nastavený denní svícení, nebo automatický rozsvěcení.
Nebo taky můe být rozdíl v tom, jak je na kterým z těch dvou aut nastavený denní svícení, nebo automatický rozsvěcení.
|
|
22.10.2015 08:21 -
|
2876823
|
|
jruze
|
|
|
No tobě se po kadém zapnutí světel páčkou ( třeba při nastartovaném autě) znovu testují světla? nebo jen při zapnutí zapalování(případně nastartování)? To by bylo dobré divadlo - umí si představit jak by to vypadalo v provozu - stačilo by jen pohnout páčkou(zhasnout-rozsvítit) třeba za jízdy!!! nepříjde ti to e by to bylo proti bezpečnosti provozu kdyby jsi toto udělal třeba ve 100Km/h ? ono to sice netrvá dlouho,ale i ty dvě-tři vteřiny ne se srovnají kolik za tu dobu ujede metrů kdy v podstatě znovu uvidí? take asi má něco patně - zřejmě asi chyba v comu kdy přeruí-propojí napájení giroskopu.
No tobě se po kadém zapnutí světel páčkou ( třeba při nastartovaném autě) znovu testují světla? nebo jen při zapnutí zapalování(případně nastartování)? To by bylo dobré divadlo - umí si představit jak by to vypadalo v provozu - stačilo by jen pohnout páčkou(zhasnout-rozsvítit) třeba za jízdy!!! nepříjde ti to e by to bylo proti bezpečnosti provozu kdyby jsi toto udělal třeba ve 100Km/h ? ono to sice netrvá dlouho,ale i ty dvě-tři vteřiny ne se srovnají kolik za tu dobu ujede metrů kdy v podstatě znovu uvidí? take asi má něco patně - zřejmě asi chyba v comu kdy přeruí-propojí napájení giroskopu.:nevim
|
|
22.10.2015 08:41 -
|
2876827
|
|
Sharpers
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 30 |
|
|
No , jetě se mi nestalo abych si ve 100km/h omylem vypnul světla
No , jetě se mi nestalo abych si ve 100km/h omylem vypnul světla :nevim
|
|
22.10.2015 18:52 -
|
2877006
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
jruze napsal(a): No tobě se po kadém zapnutí světel páčkou ( třeba při nastartovaném autě) znovu testují světla? nebo jen při zapnutí zapalování(případně nastartování)? To by bylo dobré divadlo - umí si představit jak by to vypadalo v provozu - stačilo by jen pohnout páčkou(zhasnout-rozsvítit) třeba za jízdy!!! nepříjde ti to e by to bylo proti bezpečnosti provozu kdyby jsi toto udělal třeba ve 100Km/h ? ono to sice netrvá dlouho,ale i ty dvě-tři vteřiny ne se srovnají kolik za tu dobu ujede metrů kdy v podstatě znovu uvidí? take asi má něco patně - zřejmě asi chyba v comu kdy přeruí-propojí napájení giroskopu.
Vím e to není Citroën, ale protoe C5 II kalibruje hned po startu motoru, tak jiný příklad nemám. BMW E39 (535i, M5) kalibrovala po rozsvícení světel. Vdy. Je to o softwaru, poadavcích automobilky a schopnostem systému.
Vím e to není Citroën, ale protoe C5 II kalibruje hned po startu motoru, tak jiný příklad nemám. BMW E39 (535i, M5) kalibrovala po rozsvícení světel. Vdy. Je to o softwaru, poadavcích automobilky a schopnostem systému.
|
|
| |