| | |
08.12.2010 23:29 -
Re: dochází voda v ostřikovačích / screen wash fluid
|
2365576
|
|
jumep
|
|
|
ano, byva este otocene dovnutra alebo zboku
a je tam len nasunute v gume, vytiahnes, voda zadne tiect ...
ano, byva este otocene dovnutra alebo zboku
a je tam len nasunute v gume, vytiahnes, voda zadne tiect ...
|
|
11.12.2010 23:10 -
|
2365744
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Upadla mi krytka plnícího hrdla. On ten pantík byl jen z plastu a ten se ukroutil a minulý týden jsem za jízdy ztratil. Rázem je po popisovaném problému! Take ta hláka můe být i tím, e při ostřikování vody ubývá a není tam dostatečně rychle vyrovnán přívod vzduchu a čidlo na tento fakt reaguje. Jde o dost originální opravu, ale a víko seenu (nijak tam ale nechybí), tak do něj pendlíkem asi udělám pár dírek.
Upadla mi krytka plnícího hrdla. On ten pantík byl jen z plastu a ten se ukroutil a minulý týden jsem za jízdy ztratil. Rázem je po popisovaném problému! Take ta hláka můe být i tím, e při ostřikování vody ubývá a není tam dostatečně rychle vyrovnán přívod vzduchu a čidlo na tento fakt reaguje. Jde o dost originální opravu, ale a víko seenu (nijak tam ale nechybí), tak do něj pendlíkem asi udělám pár dírek.
|
|
11.12.2010 23:15 -
|
2365745
|
|
jumep
|
|
|
to vicko stoji 3E v citroene a tazko to mohlo byt v tom, ostrekovace su dost netesny system a vo vicku je aj tak vzdy dierka
to vicko stoji 3E v citroene a tazko to mohlo byt v tom, ostrekovace su dost netesny system a vo vicku je aj tak vzdy dierka
|
|
11.12.2010 23:17 -
|
2365746
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
spis si myslim ze se probralo cidlo ,vickem to urcite neopravis
spis si myslim ze se probralo cidlo ,vickem to urcite neopravis
|
|
11.12.2010 23:19 -
|
2365747
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No chtěl jsem se původně zeptat, zda se to dá sehnat ani by člověk koupil celou přední část ostrojené karosérie (známe citroeny) - dík za intuitivní odpověď
No chtěl jsem se původně zeptat, zda se to dá sehnat ani by člověk koupil celou přední část ostrojené karosérie (známe citroeny) - dík za intuitivní odpověď :-)
|
|
12.12.2010 11:31 -
|
2365752
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
U mne je to jednoduché, nejprve jde z trysek voda s bublinkami a pak se po nějakém čase probudí čidlo aby mi řeklo, e jsem bez vody . Neřeím, koda času a energie
U mne je to jednoduché, nejprve jde z trysek voda s bublinkami a pak se po nějakém čase probudí čidlo aby mi řeklo, e jsem bez vody :-). Neřeím, koda času a energie :-d
|
|
06.12.2014 12:29 -
screen wash fluid
|
2761702
|
|
cortez
|
Město: Litvínov, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Ahoj přátelé,
Proč mi pípne málo vody v ostřikovačích, kdy mám plnou nádrku?
Mám 2.0 Bezín + LPG
Ahoj přátelé,
Proč mi pípne málo vody v ostřikovačích, kdy mám plnou nádrku?
Mám 2.0 Bezín + LPG
|
|
07.09.2015 23:39 -
|
2858446
|
|
makino
|
Město: Stříbro, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Ahoj.
Čidlo hlásilo, e není voda i kdy byla. Čidlo jsem vyndal a pokusil se ho očistit, jene to nepomohlo. Jeliko byla zvuková signalizace nepříjemná, tak jsem čidlo s plovákem otočil o 180st, aby si myslelo, e je vody dost a neobtěovalo pískáním při kadém ostříknutí. Podle VIN mi v originále objednali čidlo nové za cca 900,- Cena je straná, ale co je horí, po výměně čidlo nefunguje stejně. Dokonce nehlásí nic, a ho otočím plovákem nahoru či dolu.
Předpokládám, e asi bude chyba v elektrice, proto bych se chtěl zeptat znalých:
Čidlo s plovákem spíná nebo rozepíná obvod? A pokud rozepíná, tak zda má jít do kontaktů áva stále nebo pouze při ostříknutí?
Díky moc.
Martin
Ahoj.
Čidlo hlásilo, e není voda i kdy byla. Čidlo jsem vyndal a pokusil se ho očistit, jene to nepomohlo. Jeliko byla zvuková signalizace nepříjemná, tak jsem čidlo s plovákem otočil o 180st, aby si myslelo, e je vody dost a neobtěovalo pískáním při kadém ostříknutí. Podle VIN mi v originále objednali čidlo nové za cca 900,- :-( Cena je straná, ale co je horí, po výměně čidlo nefunguje stejně. Dokonce nehlásí nic, a ho otočím plovákem nahoru či dolu.
Čidlo s plovákem spíná nebo rozepíná obvod? A pokud rozepíná, tak zda má jít do kontaktů áva stále nebo pouze při ostříknutí?
Díky moc.
Martin
|
|
08.09.2015 08:05 -
|
2858478
|
|
jruze
|
|
|
makino napsal(a): Ahoj.
Čidlo hlásilo, e není voda i kdy byla. Čidlo jsem vyndal a pokusil se ho očistit, jene to nepomohlo. Jeliko byla zvuková signalizace nepříjemná, tak jsem čidlo s plovákem otočil o 180st, aby si myslelo, e je vody dost a neobtěovalo pískáním při kadém ostříknutí. Podle VIN mi v originále objednali čidlo nové za cca 900,- Cena je straná, ale co je horí, po výměně čidlo nefunguje stejně. Dokonce nehlásí nic, a ho otočím plovákem nahoru či dolu.
Díky moc.
Martin
Odpoj ho - nemělo by to nic hlásit.
Odpoj ho - nemělo by to nic hlásit.;-)
|
|
08.09.2015 09:24 -
|
2858518
|
|
makino
|
Město: Stříbro, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Právě e nic nehlásí a kdy u jsem investoval, tak bych rád, aby hladinu hlásil.
M.
Právě e nic nehlásí a kdy u jsem investoval, tak bych rád, aby hladinu hlásil.
M.
|
|
08.09.2015 12:06 -
|
2858641
|
|
jumep
|
|
|
faceliftove cidlo funguje tak ze je tam magnticky spinac a plavak,
ked sa to oddiali ten plavak tak sa to rozopne a ako voda klesa tak to ten kontakt zopne
odchadza to tak ze praskne ten plast v ktorom to je a zatece do neho voda a ma to staly kontakt, cize je jedno ako to otocis, hlasit to bude stale kym to neodpojis
to ze ti to nehlasi je najskor problem niekde v konektore / kabli
faceliftove cidlo funguje tak ze je tam magnticky spinac a plavak,
ked sa to oddiali ten plavak tak sa to rozopne a ako voda klesa tak to ten kontakt zopne
odchadza to tak ze praskne ten plast v ktorom to je a zatece do neho voda a ma to staly kontakt, cize je jedno ako to otocis, hlasit to bude stale kym to neodpojis
to ze ti to nehlasi je najskor problem niekde v konektore / kabli
|
|
| |
|
|