| | |
17.07.2012 14:37 -
Re: Klimatizace - jednozónový reim - jak nastavit?
|
2492956
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tohle téma by se mohlo jmenovat: "Jak Citroen Roozenu ke skromnosti přiměl, aneb do zatáčky jedině s dvouzónou."
Tohle téma by se mohlo jmenovat: "Jak Citroen Roozenu ke skromnosti přiměl, aneb do zatáčky jedině s dvouzónou." :-d
|
|
17.07.2012 16:32 -
|
2492991
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
No jo... Lenost a pohodlnost je motorem pokroku - dá-li se to tak říci. Občas to fakt vypadalo jako v sauně... teplá - zatáčka - studená... teplá - zatáčka - studená... TEkonc by mě fakt nasrulo, kdyby tu někdo vyklopil hláku typu... "To musí ty trubko podret současně ofuk na nohy a AC" (nebo něco podobnýho) a přepne se ti to...
Kdy u jsme u toho.... netuíte někdo, kde jsou čidla na teplotu?...
No jo... Lenost a pohodlnost je motorem pokroku - dá-li se to tak říci. Občas to fakt vypadalo jako v sauně... teplá - zatáčka - studená... teplá - zatáčka - studená... TEkonc by mě fakt nasrulo, kdyby tu někdo vyklopil hláku typu... "To musí ty trubko podret současně ofuk na nohy a AC" (nebo něco podobnýho) a přepne se ti to...
Kdy u jsme u toho.... netuíte někdo, kde jsou čidla na teplotu?...
|
|
17.07.2012 16:43 -
|
2492994
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
dotaz, jde to nastavit i u C5 I generace?? pomocí nějakého trojstisku?
dotaz, jde to nastavit i u C5 I generace?? pomocí nějakého trojstisku?
|
|
17.07.2012 16:59 -
|
2492999
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
U C5 I to nelze.
U C5 I to nelze.
|
|
17.07.2012 17:48 -
|
2493028
|
|
máca
|
|
|
hele tady něco z návodu, nemůu vyzkouet,páč leím v posteli a kurýruju se.Doufám, e se mi podaří dát link.Je to na str.97. Bohuel neumím vycucnout jen tu 1 stranu.
hele tady něco z návodu, nemůu vyzkouet,páč leím v posteli a kurýruju se.Doufám, e se mi podaří dát link.Je to na str.97. Bohuel neumím vycucnout jen tu 1 stranu.
Přílohy: Navody_k_obsluze_Citroen_C5.pdf ( 6066857b ) - |
|
17.07.2012 18:38 -
|
2493042
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
no jo... jene to je právě model origo jednozonové klimy... já mám dvouzonu - strana 100... Jak jest nakonec patrno z návodu - ádná zmínka o uivatelsky nastavitelném parametru "souběhu"... asi se to opravdu nedá řeit jinak, ne Lexií...
no jo... jene to je právě model origo jednozonové klimy... já mám dvouzonu - strana 100... Jak jest nakonec patrno z návodu - ádná zmínka o uivatelsky nastavitelném parametru "souběhu"... asi se to opravdu nedá řeit jinak, ne Lexií...
|
|
17.07.2012 21:35 -
|
2493112
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pravdepodobne nemas v uzivatelskem menu PPC povolenu tuto volbu,ono totiz neni moc bezne delat ze dvouzonove za ,kterou se priplaci, jednozonovou
pravdepodobne nemas v uzivatelskem menu PPC povolenu tuto volbu,ono totiz neni moc bezne delat ze dvouzonove za ,kterou se priplaci, jednozonovou :)
|
|
18.07.2012 14:43 -
|
2493277
|
|
Brzda
|
|
|
No nevím, v C5 II je to otázka třech stisknutí tlačítek.......
No nevím, v C5 II je to otázka třech stisknutí tlačítek.......
|
|
18.07.2012 16:23 -
|
2493302
|
|
Roozena
|
|
|
Tak proč sakra někdo c C5III nesedne do auta nezkusí to...? Třá na to opravdu nemam to správný knowhow...
Tak proč sakra někdo c C5III nesedne do auta nezkusí to...? Třá na to opravdu nemam to správný knowhow...
|
|
19.07.2012 09:12 -
|
2493411
|
|
certik
|
Město: , Auto: None | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Roozena: za posledni tyden jsem to zkousel uz nekolikrat, vsechny mozny kombinace. Lexii bohuzel nemam, takze mi zbyva hrat si jen s cudlikama v aute. Mam NaviDrive tak me napadlo jeste podivat se do toho "servisniho menu", ale tak nejak tusim ze ohledne klimy tam nic nenajdu.. Bohuzel na to vzdycky zapomenu kdyz prijdu do auta.
Jinak mam z toho uplne stejnej dojem, kdyz to funguje i ve skodovkach (a celkem intuitivne) tak se mi moc nepozdava ze PSA by tohle neumelo.
Roozena: za posledni tyden jsem to zkousel uz nekolikrat, vsechny mozny kombinace. Lexii bohuzel nemam, takze mi zbyva hrat si jen s cudlikama v aute. Mam NaviDrive tak me napadlo jeste podivat se do toho "servisniho menu", ale tak nejak tusim ze ohledne klimy tam nic nenajdu.. Bohuzel na to vzdycky zapomenu kdyz prijdu do auta.
Jinak mam z toho uplne stejnej dojem, kdyz to funguje i ve skodovkach (a celkem intuitivne) tak se mi moc nepozdava ze PSA by tohle neumelo.
|
|
19.07.2012 14:13 -
|
2493456
|
|
Roozena
|
|
|
Je to peklo... Jen tak pro prču sem psal i do CZ zastoupení Sajtroenu a odpověď (ač dorazila prakticky obratem) byl zápor. Prej to njede a basta...(otázka je, jak moc fundovaná osoba to řeila) Nevadí... Lexií se to nastavit dá... Holt se s tím nějak neumí vyrovnat signalizace na spolujezdcově display a ukazuje "cosi" co se natočí kolečkem, ale jinak to funguje přesně tak, jak bych očekával.
Díky vem za snahu a rady... Kdyby přeci jen někdo přiel na nějaký lidský zpoosob - bylo by to fajn.
Je to peklo... Jen tak pro prču sem psal i do CZ zastoupení Sajtroenu a odpověď (ač dorazila prakticky obratem) byl zápor. Prej to njede a basta...(otázka je, jak moc fundovaná osoba to řeila) Nevadí... Lexií se to nastavit dá... Holt se s tím nějak neumí vyrovnat signalizace na spolujezdcově display a ukazuje "cosi" co se natočí kolečkem, ale jinak to funguje přesně tak, jak bych očekával.
Díky vem za snahu a rady... Kdyby přeci jen někdo přiel na nějaký lidský zpoosob - bylo by to fajn.
|
|
20.07.2012 10:40 -
|
2493597
|
|
Brzda
|
|
|
V C5 III jsem jetě neseděl, tak nevím jak to tam s těma tlačítkama je. Ale jak jsem psal u C5 II je to otázkou vteřin: 1. se přepne display na zobrazení klimatizace 2. tlačítko OK 3. výběr a potvrzení. Kdy pak nastavuju teplotu u řidiče, teplota u spolujezdce se na obrazovce mění taky. Zruí se to buď stejným postupem nebo pouitím ovladače u spolujezdce.
Jinak, klidně bych věřil tomu, e to u C5 III není. Mám pocit, e PSA vechny dobré věci, které měli jakoe navíc postupně opoutí a přiklání se k zaitým (rozuměj německým) klié. (za vechno bych jmenoval třeba volant s pevným středem, který má podle mě jen výhody, ale nějak se jim to nepodařilo prosadit a pomalé, postupné opoutění hydry )
V C5 III jsem jetě neseděl, tak nevím jak to tam s těma tlačítkama je. Ale jak jsem psal u C5 II je to otázkou vteřin: 1. se přepne display na zobrazení klimatizace 2. tlačítko OK 3. výběr a potvrzení. Kdy pak nastavuju teplotu u řidiče, teplota u spolujezdce se na obrazovce mění taky. Zruí se to buď stejným postupem nebo pouitím ovladače u spolujezdce.
Jinak, klidně bych věřil tomu, e to u C5 III není. Mám pocit, e PSA vechny dobré věci, které měli jakoe navíc postupně opoutí a přiklání se k zaitým (rozuměj německým) klié. (za vechno bych jmenoval třeba volant s pevným středem, který má podle mě jen výhody, ale nějak se jim to nepodařilo prosadit a pomalé, postupné opoutění hydry :-(((( )
Přílohy: 1 - clim.jpg ( 667167b ) - 2 - OK.jpg ( 786083b ) - 3+4 - sipka dolu + OK.jpg ( 526719b ) - |
|
|
Limak
|
Město: Viglas, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
ked mam dvojzonovu klimu da sa nastavit aby sa zo soferovej sinchronne nastavila aj spolujazcova??? nech nemusim samostatne nastavovat ??? dik
ked mam dvojzonovu klimu da sa nastavit aby sa zo soferovej sinchronne nastavila aj spolujazcova??? nech nemusim samostatne nastavovat ??? dik
|
|
23.08.2015 00:13 -
Re: klima
|
2853471
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Na C5II to jde. V menu klimatizace je volba pro dual nebo mono. Nebo tak nějak se to jmenuje.
Na C5II to jde. V menu klimatizace je volba pro dual nebo mono. Nebo tak nějak se to jmenuje.
|
|
| |
|
|