| | |
14.07.2015 08:21 -
Re: Dalí kubání....a diagnostika
|
2840662
|
|
jruze
|
|
|
Odpoj ty klapky - sice ti to hodí chybu ale pokud to jsou tak by to nemělo kubnout(chyby se po připojení zpět změní na přechodné a potom by se smazaly) to samé pokud to nepomůe tak s EGR - ten by ale neměl kubnout jen jednou ale můe. Nejde to od PC
Odpoj ty klapky - sice ti to hodí chybu ale pokud to jsou tak by to nemělo kubnout(chyby se po připojení zpět změní na přechodné a potom by se smazaly) to samé pokud to nepomůe tak s EGR - ten by ale neměl kubnout jen jednou ale můe. Nejde to od PC;-)
|
|
14.07.2015 20:59 -
|
2840988
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Díky zkusím to odpojit a uvidím. Jenom mě zaráí,e to udělá jenom kdy je motor studený. Nikdy kdy je zahřátý a klidně 2X nebo 3 kubne.
Díky zkusím to odpojit a uvidím. Jenom mě zaráí,e to udělá jenom kdy je motor studený. Nikdy kdy je zahřátý a klidně 2X nebo 3 kubne.
|
|
07.08.2015 08:15 -
|
2848568
|
|
DaveLbc
|
|
|
Tak jsem po dovolený a musím říct,e se nic nezměnilo.Po odpojení klapek to kubalo.
Po pokusu odpojit EGR to nechtělo jet. Dokonce mi jednou spadli otáčky tak,e motor zdechnul.
Take nevím, budu muset poádat odborníka . Jenom je na prd ,e to musí stát a být studené,protoe jinak to jede naprosto v pohodě. Take stále kvoká stále kvoká
Tak jsem po dovolený a musím říct,e se nic nezměnilo.Po odpojení klapek to kubalo.
Po pokusu odpojit EGR to nechtělo jet. Dokonce mi jednou spadli otáčky tak,e motor zdechnul.
Take nevím, budu muset poádat odborníka :). Jenom je na prd ,e to musí stát a být studené,protoe jinak to jede naprosto v pohodě. Take stále kvoká stále kvoká:-)
|
|
10.08.2015 22:14 -
|
2849848
|
|
jumep
|
|
|
mno, po odpojeni EGR to nesmie skapat, cize podla mna ostava mechanicky zaseknuty
mno, po odpojeni EGR to nesmie skapat, cize podla mna ostava mechanicky zaseknuty
|
|
14.08.2015 06:59 -
|
2851056
|
|
DaveLbc
|
|
|
Tak to opravdu vypadá na EGR ventil. Podařilo se ho odpojit s chybou,ale auto jede naprosto normálně bez kubání. Zkusím ho vyndat vyčistit , ikdy vím , e to někdy nepomůe.
Děkuji za rady
Tak to opravdu vypadá na EGR ventil. Podařilo se ho odpojit s chybou,ale auto jede naprosto normálně bez kubání. Zkusím ho vyndat vyčistit , ikdy vím , e to někdy nepomůe.
Děkuji za rady :)
|
|
14.08.2015 14:39 -
|
2851216
|
|
jumep
|
|
|
nepomoze, lebo tam na 90% bude zodrata kontrolna elektronicka draha a bude sa to tam zasekavat
nepomoze, lebo tam na 90% bude zodrata kontrolna elektronicka draha a bude sa to tam zasekavat
|
|
14.08.2015 15:30 -
|
2851245
|
|
jruze
|
|
|
Pokud to teď jede na odpojenej tak to tak nech - později buď novej,nebo se zastav a zavřem ho elektronicky a zaslepíme(projistotu aby nepropoutěl).
Pokud to teď jede na odpojenej tak to tak nech - později buď novej,nebo se zastav a zavřem ho elektronicky a zaslepíme(projistotu aby nepropoutěl).;-)
|
|
14.08.2015 20:56 -
|
2851408
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ani ne tak extrém, jako e tam řádil nějaký elektrický otek, byl tam problém s dráty na konektoru EGRu, samozřejmě závada časem vyuměla, to je také správné, závada se má odstranit sama, alespoň v tomto případě, jinak má samozřejmě pravdu a souhlasím s tebou, zaslepit, ne se koupí novej.
Ani ne tak extrém, jako e tam řádil nějaký elektrický otek, byl tam problém s dráty na konektoru EGRu, samozřejmě závada časem vyuměla, to je také správné, závada se má odstranit sama, alespoň v tomto případě, jinak má samozřejmě pravdu a souhlasím s tebou, zaslepit, ne se koupí novej. ;-)
|
|
17.08.2015 09:41 -
|
2851864
|
|
DaveLbc
|
|
|
Tak mám po radosti, po více jak týdnu to cuklo. Ne tak hodně, ale přece Tak nevím je to na odborníka.
Tak mám po radosti, po více jak týdnu to cuklo. Ne tak hodně, ale přece:-(((( Tak nevím je to na odborníka.
|
|
21.08.2015 20:59 -
|
2853291
|
|
DaveLbc
|
|
|
Kluci,tak to nebude EGR. Málem jsem vystřelil oknem ven jak to cuklo. Bude to asi čidlo otáček,protoe naskočila hláka.Take diag to jistí. Můe to být i pedál plynu?
Kluci,tak to nebude EGR. Málem jsem vystřelil oknem ven jak to cuklo. Bude to asi čidlo otáček,protoe naskočila hláka.Take diag to jistí. Můe to být i pedál plynu?
Přílohy: WP_20150821_05_45_25_Pro.jpg ( 1464799b ) - |
|
21.08.2015 21:03 -
|
2853295
|
|
jumep
|
|
|
toto je relativne dobre ked takto, aspon budes vedet co
diag a nehadat
toto je relativne dobre ked takto, aspon budes vedet co
diag a nehadat
|
|
22.08.2015 00:00 -
|
2853339
|
|
jruze
|
|
|
Ty chyby jsou veobecné - mělo by se zjistit co je vyvolalo ale...nemá cenu polemizovat - ta diag měla být u dávno a jít mo měřených hodnotách.A čidlo otáček = zhasne motor - e by to takhle markantně kublo z autem?? Ale to je pořád dokola jen zbytečné tlachání o ničem bez dat.
Ty chyby jsou veobecné - mělo by se zjistit co je vyvolalo ale...nemá cenu polemizovat - ta diag měla být u dávno a jít mo měřených hodnotách.A čidlo otáček = zhasne motor - e by to takhle markantně kublo z autem?? Ale to je pořád dokola jen zbytečné tlachání o ničem bez dat.
|
|
22.08.2015 19:36 -
|
2853417
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
na snimac otacek bych to nevidel vubec..auto by vetsinou bezelo dal bude v nouzovem rezimu a vypocet z vacky (dle sw a roku vyroby)
jak presne se to skubnuti projevi ?..je to jakoby rychlej vypadek vykonu nebo je to delsi a zni to jako kdyz odstavis plyn? doprovazi to nejake zvuky jako klepani/cvakani v motoru ? dela to tedy opravdu jen teple?
na snimac otacek bych to nevidel vubec..auto by vetsinou bezelo dal bude v nouzovem rezimu a vypocet z vacky (dle sw a roku vyroby)
jak presne se to skubnuti projevi ?..je to jakoby rychlej vypadek vykonu nebo je to delsi a zni to jako kdyz odstavis plyn? doprovazi to nejake zvuky jako klepani/cvakani v motoru ? dela to tedy opravdu jen teple?
|
|
| |
|
|