| | |
19.10.2010 22:33 -
Re: Kouří při razantnějím rozjezdu
|
2358980
|
|
jruze
|
|
|
CC5 napsal(a):
Tlakuje to do nádobky- kdy ji otevře vyhazuje to vodu? A neskočilo ti to náhodou na rozvodech? Těsnění pod hlavou= olej ve vodě,ztráta vody,hřeje se to,tvrdý hadice a větinou to pořád jede.Jinak jestli má vodu v oleji tak se modli aby to nebyla hlava.-nová přes 40000,- a na rotě ti jí nikdo nebude chtít dát samotnou větinou celí motor a taky né za málo.(zkusil bych to reklamovat na skrytou vadu ale budou se kubat)hodně těstí.
Tlakuje to do nádobky- kdy ji otevře vyhazuje to vodu? A neskočilo ti to náhodou na rozvodech? Těsnění pod hlavou= olej ve vodě,ztráta vody,hřeje se to,tvrdý hadice a větinou to pořád jede.Jinak jestli má vodu v oleji tak se modli aby to nebyla hlava.-nová přes 40000,- a na rotě ti jí nikdo nebude chtít dát samotnou větinou celí motor a taky né za málo.(zkusil bych to reklamovat na skrytou vadu ale budou se kubat)hodně těstí.
|
|
20.10.2010 08:08 -
|
2359017
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
@Tief,Jumep
ucpany FAP znamena ze je ucpany ne ze obarvi vyfukove plyny
FAP je jen filtr pevnych castic (NOX) barvy plynu uz jdou z motoru
nedelejte z FAP univerzalni zavadu motoru a strasaka,je to dil jako kazdy jiny
@Tief,Jumep
ucpany FAP znamena ze je ucpany ne ze obarvi vyfukove plyny :palec
FAP je jen filtr pevnych castic (NOX) barvy plynu uz jdou z motoru
nedelejte z FAP univerzalni zavadu motoru a strasaka,je to dil jako kazdy jiny
|
|
20.10.2010 13:41 -
|
2359035
|
|
jumep
|
|
|
islo o to ze nefunkcny fap prepusti dym
ja som ten posledny co robi z fapu strasiaka ...
islo o to ze nefunkcny fap prepusti dym
ja som ten posledny co robi z fapu strasiaka ...
|
|
20.10.2010 15:56 -
|
2359042
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
tak dneska jedeme do servisu potupně na podvalníku
tak dneska jedeme do servisu potupně na podvalníku
|
|
20.10.2010 23:46 -
|
2359171
|
|
cit
|
|
|
Jen toho svého miláčka odvez do značkového servisu a ne do servisu kde se tváří,e vemu rozumí.
Jen toho svého miláčka odvez do značkového servisu a ne do servisu kde se tváří,e vemu rozumí.:palec
|
|
25.07.2015 13:59 -
2,2 HDi 98kw - riadne dymí
|
2844223
|
|
Miklásek
|
Město: Dolná Súča, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
Ahojte priatelia. V poslednom case som si zacal vsimat, ze moja C5 riadne dymi ked jej trosku prudsie pridam. Pripadam si ako na nejakom TDI-cku Auto ma 290 000 km, DPF je funkcny (respektive nieje odstraneny), co viem, tak bol len cisteny, ale mal by byt povodny. motor je je nacipovany na cca 122 kw este od predosleho majitela. SWIRL je neaktivny a je v otvorenej polohe. To ze auto dymi som si vsmol uz davnejsie, ale mam pocit, ze sa to casom mierne zhorsilo. Snazim sa tankovat kvalitnejsie palivo (OMV max motion, Verva diesel, alebo v Nemecku). Napada niekoho cim by to mohlo byt? Vstreky? Turbo?
Ahojte priatelia. V poslednom case som si zacal vsimat, ze moja C5 riadne dymi ked jej trosku prudsie pridam. Pripadam si ako na nejakom TDI-cku :-( Auto ma 290 000 km, DPF je funkcny (respektive nieje odstraneny), co viem, tak bol len cisteny, ale mal by byt povodny. motor je je nacipovany na cca 122 kw este od predosleho majitela. SWIRL je neaktivny a je v otvorenej polohe. To ze auto dymi som si vsmol uz davnejsie, ale mam pocit, ze sa to casom mierne zhorsilo. Snazim sa tankovat kvalitnejsie palivo (OMV max motion, Verva diesel, alebo v Nemecku). Napada niekoho cim by to mohlo byt? Vstreky? Turbo? :nevim
|
|
25.07.2015 17:14 -
Re: 2,2 HDi 98kw - riadne dymí
|
2844247
|
|
jumep
|
|
|
cip, striky, turbo (hadice)
v danom poradi
cip, striky, turbo (hadice)
v danom poradi
|
|
28.07.2015 09:56 -
|
2845242
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
Tak já měl pořadí natěstí opačný....
Mě se to přihodilo nedávno, natěstí jen hadice "k turbu"..... chovalo se to jak bez turba, i zvuk divnej, hulilo to (brikety lítaly ) a netáhlo to....
Tak já měl pořadí natěstí opačný.... :palec
Mě se to přihodilo nedávno, natěstí jen hadice "k turbu"..... chovalo se to jak bez turba, i zvuk divnej, hulilo to (brikety lítaly :-)) ) a netáhlo to....
|
|
30.07.2015 21:08 -
|
2846213
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Tak mám stejnej problém. Na autě mám (měl bych mít) FAP, eolys doplňovanej někdy před 50k, celou dobu jsem o kouři neviděl, ale u před pár měsíci jsem si vimnul, e za sebou vidim trochu kouře. Teď u při akceleraci a vyích otáčkách vidim vcelku pěknej sazomet.
Auto jinak jede v pořádku, turbo si sice trochu hvízdne (to dělalo vdy), ale pak hned auto zabere.
Na displeji ádná závada, nikde nic napsáno.
DIagnostika dokáe zjistit, jak je na tom FAP případně můe najít i dalí závady, který se na displeji nezobrazí?
Tak mám stejnej problém. Na autě mám (měl bych mít) FAP, eolys doplňovanej někdy před 50k, celou dobu jsem o kouři neviděl, ale u před pár měsíci jsem si vimnul, e za sebou vidim trochu kouře. Teď u při akceleraci a vyích otáčkách vidim vcelku pěknej sazomet.
Auto jinak jede v pořádku, turbo si sice trochu hvízdne (to dělalo vdy), ale pak hned auto zabere.
Na displeji ádná závada, nikde nic napsáno.
DIagnostika dokáe zjistit, jak je na tom FAP případně můe najít i dalí závady, který se na displeji nezobrazí?
|
|
30.07.2015 21:12 -
|
2846214
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Diagnostika vdycky ukáe víc ne displej. I o FAPu toho zjistí dost a kdy s ní pracuje odborník, tak ti můe dokonce odhalit i důvod tvýho dýmu za autem. Fakt vymakaná věcička.
Diagnostika vdycky ukáe víc ne displej. I o FAPu toho zjistí dost a kdy s ní pracuje odborník, tak ti můe dokonce odhalit i důvod tvýho dýmu za autem. Fakt vymakaná věcička. :-d ;-)
|
|
30.07.2015 21:19 -
|
2846229
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
No jo, jene nemá on servis u Horních Počernic tenhle týden zavřeno?
Případně bych přes víkend musel sehnat někoho okolo Plzně.
No jo, jene nemá on servis u Horních Počernic tenhle týden zavřeno? :)
Případně bych přes víkend musel sehnat někoho okolo Plzně.
|
|
30.07.2015 21:26 -
|
2846243
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jetě včera tu byl, tak mu brnkni a uvidí.
Jetě včera tu byl, tak mu brnkni a uvidí. :-d;-)
|
|
| |
|
|