28.05.2015 17:54 -
Monosti nastavení funkcí na diag
|
2826299
|
|
Sharpers
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Ahoj, někde u sem četl, e přes diag jde nastavit citlivost snímačů světla a detě, a pár dalích moností. Nemáte někdo náhodou nějaký seznam, co ve tam jde nastavit ?
Zajímají mě konkrétně nastavení, jeslti je třeba monost, aby auto při zamknutí píplo kdy má alarm a ten aby poutěl vnitřní čidla automaticky, né jen po zapnutí tlačítkem. Kolegovi u práce C5ka při zamčení dálkou pípne a to má origo alarm a takto nastavené to bylo ji při koupi v bazaru...
Za druhé mě zajímalo, jeslti tam není monost dovření oken při zamčení auta dálkovým ovládáním. U mnoho aut jsem to viděl a tak mě zajímalo, jeslti nejde podobná funkce zapnout i u C5ky
předem díky za případné komentáře
Ahoj, někde u sem četl, e přes diag jde nastavit citlivost snímačů světla a detě, a pár dalích moností. Nemáte někdo náhodou nějaký seznam, co ve tam jde nastavit ?
Zajímají mě konkrétně nastavení, jeslti je třeba monost, aby auto při zamknutí píplo kdy má alarm a ten aby poutěl vnitřní čidla automaticky, né jen po zapnutí tlačítkem. Kolegovi u práce C5ka při zamčení dálkou pípne a to má origo alarm a takto nastavené to bylo ji při koupi v bazaru...
Za druhé mě zajímalo, jeslti tam není monost dovření oken při zamčení auta dálkovým ovládáním. U mnoho aut jsem to viděl a tak mě zajímalo, jeslti nejde podobná funkce zapnout i u C5ky :)
předem díky za případné komentáře
|
|
28.05.2015 18:17 -
Re: Monosti nastavení funkcí na diag
|
2826303
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Je toho tam spousta, co jde nastavit, lií se to podle výbavy konkrétního auta, nikdo ti to asi vechno nevypíe.
A co se týká dovření oken, mně stačí při zamykání déle podret tlačítko a okna vyjedou - nemá to C5 I stejně?
Je toho tam spousta, co jde nastavit, lií se to podle výbavy konkrétního auta, nikdo ti to asi vechno nevypíe.
A co se týká dovření oken, mně stačí při zamykání déle podret tlačítko a okna vyjedou - nemá to C5 I stejně?
|
|
28.05.2015 21:46 -
Re: Monosti nastavení funkcí na diag
|
2826368
|
|
jumep
|
|
|
C5 1 ma to tlacitko ktore tebe ovlada svetla na otvorenie a zatvorenie okien, ked su naucene tak
1 stlacenie zatvori
2 stlacenie pootvori kusok
3 tie stalcenie este kusok viac
a potom sa to opakuje
ostatne veci je idealne s niekym priamo sa pytat a nastavovat
C5 1 ma to tlacitko ktore tebe ovlada svetla na otvorenie a zatvorenie okien, ked su naucene tak
1 stlacenie zatvori
2 stlacenie pootvori kusok
3 tie stalcenie este kusok viac
a potom sa to opakuje
ostatne veci je idealne s niekym priamo sa pytat a nastavovat
|
|
| |