| | |
05.09.2011 13:18 -
Re: rozvody - kdo a kde levněji
|
2411986
|
|
opdacomp
|
Město: Ústí n.L., Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Neporadil by někdo nějaký spolehlivý servis v okolí Ústí n.L., kromě Citroena v Ústí
Neporadil by někdo nějaký spolehlivý servis v okolí Ústí n.L., kromě Citroena v Ústí
|
|
27.02.2012 09:23 -
|
2454334
|
|
Spajker
|
Město: STRMILOV, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Ahoj,nevíte někdo o sluném servisu poblí jindřichova hradce?Potřebuji provést výměnu rozvodů a opravit ručku.díky
Ahoj,nevíte někdo o sluném servisu poblí jindřichova hradce?Potřebuji provést výměnu rozvodů a opravit ručku.díky:-)
|
|
27.02.2012 18:35 -
|
2454494
|
|
DOUFAK
|
|
|
Je to na jednu stranu VELMI zoufalé a TRISTNÍ,kdy lidé z pochopitelných důvodů nechtějí chodit do "značkových"servisů Citroen se svými CITROENY a raději volí jiné event.i neznáme zdroje opravářů-mechaniků.Vedení Citroenu v ČR by to ale kadopádně MĚLO vědět a NĚCO s tím dělat.Je a musí to být pro servisní sít Citroenu v ČR velmi zahanbující a potupné.Otázka je ale,zda-li to někoho z onoho vedení vůbec zajímá...
Je to na jednu stranu VELMI zoufalé a TRISTNÍ,kdy lidé z pochopitelných důvodů nechtějí chodit do "značkových"servisů Citroen se svými CITROENY a raději volí jiné event.i neznáme zdroje opravářů-mechaniků.Vedení Citroenu v ČR by to ale kadopádně MĚLO vědět a NĚCO s tím dělat.Je a musí to být pro servisní sít Citroenu v ČR velmi zahanbující a potupné.Otázka je ale,zda-li to někoho z onoho vedení vůbec zajímá... :-(:-(:-(
|
|
27.02.2012 18:47 -
|
2454500
|
|
DOUFAK
|
|
|
Ústečáci - máte to kousek od Prahy,tak si to domluvte s Jardou Ruičkou - "j.růe" z Radonic-Počernická a máte TO Velkej Sichr. Na brzo ráno a moná večer u to bude hotový...
Ústečáci - máte to kousek od Prahy,tak si to domluvte s Jardou Ruičkou - "j.růe" z Radonic-Počernická a máte TO Velkej Sichr. Na brzo ráno a moná večer u to bude hotový...:palec
|
|
27.02.2012 18:53 -
|
2454502
|
|
jumep
|
|
|
u nas s tym zacinaju robit mam dojem ...
u nas s tym zacinaju robit mam dojem ...
|
|
27.02.2012 19:52 -
|
2454515
|
|
jruze
|
|
|
DOUFAK napsal(a):
Oni to vědí,ale moc je to asi nezajímá-oni nesleví ani z ceny dílů a ani z ceny opravy (oni ani moc nemohou - mají smluvní podmínky od zastoupení a velké náklady)
Materál pouíváme vesměs stejný,ale nedovedu si představit e by mi Citroen přiklepl znač.zastoupení(servis) bez ředitele,přím.technika,haly k prodeji novích vozů,nejlépe 2.-3. sekretářek,pořádné reklami atd..
Jinak ano dopoledne přistavit a odpoledne hotovo(není to reklama,ale odpověď)
Oni to vědí,ale moc je to asi nezajímá-oni nesleví ani z ceny dílů a ani z ceny opravy (oni ani moc nemohou - mají smluvní podmínky od zastoupení a velké náklady);-)
Materál pouíváme vesměs stejný,ale nedovedu si představit e by mi Citroen přiklepl znač.zastoupení(servis) bez ředitele,přím.technika,haly k prodeji novích vozů,nejlépe 2.-3. sekretářek,pořádné reklami atd..
Jinak ano dopoledne přistavit a odpoledne hotovo(není to reklama,ale odpověď)
|
|
06.05.2015 06:37 -
|
2817964
|
|
spacekj
|
Město: Brno, Auto: Audi A4 2013 1,8TFSI 172kW | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Lidi, prosim vas, nevite o nekom kdo by v Brne udelal za solidni peniz rozvody a auto projel a zdiagnostikoval kvuli moznym skrytym problemum? Na C.C.C.A. jsem koukal ale moudrejsi z toho nejsem... Malo recenzi. Diky moc!
Lidi, prosim vas, nevite o nekom kdo by v Brne udelal za solidni peniz rozvody a auto projel a zdiagnostikoval kvuli moznym skrytym problemum? Na C.C.C.A. jsem koukal ale moudrejsi z toho nejsem... Malo recenzi. Diky moc! :-)
|
|
06.05.2015 07:42 -
|
2817995
|
|
luta
|
|
|
Ahoj, já poptával rozvody s řetízkem na vačkách v Brnocar, gt-style, v.t. car, Carling. První dali drahé nacenění, druzí skoro stejně drahé, třetí se neozvali, Carling dal kupodivu nejlepí cenu, má nejlepí přístup k zákazníkovi co jsem zatím v Brně zail. Poslal cenu dílů, cenu práce , hluboko pod cenou těch dvou.. take půjdu tam.. kdytak blií info v SZ.
Ahoj, já poptával rozvody s řetízkem na vačkách v Brnocar, gt-style, v.t. car, Carling. První dali drahé nacenění, druzí skoro stejně drahé, třetí se neozvali, Carling dal kupodivu nejlepí cenu, má nejlepí přístup k zákazníkovi co jsem zatím v Brně zail. Poslal cenu dílů, cenu práce , hluboko pod cenou těch dvou.. take půjdu tam.. kdytak blií info v SZ.
|
|
06.05.2015 08:26 -
|
2818009
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Tak zrovna u rozvodů bych vybíral podle toho, kdo to perfektně zná a ne podle toho, kdo je levný.
Je tady asi metrák příspěvků napříč vemi vlákny, které začínají stejně:
-nějak mi blbne auto a nedávno mi dělali rozvody...
Tak zrovna u rozvodů bych vybíral podle toho, kdo to perfektně zná a ne podle toho, kdo je levný.
Je tady asi metrák příspěvků napříč vemi vlákny, které začínají stejně:
-nějak mi blbne auto a nedávno mi dělali rozvody...
|
|
06.05.2015 08:37 -
|
2818012
|
|
spacekj
|
Město: Brno, Auto: Audi A4 2013 1,8TFSI 172kW | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Solidni peniz se nerovna nejlevnejsi Jen ne proste predrazeny. Asi to zkusim nejak v tom Carlingu no. Na nikoho co dela rozvody jsem zatim neslysel jmenovite chvalu a tam by to snad melo byt v pohode a hlavne se zarukou.
Solidni peniz se nerovna nejlevnejsi :) Jen ne proste predrazeny. Asi to zkusim nejak v tom Carlingu no. Na nikoho co dela rozvody jsem zatim neslysel jmenovite chvalu a tam by to snad melo byt v pohode a hlavne se zarukou.
|
|
06.05.2015 17:44 -
|
2818145
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Kluci brnentí, čo ste tu prvy den alebo je vam luto par korun na naftu.
.link. Tu to zasa tak daleko nemate a rozvody nerobíte kady rok
Kluci brnentí, čo ste tu prvy den alebo je vam luto par korun na naftu.
http://www.c5club.cz/profiles/jumep#.VUo2IPntmko Tu to zasa tak daleko nemate a rozvody nerobíte kady rok :palec
|
|
| |
|
|