07.04.2015 21:21 -
přili měkký zadek
|
2806979
|
|
carlos8
|
Město: Liboovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Ahoj chlapy zda se mi e me na breaku r.v2002 moc měkký zadek i kdy vezu lidi tak říkaj e jot ak na rozbouřenejch vlnách. a kdy vemu někde rychleji díru nebo nerovnost tak se ozve rana zezadu jak kdy to lo na doraz jedno kolo ale loiska jsem u dělal čím to asi bude
Ahoj chlapy zda se mi e me na breaku r.v2002 moc měkký zadek i kdy vezu lidi tak říkaj e jot ak na rozbouřenejch vlnách. a kdy vemu někde rychleji díru nebo nerovnost tak se ozve rana zezadu jak kdy to lo na doraz jedno kolo ale loiska jsem u dělal čím to asi bude :nevim
|
|
07.04.2015 22:26 -
Re: přili měkký zadek
|
2806996
|
|
jumep
|
|
|
chodi ti regulator? nezmeni sa to ked zapnes sport? (mas tam originalnu bhi?)
kazdopadne auto ma byt hupave, to je jeho vlastnost
a este jedna vec, velakrat ke dboli loziska a gule zle tak to ludia takto popisovali, ze prilis makke, len ono to bolo tvrde jak kamen
chodi ti regulator? nezmeni sa to ked zapnes sport? (mas tam originalnu bhi?)
kazdopadne auto ma byt hupave, to je jeho vlastnost
a este jedna vec, velakrat ke dboli loziska a gule zle tak to ludia takto popisovali, ze prilis makke, len ono to bolo tvrde jak kamen
|
|
08.04.2015 19:36 -
|
2807187
|
|
carlos8
|
|
|
Dík jestli chodí regulator nevím to je ten na torzce e? kdy je tam sport řekl bych e to je to same čerpadlo by mělo být origp ve nic nebylo měněné ale kdy jsem ho koupil tak to bylo ok oproti tomu teď. a kdyby bylo koule pryč nepadalo by auto dolu nebo nějáky jíny zpusob jak to zjistit?
Dík jestli chodí regulator nevím to je ten na torzce e? kdy je tam sport řekl bych e to je to same čerpadlo by mělo být origp ve nic nebylo měněné ale kdy jsem ho koupil tak to bylo ok oproti tomu teď. a kdyby bylo koule pryč nepadalo by auto dolu nebo nějáky jíny zpusob jak to zjistit?
|
|
08.04.2015 20:08 -
|
2807190
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jestli jsou koule dobré nebo patné odhalí test na tlak, záleí také na stáří koulí a také LDS, pokud je má původní, jsou určitě na výměnu.
Jestli jsou koule dobré nebo patné odhalí test na tlak, záleí také na stáří koulí a také LDS, pokud je má původní, jsou určitě na výměnu. ;-)
|
|
09.04.2015 00:25 -
|
2807274
|
|
jumep
|
|
|
nemusia byt na vymenu, ale kazdopadne to treba pozret
nemusia byt na vymenu, ale kazdopadne to treba pozret
|
|
09.04.2015 09:31 -
|
2807338
|
|
carlos8
|
|
|
Je pravda e přední koule vlastně u předchozí majitel měnil prej mu spadnul předek a byl konec. LDS jsem u měnil. a kde najdu ten Elektroventil dík
Je pravda e přední koule vlastně u předchozí majitel měnil prej mu spadnul předek a byl konec. LDS jsem u měnil. a kde najdu ten Elektroventil dík:palec
|
|
| |