28.03.2015 06:42 -
Přestavba automat-manual
|
2802470
|
|
Boris1959
|
Město: Náchod, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Ahoj zdravím vechny.Na mé C 5 se rozbila automatická převodovka a otázka zní.Dá se z toho udělat manuál?Myslím hlavně po stránce elektroniky,jestli by to lo nějak vyřeit.Po stránce technické si myslím,e by to problém nebyl,u jsem jednou tohle dělal,i kdy na jiné značce.Beru to jako krajní řeení,výměna automatu za automat by mě vyhovovala určitě víc,ale převodovku nemohu nikde sehnat.A s C5kou se rozloučit taky nechci,bo mě se líbí a vyhovuje.Dík za případné odpovědi.
Ahoj zdravím vechny.Na mé C 5 se rozbila automatická převodovka a otázka zní.Dá se z toho udělat manuál?Myslím hlavně po stránce elektroniky,jestli by to lo nějak vyřeit.Po stránce technické si myslím,e by to problém nebyl,u jsem jednou tohle dělal,i kdy na jiné značce.Beru to jako krajní řeení,výměna automatu za automat by mě vyhovovala určitě víc,ale převodovku nemohu nikde sehnat.A s C5kou se rozloučit taky nechci,bo mě se líbí a vyhovuje.Dík za případné odpovědi.
|
|
28.03.2015 12:02 -
Re: Přestavba automat-manual
|
2802558
|
|
pivovarnik
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Tady nabízí aut.převodovku.link.
Tady nabízí aut.převodovkuhttp://www.sbazar.cz/memex/detail/878001-citroen-c5-22-hdi-94kw-automat-prodam-veskere-nahradni
|
|
| |