| | |
19.10.2012 21:03 -
Re: Problémy s navigací a palubním počítačem...
|
2513870
|
|
jumep
|
|
|
ked ti nejde nic prepat moze byt tlacitko v packach
diagnostika moc toho asi nepovie - ale diagnostik ktory to pozna by mohol vedet / vidiet
ked ti nejde nic prepat moze byt tlacitko v packach
diagnostika moc toho asi nepovie - ale diagnostik ktory to pozna by mohol vedet / vidiet
|
|
19.10.2012 21:18 -
|
2513872
|
|
bexxx
|
|
|
Tak přepínat by to mělo jít i pravým tlačítkem vedle displaye ne? A tam mi to taky nereaguje.
Tak přepínat by to mělo jít i pravým tlačítkem vedle displaye ne? A tam mi to taky nereaguje.
|
|
19.10.2012 21:22 -
|
2513873
|
|
jumep
|
|
|
no na packe stieracov, byva tam zlomeny pliesok
preto hovorim ze dany diagnostik by mal odhalit co s tym ....
no na packe stieracov, byva tam zlomeny pliesok
preto hovorim ze dany diagnostik by mal odhalit co s tym ....
|
|
19.10.2012 22:17 -
|
2513884
|
|
bexxx
|
|
|
Jaj,tak sem koukal do manuálu a on se palubní PC ovládá jen tím tlačítkem páčky stěračů,já myslel e to jde i přímo u displaye,ale asi ne...
Tak zkusím okouknout tu páčku,jestli tam nezazlobil ten plíek.
Děkuji za radu
Jaj,tak sem koukal do manuálu a on se palubní PC ovládá jen tím tlačítkem páčky stěračů,já myslel e to jde i přímo u displaye,ale asi ne...
Tak zkusím okouknout tu páčku,jestli tam nezazlobil ten plíek.
Děkuji za radu ;-)
|
|
23.07.2013 07:59 -
|
2600896
|
|
jruze
|
|
|
Mám otazku ak nemám navi v c5 a chcem ju tam originalnu aj s displejom je to mozne???
Dakujem za info.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DRGI: dával jsem do biturba (C5 II) RT4 na místo bez navi) jen proto e jsem jí měl a ve k tomu - tam je to jednoduí ne u C5 I - osobně bych to do C5 I nechtěl předělávat - nedokonalá navigace,mnoho práce a materiálu . VDO nemá cenu,VAN RT3 asi neseene,CAN RT3 ???? + komplet kabelá,palubka ....
Mám otazku ak nemám navi v c5 a chcem ju tam originalnu aj s displejom je to mozne???
Dakujem za info.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DRGI: dával jsem do biturba (C5 II) RT4 na místo bez navi) jen proto e jsem jí měl a ve k tomu - tam je to jednoduí ne u C5 I - osobně bych to do C5 I nechtěl předělávat - nedokonalá navigace,mnoho práce a materiálu . VDO nemá cenu,VAN RT3 asi neseene,CAN RT3 ???? + komplet kabelá,palubka ....
|
|
18.02.2014 17:21 -
Zobrazení mapy při zapnutí navigace (RT4 barevný displej)
|
2669972
|
|
inspektor
|
Město: Hrochov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Při manipulaci s navigací během jízdy jsem zřejmě změnil nastavení a nyní po zapnutí navigace mi jen v levé části naznačuje cestu, ale v pravé části se nezobrazí mapa. Jde to manuálně přepnout tlačítkem, ale původně jsem měl zapnutí mapového podkladu v pravé části automaticky, po vypnutí navigování se pak pravá část displeje vrátila do původního zobrazení . třeba trip. Nevíte někdo jak to zase nastavit. Zřejmě jsem se snail pouít hlasové povely k nastavení cíle a kdy se mi nedařilo tak jsem zanadával a poslal ji do .... No a ona poslechla
Při manipulaci s navigací během jízdy jsem zřejmě změnil nastavení a nyní po zapnutí navigace mi jen v levé části naznačuje cestu, ale v pravé části se nezobrazí mapa. Jde to manuálně přepnout tlačítkem, ale původně jsem měl zapnutí mapového podkladu v pravé části automaticky, po vypnutí navigování se pak pravá část displeje vrátila do původního zobrazení . třeba trip. Nevíte někdo jak to zase nastavit. Zřejmě jsem se snail pouít hlasové povely k nastavení cíle a kdy se mi nedařilo tak jsem zanadával a poslal ji do .... No a ona poslechla:-))))
|
|
05.02.2015 22:44 -
|
2782366
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Zjistil jsem e při větích mrazech se mi zapne telematika a po určité době (zřejmě potřebné k prohřátí nějaké části vozidla). Take třeba 7 minut černá obrazovka - je to normální?
Udělá to třeba pokud je mínus 10, kdy je do mínus 5 tak ne....
Zjistil jsem e při větích mrazech se mi zapne telematika a po určité době (zřejmě potřebné k prohřátí nějaké části vozidla). Take třeba 7 minut černá obrazovka - je to normální?
Udělá to třeba pokud je mínus 10, kdy je do mínus 5 tak ne....
|
|
06.02.2015 00:01 -
|
2782371
|
|
jumep
|
|
|
normalne to neni, ak to mas na tej vdo tak v poslednej dobe tu boli 3 zle displaye (podsvietenie)
normalne to neni, ak to mas na tej vdo tak v poslednej dobe tu boli 3 zle displaye (podsvietenie)
|
|
06.02.2015 10:52 -
|
2782421
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Je to na RT4, ale myslím e displayem to asi není.
Jak se to trochu prohřeje, tak vidím jak se startuje systém - objeví se logo, naběhnou hláky atd....
Je to na RT4, ale myslím e displayem to asi není.
Jak se to trochu prohřeje, tak vidím jak se startuje systém - objeví se logo, naběhnou hláky atd....
|
|
06.02.2015 12:51 -
|
2782430
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Mě to nedělá zimou ale někdy kdy tam nechám uvnitř CD,tak to pak déle trvá ne se to zapne...
Mě to nedělá zimou ale někdy kdy tam nechám uvnitř CD,tak to pak déle trvá ne se to zapne...
|
|
06.02.2015 23:07 -
|
2782565
|
|
jumep
|
|
|
ked vidis logo slabo tak je to display, nejde podsvietenie, klasicka zavada LCD displayov
ked vidis logo slabo tak je to display, nejde podsvietenie, klasicka zavada LCD displayov
|
|
06.02.2015 23:18 -
|
2782566
|
|
jruze
|
|
|
Rozpoj a zapoj konektory popř. lehce prostříknout něčím - já pouívám vodivej olej.
Rozpoj a zapoj konektory popř. lehce prostříknout něčím - já pouívám vodivej olej.;-)
|
|
08.02.2015 23:55 -
|
2784173
|
|
martinrx
|
|
|
Mám tam verzi 8.20, original bez četiny. muziku ádnou - jenom pár map.
S těmi konektory to je super nápad. Jak se oteplí, zkusím to kontoxem prostříknout.
Mám tam verzi 8.20, original bez četiny. muziku ádnou - jenom pár map.
S těmi konektory to je super nápad. Jak se oteplí, zkusím to kontoxem prostříknout.
:-)
|
|
03.03.2015 21:05 -
Navigace
|
2794400
|
|
Ladous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Mám čerstvě C5 2.0HPi 103kW, r.2002 dovezenou z Německa. Na displeji není aktivní ikona navigace, jednou se probrala kdy jsem CD vysunul a zase strčil zpět, pak asi pět minut přemýlela co s tím ale výsledek=0. Teď u CD nechce vyjet, jen se točí a točí a točí a ikona je neaktivní. Poradí mi někdo prosím co s tím? A kde získat CD s mapou ČR? Díky.
Jak mám přemluvit CD aby opustilo mechaniku?
Mám čerstvě C5 2.0HPi 103kW, r.2002 dovezenou z Německa. Na displeji není aktivní ikona navigace, jednou se probrala kdy jsem CD vysunul a zase strčil zpět, pak asi pět minut přemýlela co s tím ale výsledek=0. Teď u CD nechce vyjet, jen se točí a točí a točí a ikona je neaktivní. Poradí mi někdo prosím co s tím? A kde získat CD s mapou ČR? Díky.
Jak mám přemluvit CD aby opustilo mechaniku?
|
|
03.03.2015 22:11 -
Re: Navigace
|
2794422
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Mě to lo a kdy mechanika usnula. Take to zkus třeba druhý den,zapnout a ihned eject...
Jinak nevím
Mě to lo a kdy mechanika usnula. Take to zkus třeba druhý den,zapnout a ihned eject...
Jinak nevím ;-)
|
|
03.03.2015 22:15 -
|
2794424
|
|
Ladous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Dík, zkusím to ráno...a jetě prosím jak se mechanika vyndá, kvůli vyčitění?
Dík, zkusím to ráno...a jetě prosím jak se mechanika vyndá, kvůli vyčitění?
|
|
03.03.2015 22:32 -
|
2794432
|
|
jumep
|
|
|
...odisla ti mechanika, ktoru neni problem vymenit a relativne aj zohnat...
...odisla ti mechanika, ktoru neni problem vymenit a relativne aj zohnat...
|
|
| |
|
|