| | |
07.09.2010 15:11 -
podsvícení tlačítek autorádia - C5 I
|
2355091
|
|
alt
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
c5 r.v 2002-benzin 2000ccm/100kw
dobrý den...prosím o radu..prestalo mě svítit podsvícení tlačítek rádia, jinak je rádio je plně funkční , ne začnu něco podnikat,tak se chci zeptat, jestli s tím nemáte někdo nějakou zkuenost...díky za odpověď..Alt.
c5 r.v 2002-benzin 2000ccm/100kw
dobrý den...prosím o radu..prestalo mě svítit podsvícení tlačítek rádia, jinak je rádio je plně funkční , ne začnu něco podnikat,tak se chci zeptat, jestli s tím nemáte někdo nějakou zkuenost...díky za odpověď..Alt.:-)
|
|
31.10.2011 17:52 -
Re: podsvícení tlačítek autorádia - C5 I
|
2422626
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
mam ten sám problém , půlka svítí a druhá nee
mam ten sám problém , půlka svítí a druhá nee
|
|
31.10.2011 20:26 -
|
2422679
|
|
jumep
|
|
|
su tam klasicke malicke ziarovecky, da sa to kupit a vymenit ...
su tam klasicke malicke ziarovecky, da sa to kupit a vymenit ...
|
|
31.10.2011 20:59 -
|
2422714
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
diky za odpověd , ale jetě jeden blbej dotaz - jak se tam k tomu dostanu?
diky za odpověd , ale jetě jeden blbej dotaz - jak se tam k tomu dostanu?:nevim
|
|
31.10.2011 21:00 -
|
2422716
|
|
jumep
|
|
|
demontujes radio, odmontujes predny panel, rozoberes ho ...
demontujes radio, odmontujes predny panel, rozoberes ho ...
|
|
17.12.2013 21:05 -
|
2647196
|
|
Miklásek
|
Město: Dolná Súča, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
jumep, prosím a, vo vetkých rádiách na C5 I sú iarovky? ide mi hlvne o RT3 s telefónom...
jumep, prosím a, vo vetkých rádiách na C5 I sú iarovky? ide mi hlvne o RT3 s telefónom...
|
|
17.12.2013 22:27 -
|
2647214
|
|
jumep
|
|
|
RT3 alebo RT2
VANovu RT3 som nemal otvorenu, ale to si nemyslim, tam uz budu ledky
RT3 alebo RT2
VANovu RT3 som nemal otvorenu, ale to si nemyslim, tam uz budu ledky
|
|
28.01.2014 18:51 -
|
2662953
|
|
bivek
|
Město: Hořovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím pánové, dneska jsem rádio měl venku a rozebrané, chtěl jsem se kouknout na to proč mi autorádio nesvítí,ale nedokázal jsem vycvaknout titěný spoj z knoflíku ovládajícího hlasitost. Máte na to nějaký fígl nebo jen hrubá síla, jetě jsem se chtěl zeptat, zda ty zelené árovky tam jsou nastrčené nebo naletované, přilo mi e spí naletované. Předem díky za radu
Zdravím pánové, dneska jsem rádio měl venku a rozebrané, chtěl jsem se kouknout na to proč mi autorádio nesvítí,ale nedokázal jsem vycvaknout titěný spoj z knoflíku ovládajícího hlasitost. Máte na to nějaký fígl nebo jen hrubá síla, jetě jsem se chtěl zeptat, zda ty zelené árovky tam jsou nastrčené nebo naletované, přilo mi e spí naletované. Předem díky za radu:-))
|
|
19.01.2015 18:14 -
|
2777004
|
|
Mamlas
|
|
|
Tak mi take prestala svitit cast tlacitek. Mam radio RD3 coz je Clarion PU-2472. Po vymontovani a rozebrani jsem zjistil, ze jsou tam zelene diody. Take se mi nepodarilo sundat ovladac hlasitosti. Uz ho nekdo sundal? Je tam urcite jen nacvakly, ale nevim jak za nej vzit poradne. Bohuzel musi dolu abych se dostal k diodam.
Nevite nekdo jaky LEDky tam maj prijit?
Pro ty, kdo to budou take resit jak sundat panel - radio je venku, z boku plastu jsou dva sroubky ty vyndat a pak staci vycvaknout po dvou zapadkach nahore a dole, akorat opatrne odtahnout plastovy panel a ze zezadu z plosneho spoje odpojit flexi kabel. Je tam jen zasunuty. Pak uz je cely panel dole a staci sundat ovladac hlasitosti a na pcb povolit sroubky.
Tak mi take prestala svitit cast tlacitek. Mam radio RD3 coz je Clarion PU-2472. Po vymontovani a rozebrani jsem zjistil, ze jsou tam zelene diody. Take se mi nepodarilo sundat ovladac hlasitosti. Uz ho nekdo sundal? Je tam urcite jen nacvakly, ale nevim jak za nej vzit poradne. Bohuzel musi dolu abych se dostal k diodam.
Nevite nekdo jaky LEDky tam maj prijit?
Pro ty, kdo to budou take resit jak sundat panel - radio je venku, z boku plastu jsou dva sroubky ty vyndat a pak staci vycvaknout po dvou zapadkach nahore a dole, akorat opatrne odtahnout plastovy panel a ze zezadu z plosneho spoje odpojit flexi kabel. Je tam jen zasunuty. Pak uz je cely panel dole a staci sundat ovladac hlasitosti a na pcb povolit sroubky.
|
|
19.01.2015 20:04 -
|
2777054
|
|
jumep
|
|
|
co som mal ja otvorene, tak su tam ziarovky so zelenou buzirkou
nejake nahradne este mam, uz ani neviem kde, kazdopadne ten panel sa da rozobrat docela v pohode
co som mal ja otvorene, tak su tam ziarovky so zelenou buzirkou
nejake nahradne este mam, uz ani neviem kde, kazdopadne ten panel sa da rozobrat docela v pohode
|
|
| |
|
|