17.01.2015 15:03 -
Nefunkční ovládání palubního počítače
|
2776076
|
|
Spencer
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Zdravim, prestalo mi fungovat ovladanie palubneho PC. Po stlaceni pravej packy sa nestane nic, pocitac ukazuje stale len datum, cas, teplotu pripadne naladene radio. Prestalo tiez fungovat vypinanie/zapinanie automatickych svetiel (ovlada sa podobne ako pal.PC ale packou na lavej strane) takze svetla su stale zapnute na automaticky rezim a neda sa to zmenit... Inak vsetky ostatne funkcie na packach funguju bezchybne. Co moze byt pricinou zavady, a ake su moznosti opravy?? Dakujem
Zdravim, prestalo mi fungovat ovladanie palubneho PC. Po stlaceni pravej packy sa nestane nic, pocitac ukazuje stale len datum, cas, teplotu pripadne naladene radio. Prestalo tiez fungovat vypinanie/zapinanie automatickych svetiel (ovlada sa podobne ako pal.PC ale packou na lavej strane) takze svetla su stale zapnute na automaticky rezim a neda sa to zmenit... Inak vsetky ostatne funkcie na packach funguju bezchybne. Co moze byt pricinou zavady, a ake su moznosti opravy?? Dakujem
|
|
17.01.2015 16:11 -
Re: Nefunkční ovládání palubního počítače
|
2776092
|
|
ivanivan
|
|
|
Je tam v páčce plíek a ten se zlomil. Je tu o tom vlákno. Musí pohledat. Jinak jsem ho zkouel letovat, ale . Zkus vrakáč.
Je tam v páčce plíek a ten se zlomil. Je tu o tom vlákno. Musí pohledat. Jinak jsem ho zkouel letovat, ale :-( . Zkus vrakáč.
|
|
17.01.2015 16:41 -
|
2776099
|
|
Spencer
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Hej nad tym som tiez rozmyslal, ze to je ten pliesok, ale potom prečo nefunguje aj zapinanie automatickych svetiel na lavej strane? Prestalo to fungovat sucastne.
Hej nad tym som tiez rozmyslal, ze to je ten pliesok, ale potom prečo nefunguje aj zapinanie automatickych svetiel na lavej strane? Prestalo to fungovat sucastne.
|
|
18.01.2015 16:19 -
|
2776586
|
|
ivanivan
|
|
|
.link.
Kdy nejde L, nejde ani pravá. Tady si to projdi.
http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/1430570-nefunkcni-prava-packa-sterace-ostrikovace-pocitac/2/#.VLvObtKG_aQ
Kdy nejde L, nejde ani pravá. Tady si to projdi.
|
|
| |