| | |
26.12.2014 19:57 -
Stlumení hlasitosti autoradia
|
2768493
|
|
gado11
|
Město: Holíč, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím vechny. Hodne jsem se snail vyhledat podobný problém na diskusních forech no muj problém nikdo nepopisuje tak se musím zeptat. Mám C5I 2001 v něm originální autoradio Clarion. CD a AM mi normálne funguje, no pri prepnutí na FM se mi hlastiost stíí tak, e jenom pri maximálních hodnotách hlasitosti /25-30/mi hraje i to tak, e to pri jízde to skoro neslyím. Nestřetl se s tím někdo? Dekuji
Zdravím vechny. Hodne jsem se snail vyhledat podobný problém na diskusních forech no muj problém nikdo nepopisuje tak se musím zeptat. Mám C5I 2001 v něm originální autoradio Clarion. CD a AM mi normálne funguje, no pri prepnutí na FM se mi hlastiost stíí tak, e jenom pri maximálních hodnotách hlasitosti /25-30/mi hraje i to tak, e to pri jízde to skoro neslyím. Nestřetl se s tím někdo? Dekuji
|
|
27.12.2014 08:38 -
Re: Stlumení hlasitosti autoradia
|
2768574
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Stlumit autoradio nejde v ádném autě!
Stlumit autoradio nejde v ádném autě!:palec
|
|
27.12.2014 09:00 -
|
2768575
|
|
Henry
|
|
|
Řekl bych porucha rádia.
Jde nastavit MUTE,
jde nastavit jiná hlasitost při TA,
ale omezení maximální hlasitosti FM jsem nenael. Hlasitost se taky sama reguluje v závislosti na rychlosti, pak je monost, e jezdí moc pomalu.
Řekl bych porucha rádia. :-(
Jde nastavit MUTE,
jde nastavit jiná hlasitost při TA,
ale omezení maximální hlasitosti FM jsem nenael. Hlasitost se taky sama reguluje v závislosti na rychlosti, pak je monost, e jezdí moc pomalu.:-))))
|
|
27.12.2014 14:25 -
|
2768628
|
|
gado11
|
Město: Holíč, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Jetě připomínám, e u byla nekolikrát odpojená baterie a tím se podle mne vechna nastavení obnovují, take kdyby bylo neco patne nastavené, tak by to po připojení lo, nebo???
Jetě připomínám, e u byla nekolikrát odpojená baterie a tím se podle mne vechna nastavení obnovují, take kdyby bylo neco patne nastavené, tak by to po připojení lo, nebo???
|
|
01.01.2015 19:31 -
|
2770449
|
|
NMC
|
|
|
Podle servisní dokumentace rádia to vypadá na problém s úrovní signálu na pinu 3 integrovaného obvodu IC201 - TEA6880H (dekodér FM stereo + nf signálový procesor). Moná vadný dvojtranzistor Q50 - HN1C01F nebo nějaký studený spoj.
Podle servisní dokumentace rádia to vypadá na problém s úrovní signálu na pinu 3 integrovaného obvodu IC201 - TEA6880H (dekodér FM stereo + nf signálový procesor). Moná vadný dvojtranzistor Q50 - HN1C01F nebo nějaký studený spoj.
|
|
05.01.2015 13:55 -
|
2771799
|
|
jubileus
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 46 |
|
|
Zdravím, mám dotaz-- jde to rádio zapojit zkusmo na stole? Co a jak propojit????
Dělá mi to , to samý- anténa je dobrá, vypadá to na vadu FM(vf díl??..)
Jde to vyzkouet na stole????
Zdravím, mám dotaz-- jde to rádio zapojit zkusmo na stole? Co a jak propojit????
Jde to vyzkouet na stole????:nevim
|
|
05.01.2015 16:57 -
|
2771825
|
|
jubileus
|
|
|
Odpovím si sám-nejde. Ale demontovat CD mechaniku z radia a vyletovat vf díl a proletovat, vechno sloit, zkontrolovat spoje, proměřit dvojitý tranzistor, co spíná MUTE od FM a zas to vechno sloit. To jde.
A pak to zkusit v autě- a buďto to pojede anebo to skládat, aby to lo zase rozdělat a hledat dál.
Anebo počkat do jara, sednout si na dvoře do auta a vrtat to přímo v autě a věřit, e to nepo... počítač.
Já toto vydrím asi jedenkrát a pak jdu do nejlevnějího FM SD mejdu.
Odpovím si sám-nejde. Ale demontovat CD mechaniku z radia a vyletovat vf díl a proletovat, vechno sloit, zkontrolovat spoje, proměřit dvojitý tranzistor, co spíná MUTE od FM a zas to vechno sloit. To jde.
A pak to zkusit v autě- a buďto to pojede anebo to skládat, aby to lo zase rozdělat a hledat dál.
Anebo počkat do jara, sednout si na dvoře do auta a vrtat to přímo v autě a věřit, e to nepo... počítač.
Já toto vydrím asi jedenkrát a pak jdu do nejlevnějího FM SD mejdu.:-p
:-);-)
|
|
05.01.2015 23:40 -
|
2772146
|
|
Henry
|
|
|
jubileus napsal(a): Zdravím, mám dotaz-- jde to rádio zapojit zkusmo na stole? Co a jak propojit????
Jde to vyzkouet na stole????
Větinou to jde. ALE musí mít informace a zkuenost. Potom si musí spočítat čas na zjitění závady + monost nákupu a cenu náhradního dílu = řeení jrue. V dnení době se nic neopravuje.
Větinou to jde. ALE musí mít informace a zkuenost. Potom si musí spočítat čas na zjitění závady + monost nákupu a cenu náhradního dílu = řeení jrue. V dnení době se nic neopravuje. ;-)
|
|
12.01.2015 16:13 -
|
2774248
|
|
jubileus
|
|
|
To odpojené origo rádio, jak začínám tuit se musí po znovuzapojení asi nějak "speciálně" připojit do COMPUTERSYSTÉMU, protoe po kompletní odborné repasi ani nehlesne.
Prostě nejde nijak rozjet. Po několikerém připojení prostě mrtvé. Nechtělo se mi ale odpojovat baterku, protoe jinak ve funguje perfektně, ale tuím, e to asi jinak nepůjde. Rádio bylo odborně rozdělané, vf díl kompletně proletován a sloeno. Nikde jsem tu nenael, jak rádio znovu "oivit v systému"- dávám mu jetě chvíli anci ale pak se z něj stane asi íp.
To odpojené origo rádio, jak začínám tuit se musí po znovuzapojení asi nějak "speciálně" připojit do COMPUTERSYSTÉMU, protoe po kompletní odborné repasi ani nehlesne.
Prostě nejde nijak rozjet. Po několikerém připojení prostě mrtvé. Nechtělo se mi ale odpojovat baterku, protoe jinak ve funguje perfektně, ale tuím, e to asi jinak nepůjde. Rádio bylo odborně rozdělané, vf díl kompletně proletován a sloeno. Nikde jsem tu nenael, jak rádio znovu "oivit v systému"- dávám mu jetě chvíli anci ale pak se z něj stane asi íp.:-(:-)))):-((((
|
|
12.01.2015 16:48 -
|
2774256
|
|
jumep
|
|
|
malo by stacit pripojit, nic viac netreba
jedine ak zabudlo nastavenia, co je zasa trocha ina situacia, ale svietit by svietilo a komunikovalo s autom
malo by stacit pripojit, nic viac netreba
jedine ak zabudlo nastavenia, co je zasa trocha ina situacia, ale svietit by svietilo a komunikovalo s autom
|
|
12.01.2015 17:54 -
|
2774271
|
|
jubileus
|
|
|
Vůbec nic nesvítí-rozděláno a opraveno bylo 100%-vlastními rukami. 30 let praxe v SMD elektronice. Vdy ve fungovalo na "první "zapojení. No nevím...to jsem nečekal
Vůbec nic nesvítí-rozděláno a opraveno bylo 100%-vlastními rukami. 30 let praxe v SMD elektronice. Vdy ve fungovalo na "první "zapojení. No nevím...to jsem nečekal;-)
|
|
12.01.2015 19:24 -
|
2774308
|
|
NMC
|
|
|
Je-li v pořádku pojistka autorádia F20, soustředil bych se na řadové konektory, vpájené do desek ploných spojů. Pouívá se tam poměrně málo cínu a při rozebírání a skládání autorádia není problém kontakty mezi řadovým konektorem a deskou ploného spoje naruit. Někdy je to vidět jen pod lupou.
Je-li v pořádku pojistka autorádia F20, soustředil bych se na řadové konektory, vpájené do desek ploných spojů. Pouívá se tam poměrně málo cínu a při rozebírání a skládání autorádia není problém kontakty mezi řadovým konektorem a deskou ploného spoje naruit. Někdy je to vidět jen pod lupou.
|
|
12.01.2015 22:05 -
|
2774361
|
|
jruze
|
|
|
Já jen nechápu - to rádio má cenu 500,- (a strávenej čas ?)
Já jen nechápu - to rádio má cenu 500,- (a strávenej čas ?):nevim
|
|
13.01.2015 10:15 -
|
2774413
|
|
jubileus
|
|
|
Ve propájeno, prověřeno, pod lupou ve prohlédnuto. Rádio je jako nové , akorád mlčí.
Pořídím nové-SENCOR
Ve propájeno, prověřeno, pod lupou ve prohlédnuto. Rádio je jako nové , akorád mlčí.:-))
Pořídím nové-SENCOR
|
|
| |
|
|