| | |
11.10.2013 22:01 -
Re: Akustická signalizace-zvuk směrovek / C5 I/II
|
2626222
|
|
Miklásek
|
Město: Dolná Súča, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
Take, dnes sa mi stal vežmi, ale fakt vežmi nepríjemný záitok súvisiaci s problémom tejto diskusie. Nejako sa toti ukazuje, e na vine občasného fungovania/nefungovania zvukovej signalizácie by mohol by nejaký blbý kontakt, alebo studený spoj. Dnes ráno, keď som priiel do práce, zaparkoval som auto a vypínal som svetlá, zabudol som ich v polohe parkovačiek a pri vypnutom motore a zapnutých parkovačkách sa iadny zvuk neozval. Take som si tých zapnutých parkovačiek vimol a keď som večer neodomkol auto cez diažkové Naastie ma spasil kamo, s jeho autom a tartovacími káblami...
Take, dnes sa mi stal vežmi, ale fakt vežmi nepríjemný záitok súvisiaci s problémom tejto diskusie. Nejako sa toti ukazuje, e na vine občasného fungovania/nefungovania zvukovej signalizácie by mohol by nejaký blbý kontakt, alebo studený spoj. Dnes ráno, keď som priiel do práce, zaparkoval som auto a vypínal som svetlá, zabudol som ich v polohe parkovačiek a pri vypnutom motore a zapnutých parkovačkách sa iadny zvuk neozval. Take som si tých zapnutých parkovačiek vimol a keď som večer neodomkol auto cez diažkové :( Naastie ma spasil kamo, s jeho autom a tartovacími káblami...
|
|
12.10.2013 00:04 -
|
2626252
|
|
jumep
|
|
|
ja si myslim ze je to tym kontaktom na pipak v packach ...
silnejsie zvuky to prenese, tychy tukot smeroviek nie
ja si myslim ze je to tym kontaktom na pipak v packach ...
silnejsie zvuky to prenese, tychy tukot smeroviek nie
|
|
12.10.2013 01:23 -
|
2626261
|
|
ok1dub
|
|
|
Mně auto totálně oněmělo asi před rokem (vekerá zvuková indikace blinkrů, světel, zpátečky, alarmy atd.) ale protoe byly jiné starosti, tak jsem si zvyknul a holt koukám na palubku... Já vím, není to ideální... Ale dá se to celkem snadno zvládnout...
Mně auto totálně oněmělo asi před rokem (vekerá zvuková indikace blinkrů, světel, zpátečky, alarmy atd.) ale protoe byly jiné starosti, tak jsem si zvyknul a holt koukám na palubku... Já vím, není to ideální... Ale dá se to celkem snadno zvládnout...
|
|
26.12.2014 17:07 -
|
2768466
|
|
Miklásek
|
Město: Dolná Súča, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
Take, problém som vyrieil. Repráčik, ktorý vydáva tie zvuky mal zlomenú základňu, na ktorej sú prítlačné kontakty. Repráčik je len vloený do plastového puzdra páčok pod volantom a kontakty sa len opierajú o vodivé kontakty na plonom spoji. Take bolo treba demontova volant, demontova COM, rozobra ho, vytiahnu repráčik, podoprie jeho kontakty (pouil som molitanový plát, ktorý mal jednu stranu lepiacu) aby sa kontakty pevne opierali o ploný spoj a zase vetko posklada.
Take, problém som vyrieil. Repráčik, ktorý vydáva tie zvuky mal zlomenú základňu, na ktorej sú prítlačné kontakty. Repráčik je len vloený do plastového puzdra páčok pod volantom a kontakty sa len opierajú o vodivé kontakty na plonom spoji. Take bolo treba demontova volant, demontova COM, rozobra ho, vytiahnu repráčik, podoprie jeho kontakty (pouil som molitanový plát, ktorý mal jednu stranu lepiacu) aby sa kontakty pevne opierali o ploný spoj a zase vetko posklada.
|
|
| |
|
|