| | |
26.08.2014 20:11 -
RNEG MyWay - přehrávání MP3 z SDkarty
|
2728238
|
|
webnex
|
Město: Luhačovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahoj jsem čerstvým majitelem C5(X7) Tourer s navigací Rneg Myway a chtěl bych poprosit o radu jestli je moné přehrávat hudbu v MP3 uloenou na SDkartě s mapami.
Firmware mám Rneg R50b-R50.03
Díky Michal
Ahoj jsem čerstvým majitelem C5(X7) Tourer s navigací Rneg Myway a chtěl bych poprosit o radu jestli je moné přehrávat hudbu v MP3 uloenou na SDkartě s mapami.
Firmware mám Rneg R50b-R50.03
Díky Michal
|
|
26.08.2014 22:54 -
Re: RNEG MyWay - přehrávání MP3 z SDkarty
|
2728420
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
z SD karty nejde nic krome navi, alespon tak to mam ja, mam firmware tusim 20.83 nebo tak nejak, ale co jsem se docetl, tak muzika z SD proste nejde a i jsem to zkousel a marne
z SD karty nejde nic krome navi, alespon tak to mam ja, mam firmware tusim 20.83 nebo tak nejak, ale co jsem se docetl, tak muzika z SD proste nejde a i jsem to zkousel a marne
|
|
27.08.2014 07:36 -
|
2728484
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Kdy jsem měl auto nové, tak jsem to testoval. Je to popsané v návodu.
Take přehrávání MP3 z SD karty lze, je to normálně v menu ovládání přehrávání. Ale na té SD kartě musí být JEN hudba. Nejde mít adresářovou strukturu souborů pro navigaci a vedle toho si udělat nějaký adresář a do toho vloit vnořenou adresářovou strukturu s hudbou.
Take JEN navigace nebo JEN hudba. SD karty jde prohazovat poměrně pohodlně a skladovat je v popelníku hned pod rádiem, ale rezignoval jsem na to.
Kdy jsem měl auto nové, tak jsem to testoval. Je to popsané v návodu.
Take přehrávání MP3 z SD karty lze, je to normálně v menu ovládání přehrávání. Ale na té SD kartě musí být JEN hudba. Nejde mít adresářovou strukturu souborů pro navigaci a vedle toho si udělat nějaký adresář a do toho vloit vnořenou adresářovou strukturu s hudbou.
Take JEN navigace nebo JEN hudba. SD karty jde prohazovat poměrně pohodlně a skladovat je v popelníku hned pod rádiem, ale rezignoval jsem na to.
|
|
27.08.2014 13:22 -
|
2728573
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Zajimave, to jeste vyzkousim, me to nefungovalo.
Zajimave, to jeste vyzkousim, me to nefungovalo.
|
|
27.08.2014 20:58 -
|
2728740
|
|
webnex
|
Město: Luhačovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Díky moc vem vyzkouím a napíu jak to fachčííí.Díky Michal
Díky moc vem vyzkouím a napíu jak to fachčííí.Díky Michal
|
|
03.09.2014 21:34 -
|
2730234
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Ahoj, chlapi mam C5 teprve chvili, mate nekdo zkusenost s displejem navigace, mam prs neho zakove vodorovne cary, nemam tuseni jestli je po smrti, nebo jestli to jde nejak opravit, pri sledovani videa to neni nic moc, proste bile. vodorovne cary, nektere tenci, jedna i ca 5 mm..dost me to rozciluje, nekdo nejaky napad na vyreseni??
Ahoj, chlapi mam C5 teprve chvili, mate nekdo zkusenost s displejem navigace, mam prs neho zakove vodorovne cary, nemam tuseni jestli je po smrti, nebo jestli to jde nejak opravit, pri sledovani videa to neni nic moc, proste bile. vodorovne cary, nektere tenci, jedna i ca 5 mm..dost me to rozciluje, nekdo nejaky napad na vyreseni??
|
|
23.11.2014 13:08 -
|
2756335
|
|
matonnn
|
Město: Rugby, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 40 |
|
|
tak, vcera som si urobil upgrade SW na radio na najnovsiu verziu 50.3 a prisiel som na to ze stale mi nechce prehravat z SD karty. takze vilous ma podla mna RNEG2 co je novsia verzia od mojej, z coho usudzujem ze kdo ma RNEG ma radio v aute len na okrasu. mam sice AUX vstup v priehradke ale pustat hudbu cez to je na odstrel kvalita zvuku o nicom... mam ine riesenie zakomponujem este jedno radio do auta niekam kde sa vojde . zacinam na tom pracovat, az do dokoncim bude aj navod
ps: auto z roku 2009 a ono to este nema usb vstup,neprehrava to z SD karty a nema to BT streaming....
tak, vcera som si urobil upgrade SW na radio na najnovsiu verziu 50.3 a prisiel som na to ze stale mi nechce prehravat z SD karty. takze vilous ma podla mna RNEG2 co je novsia verzia od mojej, z coho usudzujem ze kdo ma RNEG ma radio v aute len na okrasu. mam sice AUX vstup v priehradke ale pustat hudbu cez to je na odstrel :-(((( kvalita zvuku o nicom... mam ine riesenie :-d;-) zakomponujem este jedno radio do auta niekam kde sa vojde :-)). zacinam na tom pracovat, az do dokoncim bude aj navod
ps: auto z roku 2009 a ono to este nema usb vstup,neprehrava to z SD karty a nema to BT streaming.... :-((((:-(
|
|
| |
|
|