| | |
16.11.2014 13:23 -
Diagbox najde ECU ale nepřipojí
|
2752351
|
|
Miroun
|
Město: Rychvald, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdravím
Sehnal jsem si starí Lexii, flashnul na serial /C nainstaloval Diagbox a ,
Po připojení diagnostiky k moji C5 I 2.0i , mi lexie najde vechny jednotky, napie u nich ANO u zavad NE jen u vstřikovaní mam ANO a u závad ?
Kdy dám připojit napíe (V průběhu inicializace nelze s počítačem komunikovat)
Do vech ostatních jednotek se jde připojit a provádět vekeré operace co diag. dovolí.
Diagnostika odzkouena na vedle stojícím autě Xsara Picasso 2.0 HDI a tam se připojím bez problému vude.
Chtěl bych poprosit o radu, třeba u někdo něco podobného řeil.
Zdravím
Po připojení diagnostiky k moji C5 I 2.0i , mi lexie najde vechny jednotky, napie u nich ANO u zavad NE jen u vstřikovaní mam ANO a u závad ?
Do vech ostatních jednotek se jde připojit a provádět vekeré operace co diag. dovolí.
Diagnostika odzkouena na vedle stojícím autě Xsara Picasso 2.0 HDI a tam se připojím bez problému vude.
|
|
16.11.2014 13:55 -
Re: Diagbox najde ECU ale nepřipojí
|
2752355
|
|
jruze
|
|
|
Miroun napsal(a): Zdravím
Blbne krabička,nebo kabel,nebo konektory,nebo je problém v kabelech atd...(nebo je to čína a nerozumí si s verzí diagboxu) - asi ti nikdo neodpoví jinak
Zajeď na jinou diag - věřím tomu e půjde(nebo si jí otevři jinak)
Blbne krabička,nebo kabel,nebo konektory,nebo je problém v kabelech atd...(nebo je to čína a nerozumí si s verzí diagboxu) - asi ti nikdo neodpoví jinak
Zajeď na jinou diag - věřím tomu e půjde(nebo si jí otevři jinak);-)
|
|
16.11.2014 20:05 -
|
2752510
|
|
jumep
|
|
|
to je uplne normalny stav ked mas v jednotke mapu ktora neni poznacena v tvojej lexii a teda ti to nevie rozpoznat presne (stava sa po tom co to nechas napr. flashnut novsim softom v citroene a tvoja veria diagboxu to skratka uz nepozna) alebo je zle v jednotke nakonfigurovany typ motora, proste tam neni RFN ale nieco ine, co je sice softom ok, ale v C5 nebolo
to je uplne normalny stav ked mas v jednotke mapu ktora neni poznacena v tvojej lexii a teda ti to nevie rozpoznat presne (stava sa po tom co to nechas napr. flashnut novsim softom v citroene a tvoja veria diagboxu to skratka uz nepozna) alebo je zle v jednotke nakonfigurovany typ motora, proste tam neni RFN ale nieco ine, co je sice softom ok, ale v C5 nebolo
|
|
17.11.2014 14:19 -
|
2752902
|
|
Miroun
|
Město: Rychvald, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Auto připojeno na SuperVag s modulem PSA,pak ba Bosche a jetě a jetě jednu - vechny diagnostiky original !! .
Ani jedna se nedokázala spojit s jednotkou vstřikování. Hledal jsem jetě podle VIN a zjistil e v autě má být jednotka RFN MM48P, na ni se přes tu lexii nedá připojit,píe to s tou komunikací.
Nedalo mi to a mrknul jsem na tu motorovku a zjistil,e ji u asi někdo vyměnil, mám tam FD 07 MM6LP
Lexie mi nabízí jete více moných jednotek, je tam i RFN MM6LP
K ní se dá připojit ,ale předtím napíe hláku ( počítač nebyl rozpoznán,zkontrolovat volbu,hodnota informací není garantována)
Vypadá to e počítač ma zafixovanou jinou jednotku proto asi ten ( ? ) u ní.
Tak snad problém vyřeen,doufám e v ní půjdou načíst i data po výměně krtící klapy.
Auto připojeno na SuperVag s modulem PSA,pak ba Bosche a jetě a jetě jednu - vechny diagnostiky original !! .
Ani jedna se nedokázala spojit s jednotkou vstřikování. Hledal jsem jetě podle VIN a zjistil e v autě má být jednotka RFN MM48P, na ni se přes tu lexii nedá připojit,píe to s tou komunikací.
Nedalo mi to a mrknul jsem na tu motorovku a zjistil,e ji u asi někdo vyměnil, mám tam FD 07 MM6LP
K ní se dá připojit ,ale předtím napíe hláku ( počítač nebyl rozpoznán,zkontrolovat volbu,hodnota informací není garantována)
Tak snad problém vyřeen,doufám e v ní půjdou načíst i data po výměně krtící klapy.
Přílohy: DSC_0199.JPG ( 2893402b ) - DSC_0206.JPG ( 2380250b ) - DSC_0208.JPG ( 2567315b ) - |
|
17.11.2014 19:21 -
|
2753017
|
|
jruze
|
|
|
Miroun napsal(a): Auto připojeno na SuperVag s modulem PSA,pak ba Bosche a jetě a jetě jednu - vechny diagnostiky original !! .
Samozřejmě - na xx autech to je takto - já osobně do x aut lezu (třeba Peugeotu) přes Lexii páč Planet je mi nesympatickej - ono je to v podstatě jedno přes co pokud to je čím otevřít, nejduleitějí je se do toho dostat a vědět co tam má být za hodnoty.(jen nevím jestli v koncernu dovede udělat ve třeba kolem hydrauliky tuím monosti selhávají.(ale zase jsou u některých jiných je něco co PSA chybí - třeba ohledně stočených KM)
Samozřejmě - na xx autech to je takto - já osobně do x aut lezu (třeba Peugeotu) přes Lexii páč Planet je mi nesympatickej - ono je to v podstatě jedno přes co pokud to je čím otevřít, nejduleitějí je se do toho dostat a vědět co tam má být za hodnoty.(jen nevím jestli v koncernu dovede udělat ve třeba kolem hydrauliky tuím monosti selhávají.(ale zase jsou u některých jiných je něco co PSA chybí - třeba ohledně stočených KM;-))
|
|
19.11.2014 13:10 -
|
2753500
|
|
Mefisto
|
Město: Rajec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 38 |
|
|
No ja mam obdobný problem pri kontrole mi dokaze vycitat vsetky jednotky okrem motora
No ja mam obdobný problem pri kontrole mi dokaze vycitat vsetky jednotky okrem motora
|
|
21.11.2014 14:12 -
|
2755276
|
|
Mefisto
|
Město: Rajec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Ten isty vysledok aj na xsare 2.0hdi a na mojej nie nie ju vycitat nemoze to byt verziou db alebo verziou firwmwareom v kabli???
Ten isty vysledok aj na xsare 2.0hdi a na mojej nie nie ju vycitat nemoze to byt verziou db alebo verziou firwmwareom v kabli???
|
|
22.11.2014 17:41 -
|
2755822
|
|
Mefisto
|
|
|
problem vyrieseny vymeneny interface a vsetko funguje ako ma
problem vyrieseny vymeneny interface a vsetko funguje ako ma
|
|
| |
|
|